Πώς να καθαρίσει Brass

Brass είναι ένα χρυσοκίτρινο χρώμα κράμα χαλκού και ψευδαργύρου, και έχει χρησιμοποιηθεί από την ανθρωπότητα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Το ποσοστό του ψευδαργύρου και του χαλκού μπορεί να μεταβάλλεται η παραγωγή διαφόρων ειδών από ορείχαλκο για διάφορες χρήσεις. Brass είναι κυρίως γνωστή για τη δύναμή της, εντυπωσιακό χρυσό χρώμα της, καθώς και την αντοχή του στη διάβρωση. Χρησιμοποιείται ευρέως στην κατασκευή μουσικών οργάνων, νομίσματα, βίδες, πόμολα, ρουλεμάν, εργαλεία, κλειδαριές, φερμουάρ, ηλεκτρικές συσκευές, καθώς επίσης και για υδραυλικές εγκαταστάσεις. Brass οξειδώνει εύκολα όταν εκτίθενται στον αέρα, η οποία αμαυρώνει την επιφάνειά του. Για την προστασία των χάλκινων πνευστών από την αμαύρωση, είναι συνήθως λάκα. Λάκα εφαρμόζονται στην επιφάνεια ορείχαλκο μπορεί να αποτρέψει την αμαύρωση για αρκετά χρόνια. Παρά το γεγονός αυτό, τα προϊόντα ορειχάλκου θα αμαυρώσει την πάροδο των ετών οφείλεται σε συσσώρευση ρύπων, την σκόνη και λίπη, και ως εκ τούτου θα απαιτούσε σωστό καθαρισμό.
Πώς να καθαρίσει Brass? Πριν καθαρίσετε ένα στοιχείο ορείχαλκο, ότι είναι πολύ σημαντικό να διευκρινίσει αν είναι αλήθεια ορείχαλκο. Αυτό είναι επειδή πολλά από τα προϊόντα που μοιάζουν με χάλκινα γίνονται πράγματι ορισμένων άλλων μετάλλων με ένα ορειχάλκινο επένδυση. Brass επένδυση εφαρμόζεται συνήθως για να προσθέσετε λάμψη και λάμψη σε μεταλλικές επιφάνειες. Ωστόσο, είναι πολύ εύκολο να αναγνωριστούν αλήθεια ορειχάλκου, όπως το τι χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε μόνο ένα μαγνήτη στην επιφάνεια του αντικειμένου. Αληθινή ορείχαλκος δεν προσελκύει μαγνήτες και έτσι εάν ο μαγνήτης ραβδιά για το συγκεκριμένο σκοπό, τότε είναι πιο πιθανό να είναι ορείχαλκος μέταλλο και δεν ισχύει χάλκινων πνευστών.
Αφού βεβαιωθείτε ότι το συγκεκριμένο αντικείμενο είναι από ορείχαλκο, μπορείτε να ξεκινήσετε τον καθαρισμό ακολουθώντας μια απλή διαδικασία. Για αυτό θα απαιτήσει κάποιο απαλό σαπούνι ή απορρυπαντικό πιάτων, μια οδοντόβουρτσα, ένα κομμάτι ύφασμα ή κουρέλι, κατά προτίμηση βαμβακερά, και ελαφρώς ζεστό ή χλιαρό νερό. Ρίξτε λίγο απορρυπαντικό σε νερό για να κάνει ένα διάλυμα νερού με σαπούνι. Τώρα, πάρτε το μαλακό βαμβακερό πανί, βουτιά το στο σαπουνόνερο και σκουπίστε το αντικείμενο χάλκινων πνευστών. Τούτο θα καθαρίσετε την επιφάνεια χωρίς να καταστρέφουν το επίστρωση βερνικιού. Αλλά αν το αντικείμενο δεν είναι λακαρισμένο, μπορείτε να βυθίσει εν μέρει στο νερό πλύσης για λίγα λεπτά. Συνέχεια, χρησιμοποιήστε το βαμβακερό πανί για να το τρίβετε. Για καθαρισμό τις ρωγμές και τις ρωγμές, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια οδοντόβουρτσα.
