Πώς να πλύνει μαλλιά σας

μαλλιά μας παίρνει βρώμικο οφείλεται στο σκόνης και βρωμιά στο περιβάλλον. Τρίχας γίνεται επίσης λιπαρή, λόγω των φυσικών εκκρίσεις πετρελαίου του τριχωτού της κεφαλής. Πρέπει να πλένετε τα μαλλιά σας τακτικά για να κρατήσει καθαρό και υγιές. Πλύσιμο μαλλιά το σωστό τρόπο καθιστά λιγότερο επιρρεπείς σε frizzing και ξήρανση. Τρόπος πλύνετε μαλλιά σωστά επίσης καθορίζει εάν μαλλιά σας παραμένει ελαιώδεις και επίπεδη ή μαλακά και κυματιστό. Ξέρετε πώς να πλύνετε μαλλιά σας το σωστό τρόπος; Διαβάστε για να ξέρετε περισσότερα για τον τρόπο λούσιμο σωστά.
Πώς να πλύνει μαλλιά;? Πριν αρχίσουμε πώς να πλύνετε τρίχα σας, θα χρειαστείτε ένα σαμπουάν, conditioner και νερού φυσικά. Κρατήστε μια πετσέτα βολικό για να στεγνώνετε τα μαλλιά σας αφού τελειώσετε με το πλύσιμο των μαλλιών.
Wet μαλλιά σας με νερό γενναιόδωρα, ώστε το σαμπουάν μπορούν να κάνουν αρκετών lather. Δοκιμάστε και χρήση ζεστό νερό όταν πλένετε μαλλιά σας.
Σήμερα λάβει κάποια ποσότητα σαμπουάν που είναι περίπου το μέγεθος ενός τετάρτου στην παλάμη σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα σαμπουάν ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας. Ξεκινήστε εργασίας την σαμπουάν της ρίζες, καθιστώντας τον τρόπο σας στα άκρα. Κάντε απαλό μασάζ τριχωτού της κεφαλής σας χρησιμοποιώντας τα μαξιλάρια των άκρων δακτύλου σας. Αυτή η χαλαρωτική μέθοδος θα σας βοηθήσει ξεπλύνει η περίσσεια έλαια και οποιαδήποτε άλλα προϊόντων περιποίησης μαλλιών χρησιμοποιούνται στα μαλλιά σου.
Μόλις έχετε σαπούνι μαλλιά σας επιμελώς, χρησιμοποιήστε ζεστό νερό να ξεπλένετε έξω το σαμπουάν. Σιγουρευτείτε ότι έχετε αφαιρέσει όλα τα σαμπουάν από τα μαλλιά σας ή αλλιώς μπορεί να αφήσει τα μαλλιά σας επίπεδη και κολλώδες.
Αφού ξεπλύνετε έξω το σαμπουάν, εφαρμόστε conditioner στα μαλλιά σας. Λάβετε υπόψη ότι το κλιματιστικό δεν πρέπει να εφαρμοστεί στο ρίζες. Πρέπει να αρχίσετε εφαρμόζοντας το κλιματιστικό για μια ίντσα τον άξονα τρίχας. Μπορείτε να εφαρμόσετε λίγο περισσότερο conditioner από το σαμπουάν. Μην ανησυχείτε αν δεν σχηματίζει αφρό όσο το σαμπουάν. Αφήστε το conditioner στα μαλλιά σας για περίπου δύο έως πέντε λεπτά.
Ξεπλύνετε το conditioner από μαλλιά σας και αποκτήσετε όλα τα σάπωνα της μαλλιά σας. Χτενίστε τα δάχτυλά σας στην καθοδική κίνηση μετά από ξέπλυμα των μαλλιών από κλιματιστικό. Αυτό θα βοηθήσει στην αφαίρεση tangles και κόμποι.
Τώρα πλένετε τα μαλλιά σας με κρύο νερό. Αυτό θα βοηθήσει κλείσει το θυλάκια μαλλιά και make λάμψη μαλλιά σας μετά ξήρανση.
Χρησιμοποιήστε μια πετσέτα να στεγνώσει μαλλιά σας πριν χρησιμοποιήσετε πιστολάκι μαλλιών. Τυλίξτε την πετσέτα γύρω από τα μαλλιά και το κτύπημα. Do Μη χρησιμοποιείτε έντονες κινήσεις σε στεγνά μαλλιά. Αυτό μπορεί προκαλέσει μπλέξιμο και θραύση της μαλλιών. You να αφήσετε αέρα τα μαλλιά σας ξηρό ή τη χρήση στεγνωτήρα πλήγμα για το στυλ που. Χρησιμοποιήστε ένα θερμότητας προστατευτικό λοσιόν ή σπρέι όταν χρησιμοποιείτε ένα πιστολάκι μαλλιών για την αποτροπή φριζάρισμα. ? Τρόπος Πλύνετε Τρίχα με Baking Soda;? Σόδα ψησίματος είναι μια άριστη τριχωτό και καθαρότερα μαλλιών. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε βλαβερές χημικές ουσίες στα μαλλιά σου για το πλύσιμο, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα.
