Επιλέγοντας το σωστό χρώμα μαλλιών

Μαζί με ένα αριστοκρατικό κόμμωση, το σωστό χρώμα μαλλιών συμβάλει και στη δημιουργία των επιπτώσεων για τους θεατές. Εάν σκέφτεστε να περιπετειώδη και επιθυμούν να αθλητισμό μια funky χρώμα των μαλλιών, θα βρείτε μια ποικιλία από χρώματα για να επιλέξετε από, δεξιά από το φυσικό χαλκό ή ξανθά χρώματα σε έντονο ροζ ή κόκκινο χρώμα. Αλλά η επιλογή του σωστού χρώματος μαλλιών δεν είναι ένα απλό έργο. Πρέπει να πάρετε τους διάφορους παράγοντες υπόψη πριν από τη βαφή για τα μαλλιά, το πρώτο μέλημα είναι ότι το χρώμα θα πρέπει να ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας, αλλά και τα μάτια σας. Έτσι, τι χρώμα μαλλιών είναι σωστό για το δέρμα σας ύφος; Υπάρχουν αρκετές ιδέες χρώμα μαλλιών ότι ένας μπορούν να επιλέξουν from ενώ αποφασίζουν για τη βαφή τριχών.
Το χρώμα των μαλλιών είναι διαθέσιμο σε τρεις βασικούς τύπους, μόνιμες, ημι-μόνιμες και προσωρινές. Μόνιμο χρώμα των μαλλιών αλλάζει πραγματικά τη χρωστική ουσία της τρίχας και ως εκ τούτου διαρκεί περισσότερο. Ημι-μόνιμο χρώμα hiar χρησιμοποιείται κυρίως για την ανάδειξη των μαλλιών και τα προσωρινά χρώμα μαλλιών διαρκεί μόνο για μια ημέρα ή δύο. Ενώ η επιλογή του σωστού χρώματος μαλλιά για να μετατρέψει τα γκρίζα μαλλιά σας σε ένα φυσικό χρώμα, συνιστάται να πάει για μόνιμο χρώμα που διαρκεί περισσότερο. Ορισμένα χρώματα ειδικά πραγματοποιηθεί προς το χρώμα και κάλυψη γκρίζα μαλλιά.
Επιλογή χρώματος μαλλιών
Κατά την επιλογή του δικαιώματος χρώμα των μαλλιών, το απλούστερο συμβουλές στους ακολουθήσουμε είναι ότι το χρώμα μαλλιών πρέπει να είναι μια απόχρωση πιο σκούρα από το χρώμα του δέρματός σας. Εδώ είναι μερικές τρίχα χρωματισμό ιδέες, βασίζεται τόνο δερμάτων σας, που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή του σωστού χρώμα μαλλιών. ? Πάλε ανοιχτόχρωμο δέρμα: Σχεδόν όλα τα χρώματα που είναι κατάλληλες για αυτό το είδος τόνο του δέρματος. Αποφύγετε τη χρήση κόκκινο χρώμα τρίχας εάν τον τόνο του δέρματός σας είναι ροζ. Επίσης, οι άνθρωποι με κίτρινο χρώμα δέρματος δεν πρέπει να πάει για το πορτοκαλί ή χρυσαφί χρώμα μαλλιών. Golden, καραμέλα σκιές θα φανεί ο καλύτερος. ? Medium χρώμα δέρματος: μελί, καστανιά, μαόνι, τέφρα καφέ, ή το μέλι χρώμα το χρώμα των μαλλιών θα επαινέσουν καλύτερο μέσο χρώμα τους τόνους του δέρματος, όπως καφέ ή χάλκινα. ? Σκοτεινό χρωματισμένο δέρμα: Εάν έχετε σκούρα επιδερμίδα, μπορείτε να επιλέξετε για το μαύρο, σκούρο καφέ, ή ένα μπορντό χρώμα των μαλλιών. These χρώματα τρίχας θα ανταποκρινόταν επίσης μια ελιά τόνο του δέρματος. ? Εάν σκέφτεστε για την επιλογή του σωστού χρώματος των μαλλιών, μπορείτε να πάτε για το χρώμα που ταιριάζει με τα μαλλιά ή τα μάτια σας. Brown είναι ένα χρώμα μαλλιών που να ταιριάζει σχεδόν όλους τους τύπους δέρματος. Απλά πρέπει να επιλέξετε τη σκιά που θα ταιριάζουν καλύτερα τόνος του δέρματος ή τα μάτια σας. Το κόκκινο χρώμα προσελκύει μεγάλη προσοχή, αλλά και ταιριάζει σχεδόν όλους τους ανθρώπους.
Συμβουλές για την επιλογή Χρώμα μαλλιών? Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να μην χρησιμοποιείτε ποτέ το χρώμα των μαλλιών με ακριβώς να αναφέρεται σε μια φωτογραφία. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε στιλίστα τρίχας σας να διευκρινίσει αν το χρώμα που θα ταιριάζει πραγματικά το δέρμα σας ύφος. ? Εφαρμογή εξαιρετικά ανοιχτό ή σκούρο χρώμα μαλλιών από τη φυσική σκιά σας μπορεί να οδηγήσει σε μια πολύ κακή εμφάνιση. Ως εκ τούτου, δεν είναι σκόπιμο για τον καθένα να επιλέξει ξανθό χρώμα στα μαλλιά. ? Πρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο τα καλύτερα ή τα τυποποιημένα προϊόντα. Μην πηγαίνετε για φθηνότερα διότι ενδέχεται να είναι επιβλαβής για τα μαλλιά σας. Αυτό ισχύει επίσης για τα προϊόντα διατροφής για τα μαλλιά το χρώμα. ? Είναι πάντα καλύτερο να πάει για τη δική φυσικό χρώμα των μαλλιών σου την απόχρωση της επιδερμίδας σας. Με αυτό τον τρόπο, δεν θα καταλήξετε να ξοδέψει πολλά διατήρηση του χρώματος των μαλλιών. ? Δεν είναι σκόπιμο να στραφούν από δύο εκ διαμέτρου διαφορετικά χρώματα μαλλιών μπορεί να βλάψει σε μεγάλο βαθμό τα μαλλιά σας. Θα πρέπει επίσης να μην το χρώμα των μαλλιών σας πολύ συχνά. ? Κοιτάξτε έξω για ζεστά ή δροσερά χρώματα από χάρτες χρώμα των μαλλιών στο στιλίστα τρίχας σας και να επιλέξετε το χρώμα των μαλλιών σας σύμφωνα με αυτό. ? Όταν χρωματισμού στο σπίτι, θα πρέπει να διαβάσετε ολόκληρο οδηγίες πριν από την εφαρμογή του χρώματος. Είναι πάντα προτιμότερο να πάρετε τη βοήθεια των επαγγελματιών όταν επιλέγουν το σωστό χρώμα μαλλιών. Αφού επιλέξετε το χρώμα των μαλλιών, ακολουθήστε τα εξής χρώμα μαλλιών συμβουλές και τεχνικές για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την εμφάνιση που ήθελε. Αλλάζοντας το χρώμα τα μαλλιά σας, αν πραγματοποιείται σωστά, μπορεί να είναι ένα πολύ διασκεδαστικό.