Face Firming Creams

Saggy δέρμα λεπτών γραμμών και των ρυτίδων είναι το σημείο αναφοράς της διαδικασίας γήρανσης, η οποία αργά αλλά σίγουρα κλέβει μακριά την ομορφιά και τη γοητεία του δέρματός μας. Αλλά η ανθρωπότητα έχει συνεχώς σε αναζήτηση μερικών μέσων για την αντιμετώπιση των αποτελεσμάτων αυτής της διαδικασίας, και το αποτέλεσμα είναι η εμφάνιση μιας σειράς προϊόντων φροντίδας του δέρματος, όπως αντι-γήρανση κρέμες, Σύσφιξη προσώπου creams και κατά των ρυτίδων προϊόντα φροντίδας του δέρματος. Αλλά υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τύποι των προϊόντων αυτών που οι άνθρωποι usually μπερδεύονται για να μάθετε ποιο θα είναι το καλύτερο για αυτούς. Αυτή η σύγχυση σε κάποιο βαθμό μπορεί να αποδοθεί στην άγνοια σχετικά με το τι προκαλεί ακριβώς χαλάρωση του δέρματος καθώς και τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες.
Γιατί άραγε το δέρμα χάνει την Αυστηρότητα της;? Το δέρμα χάνει σταδιακά τη σταθερότητα του με αυξανόμενη την ηλικία, και είναι μια φυσική διαδικασία η οποία είναι απλώς αμετάκλητη. Όμως γνωρίζοντας τους παράγοντες που προκαλεί το δέρμα να χάνει τη σταθερότητα και την ανάπτυξη των ρυτίδων, μπορούμε να μάθουμε τα σωστά προϊόντα που μπορεί να επιβραδύνει τη διαδικασία αυτή. Ένα από τα πιο σημαντικά παράγοντες για την χαλάρωση του δέρματος είναι η απώλεια του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Το κολλαγόνο και την ελαστίνη είναι οι δύο πιο σημαντικές μορφές των πρωτεϊνών που αποτελούν δέρμα μας. Και οι δύο διατηρούν την ελαστικότητα του δέρματος, τη σταθερότητα και ευελιξία. Αλλά καθώς γινόμαστε παλαιοί, η παραγωγή των δύο αυτών πρωτεϊνών επιβράδυνση, και ως αποτέλεσμα, το δέρμα γίνεται χαλαρό και αρχίζει να droop.
Εκτός από αυτό, η αναγέννηση νέων κυττάρων του δέρματος μειώνει επίσης σημαντικά με προχωρημένη ηλικία, για το οποίο το δέρμα αδυνατεί να διατηρήσει τέως έφεση και τη φρεσκάδα της. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας για τη χαλάρωση του δέρματος αποτελεί την απώλεια των λιπών που βρίσκεται κάτω από το δέρμα. Εκτός από αυτά, ορισμένες περιβαλλοντικές ή εξωτερικών παραγόντων βρέθηκε ότι aggravate γήρανση του δέρματος. Οι παράγοντες αυτοί είναι η ξηρότητα, την υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, οι ελεύθερες ρίζες και την έλλειψη αντιοξειδωτικών.
Πώς Σύσφιξη προσώπου Κρέμες εργασίας;? Σύσφιξη προσώπου κρέμες είναι προϊόντα φροντίδας του δέρματος, που αναπτύχθηκε ειδικά για την επίλυση του προβλήματος της γήρανσης του δέρματος. Αλλά οι περισσότεροι από αυτούς περιέχουν περισσότερο φθηνά χημικά συστατικά και λιγότερο ενεργά συστατικά, τα οποία είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση των βαθύτερων αιτίων της γήρανσης του δέρματος. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να διαβάσετε στην ετικέτα ενός προϊόντος να ελέγξει τα συστατικά τα οποία έχουν συμπεριληφθεί στην κατασκευή του. Το πιο σημαντικό τα συστατικά που έχουν βρεθεί σε μερικά από τα καλύτερα του δέρματος σκληρυντικοί προϊόντα που αντιμετωπίζουν οι TK Cynergy, λειτουργική κερατίνη, και το συνένζυμο Q10 ή η νανοηλεκτρονική, lipobelle H-EQ10. Εκτός από αυτά τα τρία βασικά συστατικά, μερικές καλές ποιότητας δέρμα σύσφιξη κρέμες περιέχουν επίσης Shea βούτυρο, το αβοκάντο εκχύλισμα, υαλουρονικού νατρίου και κάποια αιθέρια έλαια, καθώς και ωμέγα μείγμα.
