Kitchen Cabinet Hardware - πόμολα γραφείου και λαβές

Cabinet πόμολα και λαβές αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του υλικού γραφείων κουζινών σας. Θα πρέπει να επιλεγεί καλά, ώστε να δένει απόλυτα με το υπουργικό συμβούλιο και διακόσμηση της κουζίνας επίσης. Το στυλ, μοτίβο και το φινίρισμα είναι μερικοί από αποφασιστικοί παράγοντες, όταν θα πάτε για τη διακόσμηση της κουζίνας. Και, αφού έχετε κάνει μέχρι το μυαλό σας από τις επιλογές που έχετε, η εγκατάσταση ή η τοποθέτηση του πόμολα ή λαβές είναι άλλη εξέταση. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξουν τα σωστά είδος του υλικού στην κουζίνα σας.
Ποια θα επιλέξει;? Γραφείου πόμολα πόρτας ή λαβές? Δύο ή μία από τις προσθέσετε κομψότητα στο βλέμμα των γραφείων κουζινών. Τώρα η επιλογή μεταξύ αυτών των δύο τύπων, εξαρτάται από τη γνώμη του καταναλωτή. Και, γνωρίζοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων τύπων πόρτα ντουλάπας πόμολα και λαβές, θα βοηθήσει περιορίσετε την απόφασή σας. Το υλικό υπουργικό συμβούλιο πρέπει να επιλέγονται σε σχέση με το συνολικό ύφος ή την εμφάνιση της κουζίνας. Πολλές επιλογές μεταξύ πόμολα και λαβές είναι διαθέσιμες που μπορούν να χωρέσουν σε οποιοδήποτε είδος στυλ? Μοντέρνα ή παραδοσιακή.
Άλλοι προτιμούν πόμολα υπουργικό συμβούλιο, ενώ κάποιοι πάνε για χειρολαβές θυρών. Πόμολα έρχονται σε μια σειρά από σχέδια στυλ,, σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Είναι πολύ από το να απλά κομμάτια από ξύλο, μέταλλο ή πλαστικό. Διατίθενται σε όλους τους δυνατούς τρόπους που μπορείτε να σκεφτείτε για να ταιριάζει στο χαρακτήρα της κουζίνας. Τα χειριστήρια υπουργικό συμβούλιο ορείχαλκου ήταν το πρώτο στο είδος τους που μπήκε στην ύπαρξη. Έτσι, για ένα παλιό αριστοκρατικό ή αντίκα εξετάσουμε για την κουζίνα σας, τους τύπους ορείχαλκου είναι μια άριστη επιλογή. Για κουζίνες τα οποία έχουν μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση, πόμολα στολίδι, κρύσταλλο πόμολα και διακόπτες γυαλί είναι διαθέσιμα.
Cabinet λαβές, παρέχει περιορισμένες επιλογές στην υπόθεση των μορφών και των προτύπων. Χειρίζεται διαμορφώνονται σε καμπύλη, επίπεδη, κοίλο, κλπ. Και, το σχεδιασμό και στυλ από τις λαβές, επηρεάζονται από τα σχήματά τους. Λαβές έρχονται σε τετράγωνο, στρογγυλό και squiggles μοτίβα. Κουζίνα φορώντας ένα παλιό βλέμμα μπορεί να έχει γραφείο χάλκινα χερούλια στις cabinetry τους, και το υπουργικό συμβούλιο χάλκινα χερούλια είναι κατάλληλα για μοντέρνες κουζίνες. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα που χειρίζεται δώσετε είναι ο τρόπος που διατίθενται στην ντουλάπια. Είναι πιο κατάλληλο για τράβηγμα βαριά συρτάρια, καθώς βιδώνονται σε δύο σημεία και να δώσει επιπλέον δύναμη.
Budget? Το κόστος που θα συμμετάσχει στη προσθήκη του υλικού στην κουζίνα σας είναι άλλη μια σημαντική πτυχή που πρέπει να τηρούνται κατά νου. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το σχεδιασμό, το ύφος και το υλικό. Μπορεί επίσης να διαφέρουν ανάλογα με το κατάστημα υλικού. Λαμβάνοντας υπόψη τον τύπο του προϋπολογισμού, μπορείτε να αποφασίζει για το σωστό τύπο του υλικού που θα εξυπηρετούσε την κουζίνα σας.
Εγκατάσταση? Εγκατάσταση πόμολα είναι μια ευκολότερη διαδικασία σε σύγκριση με την εγκατάσταση των λαβών. Αυτό συμβαίνει επειδή πρέπει να να βιδωθεί μόνο σε ένα μέρος. Αυτό μπορεί επίσης εύκολα να αντικατασταθεί, αν υπάρχει ανάγκη. Ωστόσο, όταν εγκαταστήσετε τα χερούλια, που χρειάζονται για να βιδωθούν σε δύο σημεία και δέουσα προσοχή πρέπει να δοθεί η απόσταση μεταξύ των συνδετήρων. Εγκατάσταση των γραφείων πόμολα ή λαβές είναι μια απλή διαδικασία. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγκατάσταση εαυτό σας με τη βοήθεια των κατάλληλων εργαλείων. Εάν δεν έχετε μια πολύ καλή χέρι σε ξυλουργικές θέσεων εργασίας με βάση, μπορείτε να μισθώσετε έναν ξυλουργό για να πάρει την εργασία γίνοντη.
Άλλα από τα πόμολα και λαβές υπουργικό συμβούλιο, τα αλιεύματα θυρών, κλείθρα, hasps, locksets και μεντεσέδες γραφείων κουζινών μπορούν επίσης να είναι στη διάθεσή σας να προσαρμόσετε το βλέμμα και το ντεκόρ ντουλάπια της κουζίνας σας. Η επιλογή του σωστού πόμολα και οι χειρολαβές έχουν εξίσου σημαντική με την επιλογή του επιθυμητού φινίρισμα και τα υλικά για τα γραφεία. Δώστε μια σωστή σκέψη πριν πάτε για την αγορά κουζίνα υλικό γραφείων. Επιλέξτε το hardwares κουζίνα, η οποία έχει το σωστό είδος μορφές και τα σχέδια σας αγαπώ έτσι ώστε να μπορείτε να θαυμάσετε την ομορφιά τους κάθε φορά που θα μπείτε κουζίνα σας.