Πώς να αφαιρέσει τους λεκέδες ωίδιο

Ντόρα ήταν ένα απλό κορίτσι διαμονή στην Καλιφόρνια με τον φίλο της σε ένα μεγάλο σπίτι στην παραλία. Ντόρα ήταν εξαιρετικά καταναγκαστικός about καθαριότητα και την καθαριότητα. Ωστόσο, η μία ανησυχία ότι κράτησε κατεχόμενα, συνεχώς, η μούχλα. Οι λεκέδες το ωίδιο και η μυρωδιά μούχλας επέστησε παράφρων της. Προσπάθησε μιλώντας στο φίλο της σχετικά με αυτό, αλλά ήταν αρκετά αδιάφορη, καθώς ήταν συνηθισμένοι σε αυτό. Σύντομα, η διαφορά τους άρχισε να περικόψετε, Ντόρα δεν θα μπορούσε να συνεχίσουν να ζουν σε ένα ωίδιο κλυδωνίζονται σπίτι, και χώρισαν. Έτσι, θα δείτε πόσο του ωιδίου προβλήματος μπορούν να δημιουργήσουν; Λοιπόν, παραδέχθηκε, η ιστορία είναι λίγο ακραίο. Αλλά γιατί θα θέλετε να το δοκιμάσετε από πρώτο χέρι; Ας δούμε, πώς να αφαιρέσει τους λεκέδες ωίδιο.
Πώς να αφαιρέσει το ωίδιο λεκέδες - Απάντηση 1? Ωίδιο λεκέδες μπορούν κάποιες φορές να φαίνεται απολύτως αδύνατο να εξαλειφθεί, ειδικά εάν είστε το DIY (Do It Yourself) τα είδη. Αλλά πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να γνωρίζετε εάν το πρόβλημά σας είναι το ωίδιο ή μούχλα. Γιατί τότε πρέπει να ελέγξετε τις αντιπαραβολές μύκητες μούχλας vs, για να είστε σίγουροι. Το ωίδιο αφαίρεση λεκέδων χρειάζεται λίγη διακριτικότητα και της γνώσης. Όπως, πώς να αφαιρέσει τους λεκέδες ωίδιο από τα ρούχα; Για να αρχίσει με, πρέπει να βεβαιωθείτε ΤΗΕ ότι ωίδιο λεκές έχει στεγνώσει. Κατόπιν, μπορείτε να εκθέτετε το ύφασμα σε αέρα και πινέλο από το λεκέ. Ξέρω, όλοι θα σου βγεί. Αλλά όπως είπα, «να ξεκινήσετε με, αυτό θα αφαιρέσει το χάσουν την ανάπτυξη μούχλας, χωρίς να χρειαστεί περαιτέρω λεκέδες. Στη συνέχεια, μπορείτε να κρατήσετε το ύφασμα που εκτίθενται στον ήλιο. Τις ακτίνες του ηλίου να σκοτώσει αποτελεσματικά τα καλούπια, καθόλη τη διάρκεια δύο ώρες. Στη συνέχεια, μπορείτε να απολαύσετε το λεκιασμένο ύφασμα σε κρύο νερό για λίγο και στη συνέχεια ξεπλύνετε το λεκέδες με απορρυπαντικό και ζεστό νερό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ξηρή το ύφασμα στον ήλιο.
Στην περίπτωση μια παρωδία, όπως οι λεκέδες ακόμα ανυποχώρητα σε ισχύ, θα χρειαστεί να σηκώσουμε τα μανίκια σας, αυτή είναι πόλεμος! Anyways, εάν ένα τέτοιο πρόβλημα, πάρτε αραιωμένο λευκαντικό χλωρίου με το χλώριο και το νερό σε αναλογία 2:1, και να τη χρησιμοποιήσουν για τους λεκέδες. Αφήστε το για γύρω στα 10 - 15 λεπτών και στη συνέχεια πλύσης και ξεβγάλματος. Πάλι, σιγουρευτείτε ότι στεγνώσει το πανί στον ήλιο, να αποφευχθεί η μόλυνση.
