Flagstone Εγκατάσταση Patio

Flagstone εγκατάσταση patio είναι πάντα μια καλός τρόπος εξωραϊσμού. Πλακόλιθοι έρχονται σε μεγάλη ποικιλία χρώματα, σχήματα και μεγέθη. Συνδυάζουν καλά με οποιοδήποτε υπαίθρια αρχιτεκτονική. Flagstone εγκατάσταση patio είναι ένα DIY εργασία και τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί για την κατασκευή του αίθριο πλακόστρωτα είναι οι ακόλουθοι:? Flagstone? Hammer? Compactor? Ελαστικό ξύλινο σφυρί? Γάντια? Saw? Επιπέδου? Sand? Προστασία για τα μάτια? Flagstone Βεράντα Εγκατάσταση - Καθορισμός των Patio Περιοχή? Πριν από την έναρξη με το έργο της εγκατάστασης αίθριο Flagstone, είναι αναγκαίο να καταλάβω την περιοχή που θα εγκατασταθεί με flagstone. Αποφασίστε το σχήμα και το μέγεθος του patio flagstone σας. Αυτό είναι απαραίτητο για τον καθορισμό του αριθμού των πλακόστρωτα, άμμου και το άλλο συναφές υλικό που χρειάζεται τη διάρκεια της εγκατάστασης. Μόλις έχετε σαφή ιδέα της περιοχής, περίγραμμα η περιοχή μαρκαριστεί για το patio flagstone. Υπάρχουν δύο τρόποι να εγκαταστήσετε patio flagstone, δηλ. στεγνό και βρεγμένο κατασκευή. Αποφασίστε εκείνο που θέλετε να επιλέξουν. Για μια εγκατάσταση patio flagstone DIY συνιστάται επιλέγετε ξηρά μέθοδο. Έτσι, θα συζητήσουμε ξηρά Flagstone μέθοδος εγκατάστασης αίθριο.
Flagstone Βεράντα Εγκατάσταση - ακονίσματος? Πριν να σκάψει την περιοχή για αίθριο, την προετοιμασία των άκρων του patio σας. Το τρόχισμα θα πρέπει να είναι πάνω από το επίπεδο του εδάφους. Για τη διεξαγωγή των άκρων σωστά, χρησιμοποιήστε πλαστικό ή μέταλλο τοπίο. Για πλαστικά τρόχισμα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τα καρφιά που poked στο έδαφος.
Flagstone Βεράντα Εγκατάσταση - Προετοιμασία του Ιδρύματος? Σκάψτε την περιοχή μέσα στην οριοθετημένη ζώνη 5-6 ίντσες κάτω από το έδαφος. Μετά το σκάψιμο στην οριοθετημένη ζώνη, επίπεδο που. Πριν προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο της εγκατάστασης αίθριο Flagstone, ώστε η έσκαψαν περιοχή είναι ομοιόμορφη στο επίπεδο. Βρέχετε τα σκαμμένα περιοχή και καθορίζουν άμμου και χαλικιών μέχρι 3 ίντσες. Μετά τον καθορισμό από την άμμο, συμπαγής την περιοχή σωστά με τη βοήθεια ενός συμπιεστή. Στη συνέχεια, προσθέστε άμμο και αμμοχάλικο έως 2 ίντσες. Πλακόλιθοι δεν είναι ομοιόμορφες και, επομένως, θα πρέπει να έχετε άμμο για να τους κρατήσει σωστά.
Flagstone Βεράντα Εγκατάσταση - Θέτοντας τα πλάκες? Εγκατάσταση πλάκες είναι μια αρκετά επίπονη εργασία και θα χρειαστείτε κάποιον να σας βοηθήσει. Ξεκινήστε θέτοντας τις πλάκες από μια γωνία. Τοποθετήστε το στρώσιμο να κάνει ένα σχέδιο που σας αρέσει. Σημειώστε τις περικοπές που θέλετε να κάνετε στις πέτρες. Αφού επισημάνετε τις περικοπές και συγκέντρωσαν τον απαιτούμενο ρυθμό, αφαιρέστε το πλάκες και τα κόβουμε ανάλογα. Για την κοπή των πλάκες που θα απαιτήσει μια τοιχοποιία ή κυκλικό πριόνι.
Flagstone Βεράντα Εγκατάσταση - τελικό βήμα? Τώρα, οι άνισες πλάκες είναι έτοιμες προς εγκατάσταση, τη στιγμή που κόβονται. Τοποθετήστε το στρώσιμο στο απαιτούμενο πρότυπο. Με τη βοήθεια λαστιχένια ματσόλα, αγγίξτε τις πέτρες για να τους εφαρμόζει σωστά στην άμμο. Θα πρέπει να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε την άμμο μεταξύ των πλάκες για να τους επίπεδο σωστά. Βεβαιωθείτε ότι δεν είναι οι πέτρες εντελώς ισοπέδωσε. Θα πρέπει να υπάρχει κάποια κλίση, έτσι ώστε να νερό μπορεί να στραγγίξει. Τέλος, η χρήση του συμπιεστή να εξασφαλίσει ότι η συναρμολόγηση flagstones και η άμμος έχει τοποθετηθεί σωστά.
Κατά την παραγγελία οι άνισες πλάκες, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία για τις απαιτούμενες αριθμό πλάκες. Για υγρές Flagstone εγκατάσταση αίθριο μέθοδο, θα χρειαστείτε επαγγελματική βοήθεια. Υγρή μέθοδος περιλαμβάνει τη χρήση του σκυροδέματος, αντί της άμμου. Ξηρή μέθοδος είναι εύκολη, όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το DIY τρόπο εγκατάστασης αίθριο flagstone. Ωστόσο, η εγκατάσταση αίθριο πλακόστρωτα γίνει χρησιμοποιώντας την ξηρά μέθοδο, απαιτούσε περισσότερες εργασίες συντήρησης σε σύγκριση με μια εγκατάσταση που γίνεται μέσω της υγρής μεθόδου.