Πώς να χτίσει έναν τοίχο από τούβλα

Οικοδόμηση ενός τοίχου από τούβλα στον εαυτό σας μπορεί να σας δώσει μια αίσθηση της ολοκλήρωσης, που δεν μπορεί να αντλήσει κανείς όταν προσλαμβάνει έναν επαγγελματία χτίστη. Ωστόσο, αν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία στην τοιχοποιία, τότε αυτή η εργασία μπορεί να είναι πολύ δύσκολο για σας. Αν σκοπεύετε να χτίσει έναν τοίχο από τούβλα, που διαρκεί πολύ και αντέχει όλα τα κλίματα, τότε είναι επιτακτική ανάγκη να μάθετε τη σωστή τεχνική της τοίχο κτιρίου. Δεν έχει σημασία είστε σχεδιασμό, την κατασκευή στο σπίτι, τον κήπο τοίχο ή σε τοίχο καπλαμά, η μέθοδος και τα υλικά που απαιτούνται κτήριο, παραμένουν οι ίδιες.
Πώς να χτίσει έναν Brick Τείχος? Πριν προχωρήσετε στην οικοδόμηση πράγματι έναν τοίχο τούβλο, θα χρειαστεί να συγκεντρώσει όλα τα υλικά και εργαλεία που θα χρειαστείτε για τη δουλειά σας.
Υλικά και Εργαλεία? Κονιαμάτων? Σπάτουλα? Σφυρί? Επιπέδου? Γραμμής? Νερό? Jointer? Brush? Μετροταινία? Nails? Ties Wall? Τούβλα? Καροτσάκι? Φτυάρι? Gear Ασφάλεια? Διαδικασίας
Πρώτο πράγμα που θα πρέπει να σιγουρευτείτε πριν περί τούβλων είναι, ότι πρέπει να έχετε ένα γερό θεμέλιο να τεθούν τα τούβλα στις. Αυτό το ίδρυμα θα πρέπει να είναι κατά προτίμηση από σκυρόδεμα. Αν δεν υπάρχει υφιστάμενη συγκεκριμένες βάσεις, τότε θα πρέπει να ρίξετε μια συγκεκριμένη βάση, αρκετές ημέρες πριν να αρχίσουν τον τούβλα. Έναρξη για τα τούβλα από τα άκρα του ιδρύματος. Μετρήστε το μήκος του τοίχου με τη μέτρηση της απόστασης μεταξύ των εξωτερικών άκρων των τούβλων στο τέλος. Στη συνέχεια, τη μέτρηση του πλάτους του μωσαϊκού σας. Τούβλα έρχονται σε διάφορα μεγέθη, μερικά είναι μακρά, μερικά είναι πλάτος και μερικά είναι λεπτές. Υποθέστε τούβλο σας είναι, 9 5/8 ίντσες μακρύς, έπειτα επιφέρουν τις συγκρουόμενα σήματα κάθε 10 ίντσες στα θεμέλια. Οι ενδείξεις αυτές θα σας επιτρέψει να τοποθετήσετε τον τούβλα σωστά για το ίδρυμα. Ένα κενό 3 / 8 ίντσες έχει απομείνει για την πλήρωση των κονιαμάτων, η οποία ενεργεί ως jointer.
Μόλις έχετε όλες τις ενδείξεις, αρχίστε για τα τούβλα από το αριστερό άκρο του τείχους. Απλώστε ένα στρώμα κονιάματος με μυστρί και πατήστε ένα τούβλο πάνω του. Απομακρύνεται η περίσσεια του κονιάματος, που βγαίνει μετά το πάτημα του μωσαϊκού. Συνέχιση της διαδικασίας μέχρι να φτάσετε στο τέλος του τείχους. Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα κενά μεταξύ των τούβλων με κονίαμα αναμειγνύεται. Ελέγξτε τη στάθμη του στρώματος των τούβλων χρησιμοποιώντας ένα επίπεδο. Κάντε τις απαραίτητες προσαρμογές και ευθυγραμμίσεις. Σήμερα, ξεκίνημα για τον δεύτερη στρώση τούβλων στην κορυφή του άλλου. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία, όπως και στο πρώτο στρώμα. Συνεχίστε, μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό ύψος του τοίχου. Φροντίστε να ελέγξετε το επίπεδο καθώς και ευθυγράμμιση κάθε λίγο και λιγάκι για να πάρετε μια ευθεία, ακόμη και ισοπέδωσε τοίχο. Όταν το κονίαμα έχει θέσει, αλλά δεν σκληρύνει, εργαλείο τις αρθρώσεις των τούβλων, ώστε να πάρετε μια λεία.
Μπορείτε να πάρετε ένα DVD εργασίες τοιχοποιίας για να πάρει την πρακτική επίδειξη για το πώς να χτίσει έναν τοίχο από τούβλα. Αν πραγματικά ενδιαφέρονται για τοιχοποιίας ή οφείλουν να αναλάβουν περισσότερες τούβλο για θέσεις εργασίας στο μέλλον, τότε μπορείτε επίσης να πάτε για μια πορεία σύγκρουσης σε κτίσιμο με τούβλο.