Δωρεάν Vintage Patterns Ποδιά

Aprons είναι μεγάλη για πολλούς λόγους. Δεν είναι μόνο μια καλή προστασία για τα ρούχα σας, ενώ μαγειρεύετε αλλά και ότι δίνει μια σεφ-όπως εμφάνιση και αίσθηση. Κάθε φορά που βλέπω μια ποδιά, μου θυμίζει τις ταινίες ρετρό και τηλεοπτικές εκπομπές. Όπου οι γυναίκες, ντυμένος με αρκετά σχήματα ποδιά ρετρό, χρησιμοποιείται για να είναι ωραία και τα τρόφιμα που χρησιμοποιούνται για να δούμε μεγάλη. Τώρα, ποδιές είναι περισσότερο μιας επιλογής τρόπου ζωής, από μια απαίτηση. Να είστε ότι όπως μπορεί, vintage μοντέλα ποδιά εξακολουθούν να είναι ευπρόσδεκτα. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με εύκολη μοτίβα ποδιά, δωρεάν.
Δωρεάν Vintage Ποδιά Pattern # 1? Αυτή είναι η προσωπική συμπάθειά μου πρότυπο ποδιά ρετρό. Πρόκειται για μια ποδιά που κατασκευάζονται από μια πετσέτα πιάτων. Είναι μεγάλη για το γεγονός, ότι είναι εκπληκτικά water απορροφητικό. Ας αρχίσουμε. ? 'Αρχάς, πάρτε μια πετσέτα πιάτων. ? Εκτελέστε μια βελόνα και κλωστή μέσα και έξω. Φροντίστε να είναι ακόμη και πολύ κοντά στα τελειώματα. Στη συνέχεια, θα επιστήσει την σφίξιμο συγκέντρωση επιλογής σας. ? Στη συνέχεια, το pin 20 κορδέλες στη θέση του και ράβουν πάνω από τη συγκέντρωση. Βεβαιωθείτε ότι η ρυτίδα είναι κάτω από τη βελόνα και το ύφασμα δεν είναι ισοπέδωση έξω. ? Στη συνέχεια, το μέτρο 2 κορδέλες 28 ίντσες μακρύς, επίσης, μέτρο, στην περίπτωση κατά την μέση σας που θέλετε να συνδέσει την ποδιά. Pin τα στη θέση τους, κατά μήκος του πίσω δεξιά και αριστερά στα άκρα της σερβιέτας και ράψτε ακριβώς πάνω από την Κορδέλα, κατά μήκος της αρχικής ραφή πετσέτα. ? Ορίστε, χαριτωμένο ποδιά ρετρό σας είναι έτοιμο.
Δωρεάν Vintage Ποδιά Pattern # 2? Αυτό είναι ρετρό μοτίβο «cool», μια πολύ ποδιά. Denims είναι μεγάλη για χώρους πάρα πολύ, οπότε σε αυτό, χρησιμοποιούμε demin. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μία από παλιά τζιν σας (psst, αυτό είναι το καλύτερο άλλοθι για να απαλλαγείτε από το τζιν που δεν ταιριάζουν σε). ? Πρώτα λάβει ένα παντελόνι τζιν, μετρήστε το μήκος που θέλετε για ποδιά σας. Κόβουμε το τζιν σε αυτό το μήκος, αλλά από κάτω προς τα πάνω. ? Τότε, κόψουν το εσωτερικό ραφή και να ανοίξει το λαχανιάζω έξω πόδι. ? Κόβουμε το επάνω μέρος του ασφαλτοτάπητα με πλάτος που θέλετε για το στήθος σας. Then κωνικό του πλάτους μέχρι τη μέση. ? Σήμερα, διπλώστε το παντελόνι πόδι στο μισό. Περικοπή έως και όλα τα άκρα ομοιόμορφα και να καθαρίσει το κάτω μέρος της ποδιάς με ένα ωραίο καμπύλη (θα μπορούσατε να δοκιμάσετε ένα άλλο σχήμα, αν θέλετε). ? Τώρα, θα μπορούσατε να διαγωγής όλες τις άκρες του πλευρές και τον πυθμένα με ταινία προκατάληψη. Αυτό θα του δώσει μια τακτοποιημένη και χαριτωμένη εμφάνιση. ? Τώρα είναι ώρα να τεθεί λουριά σας. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε δαντέλες ή κορδέλα. Βεβαιωθείτε ότι εσείς το βελονιά με ασφάλεια και να το διατηρήσετε αρκετό καιρό για να δέσουν. ? Ορίστε, ποδιά ρετρό «δροσερό μπλε» σας είναι έτοιμο!
Δωρεάν Vintage Ποδιά Pattern # 3? Αυτό το πρότυπο ποδιά ρετρό είναι πολύ χαριτωμένο για μένα να αντισταθώ. This ποδιά είναι το ήμισυ μεγέθους, δηλαδή από την μέση και κάτω. ? Πάρτε οποιαδήποτε λουλουδάτο μοτίβο ύφασμα σε ορθογώνιο σχήμα. Διατηρείτε το μήκος και πλάτος σύμφωνα με το μέγεθός σας (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μπροστινή πλευρά του παλιού φούστα, επίσης)? Έπειτα, πάρτε ένα μικρότερο, σχήμα τετράγωνο ύφασμα του (κατά προτίμηση) παρουσιάζουν αντίθεση σκιά και ράψτε το στο κέντρο πίστες μια τσέπη . ? Στη συνέχεια, κάνει τις άκρες τακτοποιημένο. Θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό με την τοποθέτηση μπορντούρα ταινίες ή από ραφή σε μια ραπτομηχανή. ? Τελευταίο, αλλά δεν το λιγότερο, βάζετε τα λουριά. Χρησιμοποιήστε δαντέλα, κορδέλα ή το μαλλί και το ράβει στα αντίστοιχα σημεία. ? Κυρία Voila! Είστε έτοιμοι να βουίζει σε αυτό το χαριτωμένο ποδιά ρετρό σου.
Αυτά ήταν τρία από τα αγαπημένα μοτίβα ποδιά ρετρό μου. Είναι απλό να κάνει και να αναζητήσουν vintage, αλλά και μοντέρνο. Ας μην ξεχνάμε, θα σας κάνουν να νιώσετε μεγάλη, ενώ το μαγείρεμα. Αυτό είναι που υπογράφει! Αν συναντήσετε πιο μεγάλες μορφές, αισθανθείτε ελεύθερος να αφήσει ένα σημείωμα και να το μοιραστείτε!