Τύποι Δέντρα Cedar

Κέδρους επιστημονικά γνωστή ως Cedrus, ανήκουν στο πεύκο (Pinaceae) οικογένεια με χαρακτηριστικά παρόμοια με εκείνη της οικογένειας Arborvitae. Οι διαφορετικοί τύποι κέδρους που βρέθηκαν στις ορεινές περιοχές, οι οποίες έχουν χώμα υγρό αναμιγνύεται με ασβεστόλιθο. Αναπτύσσονται καλά σε ένα περιβάλλον με άφθονη βροχόπτωση. Κέδρος δέντρα είναι κωνικό σχήμα, που εκτείνονται σε 50 περίπου μέτρα σε πλάτος και μεγαλώνει σε ύψος των 30-40 ποδιών. Πριν πάτε επί των τύπων των κέδρων, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά κοινά στοιχεία σχετικά με κέδρους.
Γεγονότα σχετικά με κέδρους
Cedar δέντρα παράγουν σπόρους που υπάρχουν συγκεντρωμένοι σε κωνικό σχήμα και εκπέμπουν μια ισχυρή μυρωδιά. Cedar δέντρα έχουν επίπεδη κλαδάκια που είναι πλήρη και πυκνό, με τα κίτρινα λουλούδια ανθίζουν στην άκρη των φύλλων. Τα φύλλα, σε σχήμα βελόνες εξαπλωθεί σε τέσσερις γωνίες, αυξάνεται σε μικρές υποκαταστήματα πλευρά και είναι χρώματος ασημί-μπλε ή μπλε-πράσινα. Ο κέδρος φλοιός είναι συνήθως κοκκινωπό καφέ χρώμα. Έχουν υποκαταστήματα ανέμισμα προς όλες τις κατευθύνσεις και συνήθως έχουν trunks split.
Αυτοί οι τύποι δέντρα μεγαλώνουν ανθεκτικό, κόκκινου χρώματος ξύλο οποίο χρησιμοποιείται για κατασκευή και γιατί καθιστούν μολύβια και μικρά εργαλεία. Στις ορεινές περιοχές, κέδρου χρησιμοποιείται ακόμη ως καυσόξυλα. Κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, το ξύλο κέδρου χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή σκαφών, τα όπλα, τα κιβώτια, τα κύπελλα και καλάθια, και ο φλοιός είχε χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή κουβέρτες, κάπες or κοστούμια. Κέδρων ξύλου παράγει μια τοξική, φυσικό πετρελαίου που έχει ένα πικάντικο μυρωδιά και είναι δηλητηριώδης στα έντομα και ζώα. are Cedar δέντρα χρησιμοποιούνται για διακοσμητικούς λόγους επίσης, όπως τα δέντρα μπονσάι ή τα φυτά που φυτεύτηκαν στο περιθώριο των δρόμων.
Cedar ποικιλιών δέντρων
Atlas Κέδρος (Cedrus atlantica): Atlas κέδρους, με τη μορφή της ευρείας πυραμίδες που γεμίζουν με βελονωτές φύλλα αειθαλή? Αυτά βρίσκονται κυρίως στη Βόρεια Αφρική. Το Blue Atlas κέδρο (Cedrus atlantica «Glauca») που έχει εκπληκτική ασημί-μπλε βελόνες είναι η πιο συχνά φυτεύονται. Αυτός ο τύπος δεν είναι κατάλληλο για φύτευση δρόμου. These κέδρους και αναπτύσσεται καλά σε εύκρατο κλίμα, καθώς δεν είναι εν ψυχρώ σκληραγωγημένα.
Κέδρος του Λιβάνου (ειδών Cedrus libani): κέδρος του Λιβάνου είναι η πιο ψυχρή σκληραγωγημένο μεταξύ τους κέδρους και έρχεται εξοπλισμένο με ένα χοντρό κορμό. Έχουν φωτεινά πράσινα φύλλα τα οποία είναι ανοικτά και άτακτη σχήμα πυραμίδας. Αυτά τα δέντρα κέδρων are έκτακτα δείγματα μεταξύ όλης της οικογένειας κέδρου? Ωστόσο, δεν είναι κατάλληλο για τη φύτευση του δρόμου.
