Κλάδεμα Αναρρίχηση Roses - Πώς να κλαδεύω Αναρρίχηση Roses

Υπάρχουν πολλοί ποικιλία των τριαντάφυλλων, ότι μπορεί κανείς να αυξηθεί σε έναν κήπο για να το ωραιοποιήσουν. Αναρρίχηση τριαντάφυλλο είναι ένα από αυτή την ποικιλία, που είναι εκπαιδευμένοι σε μια πέργκολα, τοίχο, ή σκαρφαλωμένο σε ένα δέντρο, και όταν βρίσκεται σε πλήρη άνθιση, αποτελεί ένα από τα πιο απολαυστικά αξιοθέατα στον κήπο. Κλάδεμα αναρρίχηση τριαντάφυλλα απαιτεί προσοχή να διατηρήσει υγιή ανάπτυξη του και αυξήσει ο αριθμός νέων λαχανάκια. Τα περισσότερα τριαντάφυλλα αναρρίχηση ανάγκη εποχιακά και ελαφρύ κλάδεμα για να τους εκθέτουν σε φως και αέρα. Ακολουθούν ορισμένες άκρες στο πώς να κλαδεψει αναρρίχηση τριαντάφυλλα.
One τα ουσιαστικότερα απαιτήσεις κλαδέματος καλό εργαλείο κηπουρικής? Απότομη ζεύγος ψαλίδες (ψαλίδια κήπος) σε μεγέθη. Μια οδοντωτή σκοπό αυτό θα προκαλέσει ζημιά στην ευαίσθητη στελεχών, οφθαλμός ανάπτυξη. Αναρρίχηση τριαντάφυλλα Δεν αυτο-σύρει, θα πρέπει να εκπαιδευτούν σε ένα πέργκολα στον κήπο ή σε οριζόντια περίφραξη υποστήριξης. Εάν αφεθούν δικές σχεδιασμού του, γίνονται ένα μπλεγμένο βρωμίστε υποκαταστημάτων με πολύ λίγους και ανθυγιεινά λουλούδια. Κλάδεμα πρέπει να γίνεται πάσα στιγμή μεταξύ καθυστερημένης φθινοπώρου και αργά χειμώνα, καθώς έως τότε, τα ανθήσεως σεζόν τελείωσε, και η ορειβάτης έχει φυλλοροώ της. Είναι πιο εύκολο να κλαδεύω όταν τα φυτά είναι γυμνά, καθώς επιτρέπουν μια καλύτερη ιδέα για να κρατά κανείς τη διαδρομή του.
Κλάδεμα Νεαρό Αναρρίχηση Roses? Νεαρό ορειβάτες ανάγκη διαμορφωτική κατάρτισης και κλάδεμα να εγκατασταθούν. Young αναρρίχησης τριαντάφυλλα που είναι υπό 3 έτη, δεν πρέπει να κλαδευτούν συχνά, καθώς είναι σημαντικό για τους κύριους φλέβες να αυξάνεται ισχυρή και εγκαθίστανται. Δυο κύριο ισχυρό αμπέλια πρέπει να εκπαιδευτεί από οριζοντίως, ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι βλαστοί δεν διέρχονται μία την άλλη. The Sprout (βλαστοί) προέρχονται από τα αμπέλια είναι οι παραγωγοί λουλούδι. Για να διευκολυνθεί η ταχεία ανάπτυξη από τους κύριους κλάδους (αμπέλια), tip-τους κλαδεύουν μέχρι την πρώτη ισχυρή οφθαλμός, για την ενθάρρυνση νέων πλευρικών βλαστών. Την ίδια περίπου περίοδο, αφαιρέστε όλα τα νεκρά ασθενή ή ασθενούς ανάπτυξης, και τα νεκρά κεφάλια λουλουδιών να ενθαρρύνει την περαιτέρω άνθηση. Κάποιος μπορεί επίσης κλαδεύουμε λίγο πριν της ανθήσεως εποχή αρχίζει, ωστόσο, αυτό κλάδεμα γίνεται να καθαρίσετε την φυτά οποιασδήποτε υπερανάπτυξης, ή εμπλοκές. Μην δαμάσκηνων κοντά στο ανθικός λάχανα. Ένας νεαρός ορειβάτης should να κλαδεύονται μόνο για την ενθάρρυνση της ανάπτυξης, μέχρι να εδραιωθεί.
