Στερέωση ένα πλυντήριο - Πώς να Επιδιόρθωση Πλυντήριο

Στερέωση πλυντήριό σας δεν είναι τόσο δύσκολη και ριψοκίνδυνη, ως άλλες ηλεκτρονικές οικιακές συσκευές. Μπορείτε διορθώσετε εύκολα δευτερεύοντα προβλήματα πλυντήριο χωρίς λήψη οποιασδήποτε επαγγελματική βοήθεια. Πρέπει ακριβώς να ξέρετε λίγα πράγματα για την εργασία και τον μηχανισμό του. Μια μη εργάσιμες πλυντήριο μπορεί να ξεκινήσει την εργασία με κάποιες μικρές προσαρμογές? Ωστόσο, πιο σύνθετα προβλήματα πρέπει να αντιμετωπίζονται από έναν επαγγελματία. Προσπαθήσετε να επισκευάσετε το πλυντήριο, αν μπορείτε διαγνώσετε το πρόβλημα σωστά.
Τρόπος Επιδιόρθωση Πλυντήριο;
Στερέωση ένα πλυντήριο μπορεί να γίνει με κάποιες μικρές προσαρμογές. Αυτές οι δευτερεύουσες προσαρμογές εξοικονομήσει αμφότερες, χρόνο σας καθώς χρημάτων. Ας δούμε κάποιες κοινές καταγγελίες πλυντήριο και τις λύσεις τους. Βεβαιωθείτε ότι ηλεκτρική τροφοδοτικό στην μηχανή σβήνει και ύδρευση είναι ασφαλισμένη, πριν ξεκινήσετε να διορθώσετε το πρόβλημα στο πλυντήριο σας.
πλυντήριο μου δεν λειτουργεί? Ελέγξτε εάν υπάρχει σωστή υδροδότηση στο μηχάνημα, ή αν το καλώδιο τροφοδοτικό δεν αποσυνδέεται. Εκτός από αυτό, πλυντήριο δεν μπορεί να εργαστεί λόγω της υπερφόρτωσης με κινητήρα που προκαλεί την ασφάλεια κλείσει. Αυτό μπορεί να διορθωθεί πιέζοντας Reset κουμπί στον πίνακα ελέγχου. Λανθασμένη αντλία νερού, διακόπτης χρονοδιακόπτη, διακόπτης καπάκι ή εκτός ισολογισμού διακόπτης προκαλεί επίσης το μηχάνημα να σταματήσει να εργάζεται. Στην περίπτωση αυτή, οι εν λόγω διακόπτες πρέπει να ελέγχονται και να αντικατασταθεί, αν χρειάζεται. Εάν υπάρχει πρόβλημα στην μοτέρ δεσμευτικό, πρέπει να πάρετε να επισκευαστεί από μηχανικός υπηρεσία.
Fuse πλυντηρίου ρούχων χτυπήματα μου? Προβλήματα που σχετίζονται με ασφάλεια-φυσώντας ενδέχεται να προκύψουν, λόγω ενός ελαττωματικού κινητήρα, για τα οποία θα πρέπει να λάβει επαγγελματική βοήθεια. Υπερβολικής χρήσης απορρυπαντικών μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε μια καμένη ασφάλεια. Η λύση είναι να μειωθεί η χρήση των απορρυπαντικών. Μια υπερφορτωμένη μηχάνημα ή μια ελαττωματική προστάτης μοτέρ υπερφόρτισης προκαλεί επίσης το ίδιο πρόβλημα, για οποίο χρειάζεστε ελαχιστοποίησης είτε το φορτίο ή ενδέχεται χρειαστεί να αντικαταστήσετε το προστάτης φορτίο.
«Δονείται« πλυντηρίου My ή «κουνήματα» πάρα πολύ? Υπερβολική ανακίνηση του πλυντηρίου μπορεί να αποτέλεσμα αντικανονικά τοποθετηθεί μηχανής. Ένα πλυντήριο Πρέπει να διατηρείται σε επίπεδο της επιφάνειας του δαπέδου. Μια ελαττωματική μπανιέρα, χαλαρά μπουλόνια μπανιέρα ή σε ανισόρροπη μπανιέρας θα προκαλέσει επίσης μια μηχανή να δονείται υπερβολικά. Κατεστραμμένα διαγώνιο στήριγμα ή χαλαρά υποστήριξη μπορεί να οδηγήσει σε δονήσεις? Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστεί επαγγελματική βοήθεια για να το φτιάξω.
Υπάρχει διαρροή νερού στο πλυντήριο μου? νερό από πλυντήριο χάνει νερό, λόγω των χαλαρά μπουλόνια, χαλαρές συνδέσεις ή αντλία πτερωτές. Σε τέτοιες περιπτώσεις, χρειάζεστε να ελέγξετε και σφίξτε όλα τα μπουλόνια, αντλία πτερωτές ή συνδέσεις, εξαιτίας οποίο το νερό διαρροή. Ελέγξτε για ελαττωματικά σφραγίδα καπάκι, ελαττωματικά μπανιέρα fill, ελάττωμα του φλάντζα της αντλίας και να τις αντικαταστήσουν, αν χρειάζεται. If ελαττωματικών συνδέσεων μάνικα την αιτία της διαρροής νερού, θα πρέπει να αντικατασταθούν το νωρίτερο.
πλυντήριο tub μηχανή μου γεμίζει σε λάθος κύκλου? Εάν η έκπλυση tub μηχάνημά σας γεμίζει σε λάθος κύκλου, πάρετε την στάθμη ύδατος διακόπτη ελέγχθηκαν από επαγγελματία και έχουν αντικατέστησε, εάν διαπιστωθεί ελαττωματικό. Άλλοι παράγοντες που μπορούν προκαλέσει αυτό προβλήματος είναι η νερού επίπεδο ηλεκτροβαλβίδες. Μπορείτε να το δείτε μόνοι σας και να πάρετε την αντικατέστησε, εάν δεν λειτουργεί. Ελέγξτε και καθαρίστε τη βαλβίδα αντλίας τακτικά. Μερικές φορές, δυσλειτουργίες εξαιτίας του νερού και άλλων εναποθέσεις και αιτιών της σκάφης να γεμίσει σε λάθος κύκλου.
Ανατρέξτε το εγχειρίδιο. Διαβάστε όλα τα «Πώς να καθορίσει ένα πλυντήριο» συμβουλές και οδηγίες από το εγχειρίδιο. Ο καθορισμός μιας πλυντήριο περιλαμβάνει επίσης τον καθορισμό των πολύ σύνθετα συστατικά της μηχανής, όπως και τον κινητήρα. Είναι καλύτερα όταν είναι από έναν επαγγελματία. Σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε όλες τις γενικές οδηγία ασφαλείας, ενώ κάνει μια DIY πλυντήριο επισκευής ρούχων.
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες συνδέονται με την ορθή εργασίας οποιασδήποτε μηχανισμού. Μια δυσλειτουργία μπορεί να οδηγήσει στην αποτυχία ολόκληρου του μηχανισμού εργασίας. Μην προσπαθήσετε να διορθώσετε ένα πλυντήριο ρούχων, χωρίς την κατανόηση του μηχανισμού μηχάνημα πρώτα. Ο καθορισμός του πλυντηρίου με λάθος τρόπο, θα καταλήξουν μόνο σε χειρότερη κατάσταση. Στην περίπτωση, θα ήταν καλύτερα να ζητήσουμε μηχανικός υπηρεσία και εξοικονομήστε χρόνο σας και το μηχάνημα!