Πώς να εγκαταστήσει στόρια

Τύποι Παράθυρο περσίδες? Styling παράθυρό σου με τον σωστό τύπο τυφλοί παραθύρων είναι σημαντική. Υπάρχουν πολλοί τυφλοί παραθύρων τύπους και σκιές που δεν εμποδίζει μόνο το υπερβολικό φως από την είσοδο στην αίθουσα, αλλά επίσης να βοηθήσει ντύσετε το χώρο σας και εξασφαλίζουν το privacy. Υπάρχουν διάφοροι τύποι τυφλούς παραθύρων, τα βασικά δύο τύποι τυφλοί παραθύρων είναι κάθετοι τυφλοί παραθύρων και οριζόντιες περσίδες παραθύρων. Κάθετες περσίδες παραθύρων αναφέρονται επίσης πίστα σαν τυφλοί. Συνήθως, οι κάθετοι τυφλοί used για πόρτες και μεγάλα ανοίγματα. Οι οριζόντιες στόρια που χρησιμοποιούνται συνήθως για την τακτική μεγέθους παράθυρα.
Ο τύπος του παραθύρου περσίδες εξαρτάται επίσης από το μέγεθος ενός μόνο τυφλή. are Υπάρχουν πήχεως τυφλούς παραθύρων και τα στερεά τυφλούς παραθύρων. The πήχεως τυφλοί παραθύρων καλούνται επίσης τυφλούς παραθύρων μίνι. Οι πήχεως στόρια συνδέονται μεταξύ τους με τη βοήθεια του χορδές. Τα στερεά τυφλούς παραθύρων, από την άλλη πλευρά, δεν διαθέτουν λεπτό πάνελ σκιά. Αντίθετα, είναι κατασκευασμένα από ένα μόνο κομμάτι του υλικού. Οι κουρτίνες είναι το καλύτερο παράδειγμα των στερεών τυφλούς παραθύρων. Αυτές τις στερεές τυφλοί παραθύρων μπορούν επίσης να τυλίγονται και να διπλωθεί, όπως το πηχάκι τυφλούς παραθύρων. Υπάρχουν και άλλες παράθυρο τυφλή είδη, όπως τα blinds ρωμαϊκή και faux τυφλοί παραθύρων ξύλου. Σε αυτό το άρθρο, ας καταλάβουμε πώς να εγκαταστήσετε τυφλούς παραθύρων. Το είδος των τυφλών συζητήθηκε παράθυρο είναι τα οριζόντια, slat, roll up τυφλούς παραθύρων.
Πώς να εγκαταστήσει Παράθυρο περσίδες? Βήμα Ι? Οι τυφλοί παραθύρων είναι να εγκατασταθούν εντός του πλαισίου του παραθύρου. Αρχικώς, σημειώνουμε τη θέση των blinds παράθυρο στο κούφωμα του παραθύρου στο οποίο τα blinds είναι να τοποθετηθεί.
Βήμα II? Το επόμενο βήμα είναι να ανοίξετε τρύπες για τις βίδες που απαιτούνται για να τοποθετήσετε τα στηρίγματα για το πλαίσιο του παραθύρου. Μόλις έχετε τρυπάνι την απαιτούμενη τρύπες, τοποθετήστε και συνδέστε τις βίδες και τοποθετήστε τα στηρίγματα του πλαισίου παραθύρων. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για την εγκατάσταση του βραχίονα στην άλλη πλευρά του πλαισίου του παραθύρου.
Βήμα III? Μερικά από το παράθυρο τυφλή κιτ περιλαμβάνει το παραπέτασμα ή κορνίζα. Πολλές από τις εξαρτήσεις έχουν ποδιάς επισυνάπτονται στο headrails. Διαφορετικά, εάν δεν τηρούνται οι headrails επισυνάπτεται στο παραπέτασμα, αποδίδουν στη συνέχεια το headrails to the παραπέτασμα με τη βοήθεια του κλιπ. Μερικά από το παράθυρο τυφλή εξαρτήσεις έχουν κάτω σιδηροτροχιές, αποδίδουν ανάλογα. Προτείνεται ότι κατά την εγκατάσταση του κλιπ ποδιάς, βεβαιωθείτε ότι δεν θα παρεμβαίνουν στην τροχαίο δράση των blinds.
Βήμα IV? Το τελευταίο βήμα για την εγκατάσταση τους τυφλούς παραθύρων, είναι να προσαρμόσει τις στάσεις καλώδιο. Το καλώδιο-stop θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 προς τα κάτω ίντσες του headrails.
Συμβουλές για την αγορά των Windows περσίδες? Το χρώμα και το είδος της τυφλούς παραθύρων πρέπει να αποφασιστεί κατά τρόπο που να συμπληρώνει το εσωτερικό στυλ διακόσμησης που επελέγη για το δωμάτιο. Για το σύγχρονο και μοντέρνο περσίδες σπίτια για τα παράθυρα είναι μια καλή επιλογή. Το χρώμα του τυφλούς παραθύρων, πρέπει να αποφασιστεί σύμφωνα με το χρώμα των τοίχων και της ταπετσαρίας σας. Κουρτίνες του floral prints, μαζί με φωτεινά χρώματα blinds ρωμαϊκά να δροσιστείτε όλη αίσθηση του δωματίου σας. Για περισσότερες ιδιωτικής ζωής, την εγκατάσταση στόρια αλουμινίου είναι μια καλή επιλογή. Ξύλινα τυφλοί παραθύρων είναι η καλύτερη επιλογή, αν θέλετε να θερμάνει παγίδα στο χειμώνα.
Αυτά ήταν τα είδη των τυφλούς παραθύρων, μερικές συμβουλές για να επιλέξετε τους ή τη διαδικασία για το πώς να εγκαταστήσετε τυφλούς παραθύρων. Τοποθέτηση της τυφλοί παραθύρων από επαγγελματία είναι μια δαπανηρή υπόθεση, γι 'αυτό είναι σκόπιμο να εγκαταστήσετε μόνοι σας. Καλή διακόσμηση!