Σπιτική Brass καθαριστές? Εκτός από τη χρήση σαπωνοδιάλυμα, μπορείτε να κάνετε μια σειρά από σπιτικές καθαρισμού ορειχάλκινο με τη χρήση ορισμένων εύκολα διαθέσιμα προϊόντα. Μια τέτοια καθαρισμού προϊόν μπορεί να γίνει με τη χρήση ξύδι και αλάτι. Απλά ρίξτε λίγο ξίδι στο στοιχείο ορείχαλκου και πασπαλίζουμε λίγο αλάτι σε αυτό. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί για να σκουπίσετε καλά. Ξύδι μπορεί επίσης να εφαρμοστεί μόνο για να καθαρίσετε αντικείμενα ορείχαλκου. Απλά βουτιά ένα πανί ξίδι και στη συνέχεια σκουπίστε το αντικείμενο ορείχαλκο με αυτό.
Άλλο ένα εύκολο να γίνουν σπιτικά καθαρότερο ορείχαλκος είναι μια πάστα από λεμόνι και μαγειρική σόδα. Αφιερώστε λίγο λεμόνι σε ένα μπολ και προσθέστε μαγειρική σόδα να κάνει μια λεπτή πάστα. Εφαρμόστε αυτό πάστα στον ορείχαλκο και τρίψτε απαλά με ένα μαλακό βαμβακερό πανί. Θα αφαιρέστε απαλά το αμαυρώσει χωρίς βλάπτουν την επιφάνεια. Μετά το καθάρισμα, ξεπλύνετε σωστά με το νερό και χρησιμοποιήστε ένα βαμβακερό πανί για να σκουπίσετε και στεγνώστε εντελώς. Διαφορετικά το αντικείμενο ορείχαλκου θα διατηρήσουν τα σημεία νερού στην επιφάνειά του.
Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να καθαρίσει ορείχαλκο είναι η χρήση κέτσαπ. Απλά καλύψει τα βρώμικα ορείχαλκο με κάποια κέτσαπ και το αφήνουμε για κάποιο χρονικό διάστημα, μετά την οποία ξεπλύνετε με νερό. Μην ξεχάσετε να το σκουπίσετε εντελώς με ένα καθαρό, μαλακό βαμβακερό πανί. Το γάλα περιέχει γαλακτικού οξέος, λόγω της οποίας να μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για καθαρισμό χάλκινων πνευστών. Αναμίξτε ίσα μέρη του γάλακτος και των υδάτων και βυθίστε το κομμάτι ορείχαλκο σε αυτό. Σήμερα βράσει το διάλυμα αργά σε χαμηλή θερμοκρασία για λίγα λεπτά. Φροντίστε να το ξεπλένετε σωστά, διαφορετικά θα μυρίζει όπως το γάλα. Ομοίως, το γιαούρτι χρησιμοποιείται από πολλούς ως καθαρίστρια χάλκινων πνευστών. Για αυτό, θα πρέπει να εφαρμόσει ένα παλτό του γιαουρτιού πάνω στην επιφάνεια του αντικειμένου και αφήστε το να στεγνώσει εντελώς. Στη συνέχεια, αφαιρέστε με τη βοήθεια ενός βαμβακερό πανί και στη συνέχεια ξεπλύνετε το αντικείμενο με καθαρό νερό.
Αυτές οι απλές συμβουλές για το πώς να καθαρίσει ορείχαλκου μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσει τη λάμψη και τη λαμπρότητα των αντικειμένων ορείχαλκο σας για τα επόμενα χρόνια. Μαζί με καθαρισμό, αυτό που είναι εξίσου σημαντικό είναι να προστατεύει τα αντικείμενα χάλκινων πνευστών από τη συσσώρευση ρύπων, την σκόνη και λίπη. Για αυτό, πρέπει να τα Πολωνικά και να εφαρμόσει μια επικάλυψη βερνίκι στην επιφάνειά τους. For στίλβωση ορείχαλκο, πρώτα απ 'όλα θα πρέπει να αφαιρέσετε το παλιό λάκα από την επιφάνειά του. Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό πανί να εφαρμόσει κάποιες Πολωνικά ορείχαλκου επί της επιφανείας, μετά την οποία βοός με ένα άλλο κομμάτι του καθαρό και στεγνό πανί. Σήμερα εφαρμόζεται ένα λεπτό στρώμα βερνικιού να δώσει μια προστατευτική επικάλυψη. Στη θέση των λάκα, πολλοί άνθρωποι προτιμούν να δοκιμάσετε κάτι φυσικό σαν ελαιόλαδο ή έλαιο λεμονιού να προσδώσουν προστατευτικό στρώμα στην επιφάνεια ορείχαλκου. Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε λακ ή φυσικό λάδι, να είναι σίγουρος για την πρακτική τακτική ξεσκόνισμα για να το κρατήσει ελεύθερο από βρωμιά και το λίπος.