Παροχές πρόωρης Συνταξιοδότηση

Πρόωρη συνταξιοδότηση είναι όνειρο κάθε ανθρώπου. Η σκέψη που κρατά ένα άτομο διέρχεται δεκαετίες ενός λείανσης δουλειά και σκληρή δουλειά είναι η ελευθερία θα πάρει μίας ημέρας να κάνει τι θέλει! Μια πρόωρη συνταξιοδότηση συνιστά ευκαιρία και χρόνο να εξερευνήσετε περισσότερες διαστάσεις εαυτό σας. Αυτός είναι μόνο ένα από τα παροχές πρόωρης συνταξιοδότησης. Είναι ξεχύνονται μιας αποτελμάτωση ενός παλιού δουλειά και σπάσιμο σε ανεξερεύνητες εδάφη. Η απόφαση για ένα πρόωρη συνταξιοδότηση δεν μπορεί να ληφθεί εκτός το άτομο έχει αρκετή χρηματοοικονομικής ασφάλειας για τις μέλλον. Εάν σκέφτεστε περίπου παροχές πρόωρης συνταξιοδότηση, υπάρχουν πολλές! Ο μόνος τρόπος την επίτευξή είναι ωστόσο συστηματικός έγκαιρου σχεδιασμού συνταξιοδότηση!
Μάλλον το μόνος τρόπος ένας άνθρωπος μπορεί achieve παροχές πρόωρης συνταξιοδότηση αποτελεί μέσω προγραμματισμένης δεξιά προσπάθεια από έναρξη της σταδιοδρομίας του. By συνταξιοδότηση, εννοώ επειδή απαλλάσσονται μια δουλειά που ένα είναι σε, απλά χρημάτων!
Κάποιοι άνθρωποι έχουν την τύχη να βρουν μια θέση εργασίας ή να δημιουργήσουν μια επιχείρηση σε έναν τομέα που είναι πολύ παθιασμένοι! Για αυτούς, η δουλειά δεν παραμένει δουλειά, αγνό ευχαρίστηση του! Εκείνοι είδος ανθρώπων ποτέ να αποσυρθείτε ως μία δεν σταματά κάνεις κάτι ότι ένας αγαπά.
Ωστόσο, τέτοιες άνθρωποι είναι πολύ λίγοι. Περισσότεροι από εμάς παρασυρόμενα προς και από θέσεων εργασίας βάση τον συντελεστή χρήματα ή μάλλον ακολουθηθεί η διαδρομή χρήματα. Κρατάμε φυτοκάλυψης και εξοικονομώντας χρήματα ολόκληρο ζωής, για σπίτι, για οικογενειακές και για μελλοντικές ασφάλεια. Ωστόσο, μια φορά έρχεται όταν νιώθετε ότι έχετε αποθηκεύσει αρκετά και έχετε κάνει αρκετά. Νιώθεις σαν ακόλουθες καρδιά σας αντί χρήματα, μια για πάντα! Αυτό είναι το σημείο όπου μπορεί κανείς να σκεφτείτε μιας πρόωρης συνταξιοδότησης. Οι Υπάρχουν άφθονες οφέλη της πρόωρης συνταξιοδότησης. Με αυτό το άρθρο, θα διερευνηθούν ορισμένα παροχές πρόωρης συνταξιοδότησης και να προσπαθήσει να δικαιολογήσει, γιατί ένα πρέπει να αποσκοπεί σε αυτό.
Οφέλη της Πρόωρης Αφυπηρέτησης? Καθώς η παλαιά παροιμία πηγαίνει, ο σκληρότερος μία έργα, η πιο τυχερός παίρνει! Έτσι η σκληρότερα εργάζεστε στις αρχές έτη σας, περισσότερα θα παροχές πρόωρης συνταξιοδότηση σας. Είναι όλα σχετικά πόσο καλά το σχέδιο και εκτελούν ιδέες σας ζωής. Εδώ είναι παροχές πρόωρης συνταξιοδότηση κάποιος μπορεί απολαύσει.
Οικονομικά οφέλη από την πρόωρη συνταξιοδότηση? Από τους νόμους της εταιρείας στις ΗΠΑ, την πρόωρη συνταξιοδότηση οικονομικό όφελος μπορεί να πληρωθεί με ένα πρόσωπο, αν η ηλικία του στο συνταξιοδότησης είναι τουλάχιστον 55 ετών. Αυτό είναι υποθέτοντας ότι αυτός ή αυτή έχει τουλάχιστον εργαστεί για 5 χρόνια με την εταιρεία. Το ποσό των χρημάτων που έχετε ως παροχή πρόωρης συνταξιοδότησης από την εταιρεία πριν από την ηλικία των 62 ετών, είναι ένα κλάσμα μικρότερο από ό, τι θα παίρνατε μετά από αυτό. Ωστόσο, αυτή είναι μια μικρή τιμή για να πληρώσει για τα επιπλέον χρόνο να φτάσετε στο μετά τη συνταξιοδότησή του. Όπως λένε, ο χρόνος είναι χρήμα! πρόωρη συνταξιοδότηση παροχή κοινωνικής ασφάλειάς σας θα είναι επίσης μικρότερη και κατ 'αναλογία τις αρχές του ποσού των παροχών σας αποχώρησης από την εταιρεία. Ρύθμιση ατομικό λογαριασμό συνταξιοδότησης (IRA), ενώ εργάζεστε, θα πάει πολύ μακριά για να σας υποστηρίξουν μετά τη συνταξιοδότησή τους!
More Time για την οικογένεια!? Όταν εργάζεστε, μπορείτε μόλις πάρει χρόνο στην οικογένειά σας και συχνά χάνουν τις σημαντικές στιγμές της οικογενειακής ζωής. Ωστόσο, η πρόωρη συνταξιοδότηση σημαίνει ότι θα μπορούσατε να περάσετε περισσότερο χρόνο με το σύζυγο και τα παιδιά σας.
Πάρτε μια νέα καριέρα ή χόμπι!? Πρόωρη συνταξιοδότηση διανοίγει ότι πολύ αναμενόμενη ευκαιρία να κάνει πράγματα που πάντα ήθελα να κάνω, αλλά έπρεπε να αναβληθεί λόγω της εργασίας. Πάρτε ένα χόμπι που απολαμβάνετε ασκούν ή μια εναλλακτική καριέρα όνειρο που κερδίζει και κάποια χρήματα στην πλευρά.
Αυτοί είναι μερικοί παροχές πρόωρης συνταξιοδότησης που μπορείτε να απολαύσετε εάν έχετε προγραμματιστεί και αποθηκεύσει τα πρώτα χρόνια!