Στίλβωση Ζάντες αλουμινίου - Πώς να Πολωνική Ζάντες Αλουμινίου

Αλουμινίου Πολωνικά μπορεί να μετατρέψει ένα μεταχειρισμένο τιμόνι αλουμινίου στο ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι. Σε Πολωνικά ζάντες αλουμινίου, δεν θα χρειαστείτε επαγγελματική βοήθεια, δεδομένου ότι δεν είναι μια δύσκολη δουλειά, αλλά μπορεί να είναι λίγο χρονοβόρα, ανάλογα με το ποσό που συσσωρεύεται βρωμιά. Polished αλουμινίου φαίνεται μεγάλη και αφήνει το μέταλλο με μια μοναδική λάμψη. Στίλβωση το αυτοκίνητό σας σε τακτά χρονικά διαστήματα είναι απαραίτητη για την πρόληψη της χρώσης και οξείδωση. Εδώ είναι πώς να γυαλιστικό ζάντες αλουμινίου.
Αλουμινίου πολωνική
Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε υγρό βερνίκι ή πολτού, εξασφαλίζεται ότι δεν περιέχει οξέα, άνυδρο χημικές ουσίες ή αμμωνίας, δεδομένου ότι μπορεί να βλάψει τους τροχούς σας. These χημικές ουσίες μπορούν να αμαυρώσει του μετάλλου, που συχνά οδηγεί στην πρόωρη γήρανση των μετάλλων. Such στιλβωτικές ξεθωριάζουν εύκολα και δεν προστατεύουν από την οξείδωση.
Στίλβωση Ζάντες Αλουμινίου
Πρώτον, αφαιρέστε τις ρόδες από το αυτοκίνητό σας. Αυτό είναι σημαντικό, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να γυαλίσετε το κάθε μέρος του τροχού. Μετά από αυτό, πρέπει να αφαιρεθούν τα συστατικά, όπως βλαστικά βαλβίδα καλύμματα και πώματα κέντρο από την τροχούς, για την επίτευξη ενός καθαρότερου τελικό προϊόν. Πριν ξεκινήσετε τη στίλβωση ζάντες αλουμινίου, τα πλύνετε καλά με νερό. Μπορείτε να πάρετε τη βοήθεια ενός σωλήνα για την εξάλειψη των ακαθαρσιών από τις ρόδες. Πολλοί χρησιμοποιούν κανονικό σαπούνι αυτοκίνητο να καθαρίσετε τροχούς διότι δεν αφήνει καμία γρατσουνιές. Μόλις γίνει, καθαρότερα "Easy-Off 'σπρέι φούρνο στους τροχούς. Μην αμέσως ξεπλένετε τροχοί σας με νερό. Αφήστε το το καθαρότερο να μουλιάσει για περίπου 20 λεπτά. Αυτό θα βοηθήσει πάρει βόλτα από τις δύσκολες λεκέδες. Σήμερα λαμβάνει τεφλόν ασφαλή πλυσίματος πιάτων και τρίψτε τους τροχούς σωστά και μετά ξεπλύνετε. Αν υπάρχει ακόμα κάποια βρωμιά αριστερά με τους δύο τροχούς, εφαρμόστε μια δεύτερη στρώση του «Easy-Off '. Για τους επίμονους περιοχές όπου γράσο και πίσσα πάρετε συλλέγονται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε remover γράσο και κερί. Πάρτε ένα μαλακό κουρέλι, εφαρμόστε κερί και έπειτα τρίψτε το πανί σθεναρά στον τροχό. Τώρα πλύνετε τον τροχό να καθαρίσετε την πεισματάρης περιοχές.
Μόλις οι τροχοί γίνει ξηρό, χρησιμοποιήστε ένα 400 χαλίκι γυαλόχαρτο να τρίψετε τους τροχούς σας. Τρίψιμο πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο αν οδοντώματα έχουν σπουδαίο ρόλο με το μέταλλο. Λείανση χρησιμοποιείται συνήθως για την εξάλειψη των σκασίματα in τροχούς, και αυτή η μέθοδος θα καταναλώσει ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Σε περίπτωση τις εσοχές κάλυμμα μεγάλες μερίδες του τροχού, θα έχετε να χρησιμοποιήσετε ένα τρυπάνι που έρχεται με ένα στρογγυλευμένο τρίψιμο bit. Μετά ολοκλήρωση της αμμοδιασποράς διαδικασίας, ξεπλύνετε τροχοί σας πάλι με νερό. Αμέσως στεγνώστε χρησιμοποιώντας ένα καθαρό κουρέλι.
Τρίψτε «Αλουμίνιον Bright" επάνω τους τροχούς. Μπορείτε να ωφελήσετε αυτό το προϊόν σε ένα κατάστημα υλικού ή οποιαδήποτε άλλη διέξοδο. Χρησιμοποιήστε το ως οδηγίες του κατασκευαστή. Τώρα καθαρίστε τις ρόδες με ένα μαλακό πανί. Εφαρμόστε ένα αυτοκίνητο Πολωνικά στις ρόδες σας. Εφαρμόζοντας 2 στρώσεις Πολωνικά συνιστάται καθώς αυξάνει την ανθεκτικότητα των τροχών και επίσης αφήνει μια μακράς διαρκείας λάμψη. Αποφύγετε να αγγίζετε οι τροχοί με τα δάχτυλά σας καθώς μπορεί να προκαλέσει αποχρωματισμό. Ένα προϊόν αποκαλείται «Μητέρες Powerball» ή οποιαδήποτε άλλη applicator πανί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί να Πολωνικά τους τροχούς. Αυτή η μέθοδος στίλβωση τροχούς αλουμινίου καταργεί πλήρως το οξείδωσης εντός σύντομο χρονικό διάστημα. Σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιούν latex γάντια κατά την εφαρμογή των Πολωνικά να αποφευχθεί η επαφή με το δέρμα.
Αυτές είναι μερικές από τις τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν για τη στίλβωση ζάντες αλουμινίου και είναι πολύ χρήσιμες για την επίτευξη μιας μηδέν ελεύθερη λάμψη.