Εξωτερική Κερί Lantern

Κατάσταση του σε εξωτερικούς χώρους μπορεί να εξηγήσει πραγματικά την ιστορία αυτού του σπιτιού ίδια. Ένα καλά διατηρούνται ναυπηγείο, patio και τεράστια κήποι παρέχουν μια εξαιρετικά υπέροχος χώρος για επίσημης κοινωνικές συναθροίσεις, λειτουργίες οικογενειακές ή ακόμα ένα χαλαρό απόγευμα με την αγαπημένοι. Με το κομψό διακοσμητικό επιλογή υπό τη μορφή των υπαίθριων φανάρια κεριών, το ένα δεν μπορεί ποτέ να υπολείπονται των καινοτόμων ιδεών, όταν πρόκειται για υπαίθρια φωτισμού. Κερί είναι πραγματικά μια λεπτή είδους διακοσμητικά υλικά, που μπορούν να προσθέσουν αίγλη σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, όπως ένα συμβαλλόμενο μέρος αποκριών, υπαίθριες δεξιώσεις γάμων ή ακόμα και ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών. Είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί επίσης πληροφορίες για τα πεζοδρόμια γύρω από την πισίνα, τις γέφυρες και τις σκάλες. Ροσθέτουν απλά ένα grand βλέμμα και αλλάζουν τη διάθεση της ατμόσφαιρας.
Εξωτερική φανάρια Κερί
Εξωτερική φανάρια κερί φωτίζει την ατμόσφαιρα, λεπτή φλόγα τους και ασαφής χαρακτήρας. Ως εκ τούτου, αποτελούν την πρώτη επιλογή του κεριού aficionados. Εξωτερική φανάρια κερί έρχονται με πολλά οφέλη, δεδομένου ότι είναι περισσότερο φιλική προς το περιβάλλον και οικονομικά. Το καλύτερο είναι πως είναι καλοί εντομοαπωθητικών και ακόμη και το μικρότερο κεριά έχουν θερμότητας για την παροχή δυνατοτήτων. Η εξωτερική φανάρια κερί έρχονται σε μια τεράστια σειρά χρώματα, σχήματα, μορφές και τελειώνουν που σας διευκολύνουν με όλο και περισσότερες δημιουργικές ιδέες.
Τύποι Κερί Φανάρια
Η εξωτερική κερί φανάρι μοντέλα είναι διαθέσιμα σε n - ο αριθμός των προτύπων. Να φανταστείτε ένα στυλ και μπορείτε να το έχετε. Όλα απλά εξαρτάται από το τέντωμα της φαντασίας κάποιου. Υπάρχουν πολλά λειτουργικά, καθώς και απλά κερί φανάρι μοτίβα, που επεξεργάζεται απλά την ύπαιθρο, με την παροχή των διευκολύνσεων της τακτικής φωτιστικό μαζί με το ύφος. Μετά είναι τα είδη των υπαίθριων κερί φανάρια:
Μοτίβα της εξωτερικής κερί φανάρια: Οι εξωτερικοί φανάρια κερί ειδικώς σχεδιασμένα για βελτίωση ορισμένα είδη ντεκόρ στο σπίτι, τις πιο δημοφιλείς μορφές περιλαμβάνουν την ασιατική, μαροκινής και βικτοριανό κερί φανάρια. Πολλές φανάρια ειδικά σχεδιασμένο σε σχήμα φωλιάς κλαδιά,, σπίτια, διακοπές στοιχεία και τα αστέρια που τις καθιστά πιο προσαρμοστικό στις γύρω. ? Σχήματα και μεγέθη: Υπάρχουν διάφορα μεγέθη και σχήματα διαθέσιμες όσον αφορά την εξωτερική κερί φανάρια. Μερικά από το διασημότερο σχήματα των φανάρια είναι κυλινδρικοί, οκταγωνικό, ορθογώνια, οβάλ, τετράγωνο και γύρο. Όλες αυτές οι μορφές είναι διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη, σύμφωνα με την απαίτηση. Όταν πρόκειται για τα καντήλια φως τσαγιού, καλύτερο είναι να πάει για το μικρού μεγέθους κατόχους κερί. Τα μεγαλύτερα μεγέθη προτιμάται για τους πυλώνες. ? Πλευρές του κεριού φανάρια: Οι πλευρές ενός φαναριού είναι τα πιο σημαντικά και τα διακριτικά τους χαρακτήρες του. Μπορούν να γίνουν με παγωμένος, χαραγμένο, χρωματισμένο γυαλί ή ακόμα και με μέταλλο κύλιση εργασία και οι σιλουέτες των διαφόρων μοντέλων. ? Τα υλικά των φανών σηματοδότησης: Το κερί φανάρια έρχονται συνήθως σε ένα πυρίμαχο υλικό, όπως νικέλιο, χαλκό, γυαλί και ο χαλκός. Ορισμένοι επίσης έρχονται με καθρέφτη με βάση τα πλαίσια, που φωτίζουν το φως των κεριών περισσότερο. Ορισμένες εξωτερική φανάρια κερί έρχονται με αφαιρούμενη κορυφές ή πυθμένες, ενώ μερικά είναι διαθέσιμα με κλείσιμο των θυρών που είναι πιο βολικό να λειτουργήσει. ? Οι εξωτερικοί φανάρια κερί γενικά κρεμόταν πάνω από τη λάσπη, ένα κλαδί δέντρου, ένας πυλώνας, πόλο αναρτήσεις και χρησιμοποιούνται επίσης ως τοίχων. Στην πραγματικότητα μπορεί να κρεμαστεί σε οποιοδήποτε μέρος της επιλογής σας. Κάποια εξωτερική φανάρια έρχονται με αυτο που κηροπήγια και απλίκες τοίχου.
Δεν υπάρχει όριο στη φαντασία του και ως εκ τούτου, μπορεί κανείς να προσαρμόσετε την υπαίθρια κερί φανάρια σύμφωνα με τη δική του φαντασία και τις απαιτήσεις του. Τα περισσότερα από τα καταστήματα επίπλων patio αυτοί οι διάφοροι τύποι κεριών φαναράκια με τα βραβεία τους κυμαίνονται από $ 10 έως $ 150. Προφανώς, όταν την εγκατάσταση του εξωτερικού φανάρια κερί, κάποιος πρέπει να ακολουθήσει ορισμένους κανόνες ασφαλείας για την ελαχιστοποίηση του παράγοντα κινδύνου, διότι στο τέλος της ημέρας, είναι μια πηγή της φωτιάς. Το βασικό πράγμα είναι να αποφευχθεί η τοποθέτηση του φανάρια κοντά σε φωτιά φιλικό αντικείμενα και υφάσματα. Είμαι βέβαιος ότι έχετε πάρει ήδη μια θέση για να διακοσμήσετε, με μια εξωτερική φανάρι κερί του δικού σας!