Κλάδεμα Ιδρύθηκε Αναρρίχηση Roses? Κλάδεμα έδρα τριαντάφυλλων είναι πιο εύκολο από ό, τι κλάδεμα νέους ορειβάτες. As διαμορφωτική εκπαίδευσή τους γίνεται, κλάδεμα γίνεται μόνο για την περαιτέρω θαμνώδη και μεγάλες αυξήσεις λουλούδι. Μόλις η ρέει σεζόν τελείωσε, και η φυτό είναι γυμνά, περιορίσει το τριαντάφυλλο αμπέλια (μεγαλύτερους λιμένες) προς περίπου τέσσερις ή έξι, και απλώνονται έξω όλες τις πλευρές. Προτίμηση κρατήσει το νεότεροι πράσινους, και αφαιρέστε το περίσσεια αμπέλια. Περικόψει τις άκρες των εν λόγω αμπέλων από μερικές ίντσες. Αντίθετα από άλλες τριαντάφυλλα, μόνον συμβουλές πρέπει να κλαδεύονται για ορειβάτες, καθώς είναι ανθυγιεινό για το εργοστάσιο να έχει την κύρια του μίσχους (κάτω μίσχοι) περικοπούν σοβαρά, και κλάδεμα πίσω το μακροχρόνιους μίσχους θα μεταβάλει την βλέμμα και εκπαίδευση του ορειβάτη. Ωστόσο, τα νεκρά κολοβώματα στη βάση του το φυτό μπορεί encourage σαπίσει, έτσι ώστε και πρέπει να κοπεί μακριά. Κάποιος μπορεί να ελαφρά κλαδεύω τα βασικά στελέχη, κάνοντας περικοπές στην πλευρά βλαστούς περίπου 2-3 ​​ίντσες, μόνο εάν έχουν ξεπεράσει τους χώρο.
Κλάδεμα θα εξαρτηθεί επίσης στις δύο τύπους αναρρίχησης τριαντάφυλλων? Άπαξ ανθίζοντας και επαναλάβετε ανθοφορία αναρριχητές. Μόλις ανθοφορία τριαντάφυλλα πρέπει να κλαδευτούν δεξιά μετά της ανθήσεως σεζόν τελείωσε. Δεδομένου ότι ως επί το πλείστον λουλούδι στο παλιό ξύλο, δαμάσκηνου μόλις το ένα τέταρτο περίπου του ξύλου βλαστών. Κλαδέψτε επαναλάβετε ανθοφορίας ορειβάτες κατά ανενεργό περίοδο του. Συνεχώς κρατήσει κοπή νεκρός λουλούδι κεφαλές να ενθαρρύνουν ταχεία επαν-άνθισμα. Δαμάσκηνου, είτε στα τέλη του χειμώνα ή στις αρχές της άνοιξης, κομμένα περίπου το ένα τρίτο του παλαιού φλέβες ξύλο, και κόψτε το υπόλοιπο για τον έλεγχο της ανάπτυξης και το σχήμα του.
Ενώ κλάδεμα θα τονώσει καλύτερη ανάπτυξη? Μετά κλάδεμα, φροντίδα διαδραματίζει επίσης ζωτικό ρόλο στην ίδρυσή της. Διαγραφή όλων κλαδεύονται και σάπισε μίσχους, φύλλα και λουλούδια από γύρω από τη βάση ορειβάτης και διαθέτει it. Τούτο θα βοηθήσει στον έλεγχο της εξάπλωσης των ασθενειών των φυτών, όπως το ωίδιο, μελανό σημείο, κ.λπ. Διαδώστε ένα τριαντάφυλλο λίπασμα για το έδαφος και τα σάπια φύλλα τους με στρώση λίπασμα στον κήπο για την ενθάρρυνση της ανάπτυξης. Κλάδεμα αναρρίχηση τριαντάφυλλα θα ενθαρρύνει υγιέστερο μίσχοι και ελκυστικότερες μεγάλου μεγέθους τριαντάφυλλα.