Deodar Cedar (Cedrus deodara): deodar Cedar επίσης γνωστή ως Ιμαλαΐων κέδρος, είναι πυραμιδοειδών με πυκνή, μαλακό ελαστικοποιημένες υποκαταστήματα σε κλιμακωτής, εκκρεμές-όπως μορφή. Αυτοί οι τύποι των δέντρων αποτελούν υποκλίθηκε δομή, λόγω της χαμηλής κλαδιά τους, που προσανατολίζονται προς το έδαφος. Αυτά κέδρους γνωστές από τους απεργούντες σχήμα μεγαλώνουν προς, και επίσης οι ταχύτερα αναπτυσσόμενη κέδρους.
Ανατολική κόκκινος κέδρος (Juniperus virginiana): Ανατολική κόκκινος κέδρος βρίσκεται στις περιοχές άγριας φύσης στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες. βελόνα-όπως, νεότεροι φύλλα τους τείνει να γίνει παλαιότερα, φολιδωτό φύλλα. Αυτά τα φωτεινά πρασινωπός φύλλα μετατραπεί ροδόχρου απόχρωση τους κρύους σεζόν, και επίσης εκπέμπουν ευχάριστη οσμή όταν συνθλίβονται. Αυτά τα δέντρα να φέρουν μπλε μούρα, το οποίο είναι ένα ελκυστικό πρόχειρο φαγητό το χειμώνα για τα πτηνά. Το ξύλο από αυτό δένδρο χρησιμοποιείται να κάνει φυτικών φρακτών ή windbreakers. Ποικιλίες της Ανατολικής Red Cedar περιλαμβάνουν Canaerti, Blue Point δέντρα Juniper, Burkii, Princeton Sentry, Emerald Sentry, Hetzii Columnaris and Keteleeri.
Oriental Arborvitae (Thuja orientalis): Oriental arborvitae βρίσκονται springing διατυπώνονται με τη μορφή ενός μικρού δέντρου ή ενός ήθελα καν μικρό θάμνο. Αυτά τα δέντρα συνήθως αναπτύσσονται από μια πυκνή και συμπαγής φύλλωμα, σε ένα ανοικτό κουβούκλιο. Έρχονται με κλίμακα βελόνες, χρωματισμένο έντονο πράσινο χρώμα. Είναι που καλλιεργούνται ως αντιστάθμιση, δεδομένου ότι είναι εύκολο να τελειώματα. Οι πιο κοινές ποικιλίες περιλαμβάνουν Bakeri, μπλε Cone, και Elegantissima.
Βόρεια Λευκό Κέδρος (Thuja occidentalis): Η Βόρεια Λευκή κέδρος επίσης γνωστή ως λευκό κέδρος, η Ανατολική λευκό κέδρος ή αμερικανική Arborvitae χρησιμοποιείται για τον εξωραϊσμό. Αυτοί τύπος ειδών δέντρων έρχονται με λαμπερό πράσινο, ευωδιαστούς φύλλα, τα οποία καλύπτουν τον κορμό από το έδαφος μέχρι το σκούπισμα υποκαταστήματα. Έχουν σκούρο καφέ, τα μπαούλα, γεγονός που τις καθιστά ιδανικό για να χρησιμοποιηθεί ως αντιστάθμιση. Οι πιο κοινές ποικιλίες περιλαμβάνουν συγγένειας, Emerald, Sunkist, Hills σκούρο πράσινο, Techny, Fastigiata, Nigra, Wareana Lutescens, Columnaris και pyramidalis.
Δυτικός κόκκινος κέδρος (Thuja plicata): δυτικός κόκκινος κέδρος επίσης γνωστή ως Great Western Arborvitae, Κανό Κέδρος, Ειρηνικός Redcedar και Giant Red Cedar βρίσκονται σε άγρια ​​κατάσταση στο βορειοδυτικό μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά. Είναι χρήσιμο να καλλιεργηθεί για να σχηματίσουν φράκτες και για τον προσυμπτωματικό έλεγχο. Τα φύλλα του είναι φολιδωτό με γυαλιστερό πράσινο χρώμα και είναι αρωματικά. Έχουν ένα κοκκινωπό καφέ φλοιός, με φύλλωμα που γυρίζει καστανοκόκκινου χάλκινο στο χειμώνα. Οι πιο συχνές ποικιλίες Atrovirens, Emerald κώνου, Zebrina, Stoneham χρυσό, πράσινο γιγαντιαίο και Fastigiata.
Με τόσα πολλά είδη κέδρων διαθέσιμων δέντρα, είναι απλή για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις εξωραϊσμού σας ανάγκες.