Rainy Day Αγώνες

The pattering of σταγόνες βροχής, η υγρή περβάζι του παραθύρου και στο καταπράσινο φύλλα πουλάκι αναπαυτικώς οι σταγόνες βροχής. Ωω..! Θα υπάρχει μετά βίας να κάποιον που δεν θα αγαπήσουν αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα. Εάν δεν είστε την περιπετειώδη ή σπορ είδη, καλά, θα είχατε μάλλον μια ήσυχη στιγμή παίζει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ενδέχεται ή πάρει γαντζώθηκε μέχρι βιντεοπαιχνιδιού σας κονσόλα ίσως, με φίλους, οικογένεια σας ή οποιονδήποτε άλλον θέλετε να είστε με. Αλλά αν είναι το σπορ είδη, επίσης, υπάρχουν πολλά περισσότερα συναρπαστικά παιχνίδια για να παίξουν σε μια βροχερή μέρα στο ύπαιθρο και είναι τόσο πολλή διασκέδαση επίσης! Επομένως μην είστε μια πατάτα καναπέδων σε μια βροχερή ημέρα, βγαίνουν στη βροχή και έχουν ένα φύσημα! Ωστόσο, μπορείτε έχουν σχεδόν τις ίδιες διασκέδαση εάν δεν είστε υπερβολικά πρόθυμοι για πάρει όλα soggy και υγρό στη βροχή. Είμαστε λοιπόν Facebook για ορισμένα παιχνίδια για μια βροχερή μέρα; Εδώ πηγαίνει!
Fun Παιχνίδια για μια Rainy Ημέρα
Εσωτερική Παιχνίδια
Rain Maker: Αυτή είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα εσωτερική παιχνίδι, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν παιδιά γύρω. Πάρτε μαζί χαρτόνι σωλήνα, καλύπτοντας μία άκρη με πλαστικό ή χαρτί επαφή. Τώρα, αφιερώστε λίγα οδοντογλυφίδες και ραβδί αυτούς στο σωληνάριο τυχαία. Τότε, κόλλα αυτές μπαστούνια και επισυνάψετε χάντρες στα πέρατα κολλήσει έξω. Επόμενη, τι μπορείτε να κάνετε είναι αφθονία 1 / 3 rd του σωλήνα με ξηρό φασόλια ή μπιζέλια. Ακολουθήστε αυτό επάνω με κάλυψη από το ανοιχτό άκρο ομοίως και να διακοσμήσετε το εξωτερικό μέρος, όπως θέλετε! Κλίση αυτού σωλήνα θα δημιουργούσε ήχο προσεγγίζει αυτόν της βρέχει. Απολαύστε αυτό ακόμη επί ξηράς, ηλιόλουστη μέρα!
Bird Watching: Λοιπόν, εάν δεν βρέχει πάρα πολύ σκληρά, μπορείτε συλλογιστεί παίζοντας αυτό το παιχνίδι. Για αυτό το παιχνίδι, εξάπλωση some σπόρους πουλιών στο ναυπηγείο σας και να πείτε τα παιδιά (ή ακόμη και μπορείτε να υποθέσετε, αν θέλετε) να μαντέψετε το είδος πουλιού που θα πρέπει να προσελκύονται στην ειδική σπόρου πουλιών. Αυτό είναι ένα από τις πιο διασκεδαστικές και εκπαιδεύοντας βροχερή μέρα δραστηριότητες για κατσίκια.
Καλή Παλιά Scrabble: Αυτό είναι ένα παιχνίδι οποίο μπορείτε να απολαύσετε και έπαιξαν από όλες ηλικίες. Εάν αγαπάτε να βιολί και να παίξετε με λέξεις και είναι αρκετά καλός σε αυτό. Ναι, είναι το υπέρτατο παιχνίδι λέξη, scrabble. Υποθέτω, εγώ δεν χρειάζεται να σας πω πώς να παίξει scrabble!
Χρωματίστε το Ομπρέλες: Αυτό είναι ένα πλήρες διασκεδαστικό όταν πρόκειται για βροχερή μέρα παιχνίδια. Εάν έχετε λίγες πεδιάδα ομπρέλες, τότε αυτή είναι μια μεγάλη δραστηριότητα για τους πρεσβυτερους καθώς και κατσίκια. Μαζί με την ομπρέλες, έχουν κάποια χρώματα υφάσματος, νερό κόλλα απόδειξη και πλαστικό διακοσμήσεις στη διάθεσή σας. Έτσι, από έρχεστε με αυτές τις προμήθειες, την επόμενη φορά που είστε καταιγίδα έπληξε-και έχουν μια μπάλα από έναν χρόνο ζωγραφική από τις ομπρέλες!
Εξωτερική Παιχνίδια
Βίβλος Σκάφη: Αυτό δεν χρειάζεται οποιαδήποτε περιγραφή, κάνει; Προετοιμάστε βάρκες χαρτί και τοποθετήστε τους ακριβώς επιτόπου όπου υπάρχει ροή νερού. Mere κοιτάζοντας αυτά ιστιοφόρα off είναι μια απόλαυση!
Κρώζοντας Μαζί: Αν υπάρχει ή λίμνη πλησίον του σπιτιού σας, είναι μια τέλεια ρύθμιση για βροχερή παιχνίδια ημέρα. Τι μπορείτε να το κάνετε στην λίμνη αρίθμηση και identify βατράχων και γυρίνους! Αυτό μπορεί ήχο παιδιάστικο αλλά είναι διασκέδαση! Ρωτήστε κατσίκια σας να προσδιορίσει τα βατράχια και χρόνο gala σύλληψη του γυρίνους!
Splash it Up: Εάν δεν μπορείτε σκεφτώ οτιδήποτε άλλο, έχουν απλά μια λακκούβα περπατούν και splash ύδατος επί αμοιβαίως! Είναι καταπληκτικό διασκεδαστικό, εσείς δεν θα ξέρω αν παίρνετε υγρή εξαιτίας της βροχή ή το ράντισμα νερό!
Play Soccer: Υπάρχει τίποτα περισσότερο συναρπαστικό και αδρεναλίνη άντλησης αρέσει παίζοντας ποδόσφαιρο στην βροχή! Εάν έχετε ένα πάρκο κοντινό, τότε του απλά τέλειο! Συγκεντρώστε chummies σας και να έχουν μια μπάλα!
Η αγάπη είναι στον Drops: Σε περίπτωση που είστε απολύτως σε μια ρομαντική διάθεση, καλά καλά, θα μπορούσε να υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό! Αν έχετε κάποιον ειδικό σας μαζί με εσάς, τότε πάει για ένα μεγάλο δίσκο (δεν βραβεία για μαντέψουν πόσο καιρό!) και τότε σίγουρα θα ξέρετε καλύτερα για το που θα σηκώσει το αυτοκίνητό σας. Απολαύστε τη γραφική θέα και στη συνέχεια, τραβήξτε τα παράθυρα και να γοητεύονται με το άλλο, ποτέ να σταματήσει ξανά.
Αυτοί ήταν μερικά μόνο από την πληθώρα των βροχερών ημερών παιχνίδια μπορείτε να παίξετε. Έχετε μια μεγάλη στιγμή απολαμβάνοντας την βροχή, είτε εντός είτε εκτός του σπιτιού!
Μην αφήνετε τις βροντές, καταιγίδα διασκέδαση και τη διάθεσή σας!