Cynergy TK είναι ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά που θα πρέπει αναζητήσουν σε ένα δέρμα αναπλάσεως κρέμα προσώπου. Τη δραστική αυτή ουσία μπορεί να τονώσει την αναγέννηση του κολλαγόνου, ελαστίνης και νέων κυττάρων του δέρματος. Έχει δείξει ελπιδοφόρα αποτελέσματα για την εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, καθιστώντας έτσι το δέρμα πιο σταθερή και λαμπερό. Από την άλλη μεριά, κερατίνη είναι η πρωτεΐνη που βρίσκεται στο εξωτερικό στρώμα του δέρματος, τα μαλλιά και τα νύχια. Αυτή η πρωτεΐνη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, και ως εκ τούτου, πολλές αντιμετωπίζουν σύσφιξη κρέμες περιέχουν λειτουργική κερατίνη.
Συνένζυμο Q10 είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που αποτρέπει την οξείδωση ή βλάβη των κυττάρων του δέρματος και ιστών από τις ελεύθερες ρίζες. Επίσης, παρέχει προστασία από τις επιβλαβείς υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου. Νανο-lipobelle H-EQ10 δεν είναι παρά μια ειδική μορφή coenzyme Q10 που παρέχει τα ίδια οφέλη για τονωτική και συσφικτική κρεμώντας δέρμα. Νάτριο υαλουρονικού είναι ένα άλλο ενεργό συστατικό βρίσκονται σε πολλές καλή ποιότητα και ακριβά πρόσωπό συσφικτική κρέμες. Έχει διαπιστωθεί ότι είναι αρκετά αποτελεσματική στην αύξηση ελαστικότητας του δέρματος και σφριγηλότητα διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου. Μπορεί μειώσουν επίσης ξηρότητα των δέρματος και έτσι μειώνει το πρόστιμο γραμμές και ρυτίδες.
Το άλλο σημαντικό συστατικό του Σύσφιξη προσώπου κρέμες είναι μερικά από τα φυσικά προϊόντα όπως το βούτυρο shea και αβοκάντο απόσπασμα. Καριτέ είναι ένα άριστο ενυδατική κρέμα που βοηθά να αποκαταστήσει τη χαμένη υγρασία του δέρματος λόγω της γήρανσης και να το καταστήσει πιο μαλακό, πιο μαλακό και εύπλαστο. Μπορεί να μειώσει επίσης την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων στο πρόσωπο. Ομοίως, τα αβοκάντο, εκχύλισμα μπορούν να βοηθήσουν στην επιχείρηση και τον τόνο του δέρματος από ενυδάτωση it.
Μέχρι τώρα θα πρέπει να έχει μια δίκαιη ιδέα για τα ενεργά συστατικά που αντιμετωπίζουν σύσφιξη κρέμες θα πρέπει να περιλαμβάνουν, προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα της χαλάρωσης του δέρματος και την εμφάνιση των ρυτίδων. Ψάχνετε για αυτά τα αποτελεσματικά συστατικά πριν αγοράσουν κάποιο προϊόν σύσφιξη του δέρματος, θα σας βοηθήσει για τη διαφοροποίηση των προϊόντων κακής ποιότητας από τις καλύτερες Σύσφιξη προσώπου κρέμες.