Αυτό που προσελκύει τις γυναίκες με τους άνδρες

Οι γυναίκες, γενικά, πάντα ήταν και θα παραμένει πάντα ένα μυστήριο, στο βαθμό που οι άνδρες ανησυχούν. Δεν έχει σημασία πόσο πολύ προσπαθούν, η κατανόηση των γυναικών είναι φλιτζάνι του τσαγιού τους απλά δεν. Κάποιοι, πολύ λίγοι δηλαδή, μπορεί να κατάφερε σε αυτό. Άλλοι εξακολουθούν να προσπαθούν να πάρουν στην επίλυση του μυστηρίου. Τι ελκύει τις γυναίκες με τους άνδρες - αν ρωτήσεις έναν άνθρωπο αυτό το ερώτημα, πως θα καταλήξουμε με τις συνήθεις, τα χρήματα, φαίνεται, την εξουσία, κλπ. Αυτό που δεν ξέρει και μάλλον θα μάθουμε αργότερα σε αυτό το άρθρο είναι ότι υπάρχουν πολλά κόλαση άλλα πράγματα που προσελκύουν τις γυναίκες έναντι των ανδρών. Μπορείτε σίγουρα να επικαλεστεί τα 7 νόμοι της έλξης για να λειτουργούν τα πράγματα για σας, αλλά δεν λειτουργεί πραγματικά με αυτόν τον τρόπο για τις γυναίκες.
Οι γυναίκες ελκύονται περισσότερο με τα γνωρίσματα από ακριβώς εμφάνιση και την εμφάνιση. Οι λεπτομέρειες είναι αυτό που τους σύρει προς τους άνδρες, όχι μόνο βλέμματά τους ή οικονομικής κατάστασης. Αυτές είναι σημαντικές, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό, αλλά δεν μπορεί να είναι ο σημαντικότερος παράγοντας. Για μια γυναίκα, την προσωπικότητα, μια καλή γλώσσα του σώματος, αυτο-αυτοπεποίθηση, ιπποσύνη και μυστικών λειτουργεί πολύ καλύτερα από τα χρήματα και καλή εμφάνιση. Παρακάτω αναφέρονται είναι μερικές από τους παράγοντες που προσελκύουν τις γυναίκες στους άνδρες.
Body Language? Μια σίγουρη η γλώσσα του σώματος μπορεί να κάνει οποιαδήποτε πτώση γυναίκα για σένα. Μπορεί να έχετε μια πολύ καλή διάπλαση που μπορεί να σας βοηθήσει να τραβήξει την προσοχή από τις γυναίκες, αλλά αν η γλώσσα του σώματός σας δεν είναι σωστό, υπάρχει σίγουρα δεν πιθανότητα μιας γυναίκας να πάρει προσέλκυσε σε σας! γλώσσα του σώματος σας πρέπει να είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι αισθάνεστε άνετα με την εμφάνισή σας και τις φυσικές ιδιότητες. Προφανώς, αυτό θα τεθεί σε κατάλληλα, μόνο όταν εσείς ο ίδιος μεταφέρουν σωστά.
Ιπποσύνη? Αυτό είναι που προσελκύει τις γυναίκες με τους άνδρες από τις ηλικίες και παραμένει ακόμα έτσι. A ιπποτικός στάση εκτιμάται και αγαπήθηκε από όλες τις γυναίκες και μπορεί να αποτελέσει το κλειδί για τη στιγμιαία έλξη. Ιπποτικός άνδρες σίγουρα ξεχωρίζουν από το κοινό και οι γυναίκες αισθάνονται πιο ασφαλείς με τους άνδρες οι οποίοι οθόνη ιπποσύνης.
Αίσθηση του χιούμορ? Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά μία καλή αίσθηση του χιούμορ είναι σίγουρα ένα ανάψει για τις γυναίκες. Οι γυναίκες παίρνουν άμεσα έλκονται από άνδρες, με καλή αίσθηση του χιούμορ και δεν πρόκειται ποτέ να πω «όχι», για να περνά αρκετό χρόνο με τέτοια άτομα. Για εκείνους από εσάς που στερούνται αυτό, του πραγματικά λυπηρό, αλλά μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε και να αναπτύξει μια καλή αίσθηση του χιούμορ.
Είναι πραγματική και Stop Faking!? Γυναίκες αρέσει όταν οι άνδρες προσπαθούν να είναι αυτοί που πραγματικά δεν είναι,. Οι άνδρες συχνά προσπαθούν να «διατεθεί στην« πράγματα για να προσπαθήσουμε να εντυπωσιάσουν τις γυναίκες, είτε πρόκειται για τους ντύσιμο, με τον τρόπο που μιλούν και να συμπεριφέρονται, τα συγχαρητήριά τους, κλπ. Δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε, αλλά σοβαρά, αυτό είναι μια μεγάλη στροφή μακριά όσο οι γυναίκες ενδιαφερόμενο. Επομένως, σας παρακαλώ, ως γνήσια με τον τρόπο που συμπεριφέρονται και εσείς ποτέ δεν θα μάθουμε, θα μπορούσε να είναι αυτό που κάποιος ερωτεύεται!
Ευφυΐα και η δημιουργικότητα? Δύο πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά ότι οι γυναίκες πέφτει εύκολα καταχώριση είναι, την ευφυΐα και τη δημιουργικότητα. Μια γυναίκα μάλλον θα πάει για τη χρονολόγηση μέση looking ευφυής άνθρωπος, από ό, τι πέσει για μια χαζή όμορφο βλάκας! Εάν είστε δημιουργικοί και αγάπης διασκέδασης, δεν υπάρχει κανένας τρόπος ότι οι γυναίκες δεν θα πρέπει να προσελκύονται σε σας.
Ακουστικές Ικανότητες? Ένας τύπος που είναι προσεκτικό και προσδίδει μια ακούγοντας αυτί σε ό, τι μια γυναίκα που λέει, είναι σίγουρα ένα βήμα πιο μπροστά στη νίκη της πάνω. Οι γυναίκες θα θέλουν πάντα να ακουστούν από τους άνδρες και αν της δώσει ό, τι θέλει, αυτή θα είναι προφανώς να έλκονται από εσάς. Αυτό επίσης θα αποδειχθεί ευεργετική, όταν σε μια σχέση.
Ελπίζω ότι αυτό σας έχει δώσει κάποια ιδέα για αυτό που προσελκύει τις γυναίκες στους άνδρες. Και φυσικά, ξέρετε το συνηθισμένο, φόρεμα fab, μυρίζει καλά, να την κάνει να νιώθει ξεχωριστός, κλπ, κλπ. Θυμηθείτε να μην το παρακάνετε, κρατήστε το φυσικό και δεν παίζουν σκληρά για να πάρει. Θα μπορούσε απλώς να αναβάλλουμε τις γυναίκες συνολικά. Καλή Τύχη!