Πώς να εγκαταστήσει παρακαμπτήριος αλουμινίου

Η χρήση αλουμινίου ως παρακαμπτήριος house άρχισε κατόπιν Παγκόσμιος πόλεμος ΙΙ.. Έκτοτε, άνθρωποι έχουν προτίμησαν να χρησιμοποιήσετε παρακαμπτήριος αλουμινίου πάνω άλλων τύπων παρακαμπτήριος σπίτι στα υπόψη διάφοροι πλεονεκτήματά της. H επιφάνεια των πλαισιώσει αλουμινίου είναι συχνά επικαλυμμένο με σμάλτο, που επιτρέπει στην παρακαμπτήριος αλουμινίου για την εξασφάλιση διαφόρων διαφορετικές ματιές συμπεριλαμβανομένης μια τεχνητή επιφάνεια του ξύλου. Ο καιρός παίζει ζωτικό ρόλο κατά την εγκατάσταση παρακαμπτήριος αλουμινίου. Καλοκαίρι και την άνοιξη είναι οι καλύτερες εποχές για την εκτέλεση αυτού του έργου. Ακόμη και πριν ξεκινήσετε την εργασία, πρέπει να ελέγξετε έξω το δελτίο καιρού, καθώς και. Μια απροσδόκητη βροχή για λίγες μέρες θα κάνει το έργο δύσκολο για σας. Προτού να ξέρετε πώς να εγκαταστήσετε το παρακαμπτήριος αλουμινίου, ας μάθετε τα πλεονεκτήματα της παρακαμπτήριος αλουμινίου.
Πλεονεκτήματα της Αλουμίνιον παρακαμπτήριος? Αλουμινίου πλαισιώσει είναι πυρίμαχο, καθώς και αδιάβροχο. Αλουμινίου παρακαμπτήριος μπορεί να διαρκέσει για πολλές δεκαετίες και δεν απαιτεί πολλή συντήρηση. Δίνει να δημιουργήσει κάποια προβλήματα, όπως γρατσουνιές και μικρές βαθουλώματα που μπορούν να θεραπευτούν με τρίψιμο ή το βάψιμο της επιφάνειας. Κάνει δώσουν δεν σκουριασμένα ήθελα να πλαισιώσει σιδήρου και χάλυβα. Μια πολύ σημαντική λειτουργία του να πλαισιώσει είναι να παράσχει προστασία στο σπίτι σας από το εξωτερικό καιρικές συνθήκες. Λόγω της πλαισιώσει αλουμίνιο, τον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού σας δεν έρχονται σε άμεση επαφή με το νερό της βροχής και του χιονιού και ως εκ τούτου, η συνισταμένη ζημίας των εσωτερικών τοίχων κωλύματος. Εν τη απουσία της υγρασίας, τόσο στους εξωτερικούς τοίχους, καθώς και εσωτερικούς τοίχους, να τους απελευθερώσει από κάθε είδους προσβολή των καλουπιών ή επιβλαβή βακτήρια. Αυτού του είδους τα προβλήματα είναι δύσκολο, καθώς και δαπανηρή θεραπεία. Το κόστος της πλαισιώσει αλουμινίου είναι πολύ λιγότερο σε σύγκριση με άλλα παρακαμπτήριος σπίτι σαν πέτρα τούβλο και να πλαισιώσει το ξύλο. Παρέχει περισσότερο αποτελεσματική μόνωση στο σπίτι σας σε σύγκριση με πλαισιώσει βινύλιο. Δεδομένου ότι είναι ένα καλό μονωτικό της θερμότητας, θα βοηθήσει φούρνου σας ή κλιματιστικό λειτουργεί με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα της όλο το χρόνο.