Πάρτε 1 / 2 φλιτζάνι σόδα ψησίματος και προσθέσετε στη 4 γαλόνια των δροσερό ή μετρίως ζεστό νερό. Αναμίξτε το σόδα με νερό χρησιμοποιώντας ένα ξύλινο κουτάλι μέχρι διαλύσεως. Ή μπορείτε να πάρετε ένα μικρό μπολ και προσθέστε 1 / 2 σόδα φλιτζάνι. Ρίξτε δροσερό νερό στο μπολ, με αποτέλεσμα ένα από πάστα από μαγειρική σόδα. Πρέπει να είναι τόσο παχιά όσο φυστικοβούτυρο. Η πάστα αυτή μπορεί να ακριβώς όπως μια σαμπουάν.
Μόλις έχετε προετοιμασμένοι κουβά σας νερού με μαγειρική σόδα ή επικολλήστε της σόδας ψησίματος, βρεγμένα μαλλιά σας με ζεστό σκέτο νερό. Μόλις μαλλιά σας είναι μούσκεμα, πλύνετε μαλλιά σας με το μπέικιν νερό σόδα. Μασάζ κρανίο σας χρησιμοποιώντας το νερό και με μαξιλάρια των δαχτύλων σας. Πλύνετε μαλλιά till κρανίο σας είναι καθαρό.
Εάν χρησιμοποιείτε ψησίματος πάστα σόδα, κατόπιν εφαρμόστε η πάστα στην τρίχα σας και μασάζ το με δάχτυλά σας. Μασάζ για λίγα λεπτά.
Ξεπλύνετε μαλλιά σας με σαφές νερό να αφαιρέσετε τη σόδα. Έτσι, πλύσιμο τρίχα σας θα κάνει μαλλιά σας υγιέστερο και λαμπερά. ? Τρόπος Πλύντε Hair χωρίς ενός Σαμπουάν;? Σαμπουάν περιέχουν χημικά που εξαιρετικά επιζήμια για μαλλιά σας. Μπορείτε να πλένετε τα μαλλιά σας χωρίς τη χρήση σαμπουάν με κοντίσιονερ μόνο.
μαλλιά σας μπορεί πάρει χρόνο να προσαρμοστούν στη ρουτίνας μη σαμπουάν. Χρειάζεται σε βρεγμένα μαλλιά σας και εφαρμόστε conditioner στο κρανίο. Μασάζ με τα δάχτυλά σας. Αυτό θα βοηθήσει αφαιρέσετε το βρωμιά, πιτυρίδα και περίσσεια λάδι. Ξεπλύνετε τα μαλλιά καλά.
Τώρα εφαρμόσει ενυδατική conditioner όλη την μαλλιά και αφήνετε επάνω για 2-5 λεπτά.
Ξεπλύντε μαλλιά σας ανοικτά των ενυδατικό conditioner και έπειτα πλύνετε τρίχα με κρύο νερό να καταστεί λαμπερά και λιγότερο κατσαρός όταν στεγνώσουν.
Μπορείτε να πλύνετε τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας το Apple ξίδι μηλίτη, χυμός λεμονιού ή μαγειρική σόδα. Αυτές είναι φυσικές επιλογές για squeaky καθαρό και υγιές μαλλιά. ? Τρόπος Πλύντε Weave μαλλιά;? Επαγγελματικά πράξει υφάνσεις τρίχα μοιάσει ακριβώς φυσικά μαλλιά. Hair υφαίνει θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ακριβώς όπως τα φυσικά μαλλιά. Θα πρέπει να τα πλύνει σωστά χρησιμοποιώντας ένα σαμπουάν.
Wet μαλλιά σας και βεβαιωθείτε δεν τραβάτε ή ρυμουλκό στην μαλλιά σας υφάνσεις όταν βρέξιμο. Αποφύγετε έντονες κινήσεις δάχτυλο που θα προκαλέσει μπλέξιμο.
Πάρτε κάποιο σαμπουάν και ξεκινήστε εργάζεται από τα πέρατα προς το κρανίο. Απαλά τρέξει δάχτυλά σας στα μαλλιά σας και αποφύγετε μπλέξιμο τα μαλλιά παραπάνω την ύφανση.
Ξεπλύνετε μαλλιά σας σχολαστικά με τρέξιμο δάχτυλά σας μέσω του μαλλιά. Μην τραβάτε σε κόμβους, αν υπάρχουν.
Εφαρμόστε conditioner και εργασία από τις άκρες των μαλλιών απέναντι της τρίχας. Αποφύγετε μπλέξιμο τα μαλλιά. Ξεπλύνετε μαλλιά αφού εγκαταλείψει το conditioner επάνω για 2-5 λεπτά.