Πώς να αφαιρέσει το ωίδιο λεκέδες - Απάντηση 2? Ωίδιο λεκέδες μπορούν να μείνουν σε άλλα υφάσματα, όπως τα χαλιά, καθώς και. Στην περίπτωση αυτή, επηρεάζει την διακόσμηση του σπιτιού σας. Αναρωτιέμαι, πώς μπορείς να επιτρέψει αυτό; Έτσι, η ερώτησή σας, πώς να αφαιρέσετε λεκέδες ωίδιο από τα υφάσματα, όπως τα χαλιά; Καλά, αφήνει να ξεκινήσει. Για να αρχίσει με, κρατήσει το χαλί εκτίθενται στον ήλιο για μερικές ώρες. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα στεγνό ή βρεγμένο ηλεκτρική σκούπα κατάστημα on οι λεκέδες. Αυτό θα δουλέψει αρκετά καλά στο τραβώντας έξω το υπόλοιπο υγρασίας από το ύφασμα χαλί. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει υγρασία στο ύφασμα, μπορείτε να κάνετε ένα τεστ λεκιάζοντας έγγραφο για να γνωρίζει. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε απορρυπαντικό για το λεκιασμένο περιοχή. Κατόπιν κάνετε μια λύση, ένα φλιτζάνι υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων σαφείς και μερικά φλιτζάνια νερό. Βάλτε αυτή τη λύση σε μια καθαρή άσπρη πετσέτα και χρησιμοποιήστε αυτό για να καθαρίσετε το χαλί. Μόλις το χαλί λεκές δωρεάν, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι παίρνει υγρασία επίσης δωρεάν. Μπορείτε να το εκθέτετε στον ήλιο και στη συνέχεια κενού πέρα ​​από το να αποχωρήσει από την προστιθέμενη υγρασία. Επιπλέον, το απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων θα πάρει αναρροφάται.
Πώς να αφαιρέσει το ωίδιο λεκέδες - Απάντηση 3? Μια άλλη κακή επίδραση πλευρά του ωιδίου είναι η μυρωδιά μούχλας. Είμαι βέβαιος όσους από εσάς έχουν δοκιμάσει αυτό πρέπει να σκέφτεται πώς να απαλλαγείτε από μυρωδιά μούχλας. Πριν φτάσουμε στην απάντηση, θα πρέπει να σας πω ότι μυρίζει μούχλα μπορεί να είναι αποκρουστικό. Στην πραγματικότητα, ένας από τους φίλους μου παίρνει ναυτία από αυτήν αμέσως. Έτσι, θα πρέπει να αποφευχθεί το ωίδιο να αποφευχθεί η οσμή είναι. Παρ 'όλα αυτά, εάν δεν ήταν σε θέση να το επιτύχει αυτό, εδώ είναι μια γρήγορη μέθοδος λύση για να ξεφορτωθεί το EWW μυρωδιά μούχλας.
Take την πληγείσα ρούχα ή λινό και βάλτε τα στο πλυντήριο ρούχων. Χρησιμοποιήστε την υψηλότερη θερμοκρασία του νερού είναι δυνατό. Μην χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε απορρυπαντικό ή των υφασμάτων, Take 2 φλιτζάνια λευκό ξίδι και ρίξτε αυτό in επαναλαμβάνω, δεν απορρυπαντικό μαλακτικού ήδη από τώρα. Μόλις έχει τελειώσει τον κύκλο πλύσης με ξύδι, τοποθετήστε το ίδιο φορτίο με, πάλι πίσω και η χρήση απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων αυτό το διάστημα. Δεν μαλακτικό ρούχων και πάλι. Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό αυτή τη φορά επίσης. Μόλις έπλυνε τα ρούχα, τα ξηρά σε στεγνωτήριο ή κατά τους εκθέτουν σε ηλιακό φως. Ωστόσο, μην κρατήσετε τα υγρά για πολύ. Αυτό μπορεί να προκαλέσει το ωίδιο και πάλι.
Έτσι, ελπίζω ότι το άρθρο μου σας έχει βοηθήσει στο να κρατήσει το σπίτι σας χωρίς μούχλα. Αυτό είναι που υπογράφει! Προσέξτε!