Αλουμινίου παρακαμπτήριος Εγκατάσταση - Προετοιμασία? Συνήθως, οι κατασκευαστές παρέχουν ένα εγχειρίδιο οδηγιών, όταν αγοράζετε το πλαισιώσει αλουμινίου. Αν διαβάσετε προσεκτικά το εγχειρίδιο, οι εργασίες εγκατάστασης θα είναι αρκετά εύκολο για σας. Χρειάζεστε κάποια απλά εργαλεία πλαισιώσει αλουμίνιο, όπως λωρίδες στερέωσης, σφυρί, handsaw για την κοπή των φύλλων να πλαισιώσει, καρφιά, μαχαίρι και μια σκάλα για να φτάσει στο υψηλότερο περιοχές του τοίχου. To πάρετε ένα εντυπωσιακό φινίρισμα, έχετε να προετοιμάσει τοίχο σωστά. Καθαρίστε τα τείχη για να αφαιρέσετε το ρύπο και τα συντρίμμια σαν παλιό χρώμα, στόκος ή καλαφάτισμα. Αν βρείτε οποιαδήποτε καρφιά στα τείχη, θα πρέπει να σφυρηλατηθεί στο εσωτερικό του. Κάθε μικρή ή μεγάλη κατάθλιψη θα πρέπει να γεμίσει με σφήνες.
Aluminum παρακαμπτήριος Εγκατάσταση - underlayment? Για την εγκατάσταση της πλαισιώσουν αλουμινίου, η επιφάνεια υποστήριξη θα πρέπει να είναι ακόμη. Για τον σκοπό αυτό, ένα υπόστρωμα πρέπει να εγκατασταθούν πριν να καθοριστεί η παρακαμπτήριος αλουμινίου. Αφρός σκάφους θεωρείται το καλύτερο υπόστρωμα for παρακαμπτήριος αλουμινίου. Έναρξη των εργασιών εγκατάστασης από τον ένα τοίχο και μόλις τελειώσετε με αυτό μόνο τότε να προχωρήσουμε στο επόμενο. Στη διάρκεια της εγκατάστασης, καθένα από τα φύλλα πρέπει να διατηρείται σε ευθεία γραμμή. Κάθε δύο παρακείμενα φύλλα παρακαμπτήριος αλουμινίου θα πρέπει να αλληλεπικαλύπτονται τουλάχιστον δύο ίντσες μεταξύ τους.
Aluminum παρακαμπτήριος Εγκατάσταση - Στερέωση του Αλουμινίου Φύλλα? Μετά την τοποθέτηση στα σεντόνια των πλαισιώσουν στον τοίχο, θα πρέπει να τα διορθώσετε. Τα φύλλα have βιομηχανικώς παραγόμενα τρύπες σε τους, όπου πρέπει να βάλετε τα καρφιά και σφυρί τους να καθορίσουν το πλαισιώσει στον τοίχο. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο καρφιά αλουμινίου για αυτό το έργο ή αλλιώς η παρακαμπτήριος μπορεί να υποστεί φθορά. Προσέξτε να μην φτιάξω πλαισιώσουν αλουμινίου πολύ στενά, δεδομένου ότι η παρακαμπτήριος μπορεί να πάρει κλίση λόγω της θερμοκρασίας διαστολή και συστολή. Σε κάθε τοίχο, ένα χάσμα τριών-τέταρτο ίντσες χρειαστεί να διατηρηθούν να καθορίσετε επάνω τα καπάκια γωνία. Όταν η τοποθέτηση των εργασιών αλουμίνιο είναι τελικά, θα πρέπει να ταιριάζει στο καλύμματα γωνία σε κάθε γωνία του τείχους. Σύρετε το ζάντες των καπακιών γωνία κάτω από τις άκρες των φύλλων να πλαισιώσει αργιλίου και στη συνέχεια να τους καθορίσει επάνω με τα καρφιά έτσι ώστε τα φύλλα ενώνονται.
Ελπίδα, θα βρείτε τη διαδικασία για το πώς να εγκαταστήσετε παρακαμπτήριος αλουμινίου εύκολο. Τώρα, μπορείτε να χρωματίσετε αλουμινίου με οποιοδήποτε χρώμα της επιλογής σας και να φανεί ελκυστική. Αφού έχετε εγκαταστήσει το πλαισιώσει αλουμινίου, είστε ελεύθεροι από κάθε είδους συντήρηση των εξωτερικών τοίχων του σπιτιού σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθαρίσει να πλαισιώσει μία φορά το χρόνο και το χρώμα μια φορά ίσως 5 ή 6 χρόνια.