Πιέστε τα μαλλιά απαλά και απομάκρυνση του πλεονάζοντος νερού. Use μια πετσέτα στεγνώστε τα μαλλιά σας. Ψεκάστε την τρίχα με μια detangler και χρησιμοποιώντας μια ευρεία οδοντωτή χτένα, αφαιρέστε το tangles και κόμποι. Σιγουρευτείτε εσείς δεν κοιμηθείτε με βρεγμένα μαλλιά. ? Τρόπος Πλύντε Εξάχνωση μαλλιά;? Μπορείτε καταλήξετε με ένα χρώμα βαφής μαλλιών αυτό δεν αυτό που περιμένατε να είναι. Ίσως να σκέφτεται πώς να πλένουν τα βαφή μαλλιών μακριά. Αυτή η μέθοδος θα σας βοηθήσει ξεπλύνετε βαφής μαλλιών. ? Wet μαλλιά σας με ζεστό νερό και πλύνετε τρίχα σας με σαμπουάν. Ή μπορείτε να δοκιμάσετε πλύσιμο μαλλιά σας με ένα σαπούνι πιάτο. Πρόκειται ένα παλιό τέχνασμα που θα άρει τα χρώμα μαλλιών και καθαρίστε μαλλιά σας.
Ξεπλύνετε τις σαπούνι από μαλλιά σας και εφαρμόστε πολλή conditioner την αποτροπή υπερβολικής ξήρανση.
Άλλη μέθοδος είναι χρησιμοποιώντας καπάκι υπεροξείδιο. Υπεροξειδίου του 30 όγκων πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Αναμίξτε υπεροξείδιο ανά μέρει στους σαμπουάν χρησιμοποιείτε. Αφήνεται στα μαλλιά σου για 5-10 λεπτά. Ξεπλύνετε το σαμπουάν σωστά και εφαρμόζονται conditioner να αποτραπεί τρίχα από ξήρανση.
Μπορείτε να αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια για να πλένουν τα μαλλιά βαφής από τα μαλλιά σας. ? Τρόπος Πλύντε επεκτάσεις τρίχας? Υπάρχουν δύο τύποι επεκτάσεων τρίχας - συνθετικές και φυσικές ανθρώπινης τρίχας. Δύο τύποι επεκτάσεων χρειάζεται να πλυθούν αλλά έχουν διαφορετικές μεθόδους πράξουν. Ας δούμε πώς να πλύνετε επεκτάσεις τρίχας που γίνονται από ανθρώπινα τρίχα. ? Ανθρώπινα μαλλιά μπορούν να πλυθούν χρησιμοποιώντας μεθόδους παρόμοιες με φυσικά μαλλιά σας. Χρησιμοποιήστε ένα ενυδατική σαμπουάν να πλύνετε την μαλλιά. Ξεπλύνετε το μαλλιά επιμελώς και εφαρμόστε μια βαθιά conditioner.
Φυσικό επεκτάσεις μαλλιών πρέπει να κρατηθούν ενυδατωμένο και ενυδατωσμένο ακριβώς όπως ανθρώπινης τρίχας. Μπορείτε φυσήξει ξηρή, curl ή ισιώστε το φυσικό επεκτάσεις τρίχας μετά ένα πλύσιμο. ? Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να πλένουν τα μαλλιά επεκτάσεις που είναι συνθετικά. ? Μην ασκείτε οποιαδήποτε χημικά ή θερμότητα συνθετικά μαλλιά προκειμένου να πρόληψη ζημιών. Χρησιμοποιήστε ένα μη ξεπλύνετε σαμπουάν για να πλένουν συνθετικές επεκτάσεις τρίχας. Apply του NO ξεπλύνετε σαμπουάν to ξηρά μαλλιά και μασάζ αυτό στην τρίχα. Πετσέτα στεγνώστε την μαλλιά.
Θα πρέπει χρησιμοποιήστε μια άδεια-σε conditioner περίπου 1 από τη ρίζα. Τούτο θα αποτρέψει να διαταραχθεί η κόλλα. Σε περίπτωση ύφανσης τρίχας, εφαρμόστε την conditioner μέχρι τη ρίζα.
Μπορείτε να εφαρμόσετε ένα πολύ ήπιο σαμπουάν στα συνθετικά επέκταση μαλλιά σας και έπειτα χρησιμοποιήσει ένα βαθύ moisturizer. Θυμηθείτε, μην χτύπημα ξηρό μαλλιά σας μετά ένα πλύσιμο. ? Αυτά είναι μερικοί τρόποι στο πώς να πλύνετε τρίχα σας. Πρέπει πλύνετε μαλλιά σας λίγοι χρόνοι εβδομάδα. Θα πρέπει να τα μαλλιά σας κάθε φορά που πλένετε τα μαλλιά σας. Μπορείτε να αναζητήσετε πάντα έγκυρες συμβουλές για συμβουλές για το πώς να πλένουν τα μαλλιά. Πάρτε κατάλληλη φροντίδα μαλλιών να διατηρήσει υγιείς και ρέοντας κλειδαριές.