Σπιτική Λιπάσματα Lawn

Ο καθένας αγαπά ένα πράσινο κομμάτι του γκαζόν στην αυλή τους. Achieving ένα healthy και πλούσια γκαζόν requires σωστή φροντίδα, which περιλαμβάνει τακτικές θερισμός, τη διατροφή, το πότισμα, κ.λπ. Υπάρχουν πολλά εμπορικά fertilizers διατίθεται σε αγορά, η οποία μπορεί να εξασφαλίσει μια healthy γκαζόν, αλλά έχετε ποτέ σκεφτεί ο αντίκτυπος αυτών των λιπασμάτων στην περιβάλλον; Επιπλέον, μπορούν επίσης να είναι επιβλαβής για την υγεία των παιδιών καθώς επίσης και τα κατοικίδια ζώα σας. Η εναλλακτική λύση είναι με τη χρήση οργανικών λιπασμάτων, οι οποίες είναι συνήθως ακριβά. Έτσι, είναι πάντα καλύτερο να χρησιμοποιήσετε σπιτικό λιπάσματα χορτοταπήτων που εκτός από τα χρήματα σας, και είναι επίσης φιλικές προς το περιβάλλον. Αυτές δεν προκαλούν μόνο δεν βλάπτει το περιβάλλον και τα παιδιά σας, αλλά είναι επίσης κατοικίδιο ασφαλή λιπάσματα γκαζόν.
Ενώ υπάρχουν διάφοροι τύποι λιπασμάτων διαθέσιμη, οι σπιτικές λιπάσματα γκαζόν που κατασκευάζονται από φθηνά είδη οικιακής χρήσης, που είναι εύκολα διαθέσιμα. Χρησιμοποιώντας τα σωστά συστατικά, σε σωστή αναλογία και στη σωστή στιγμή μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε ένα όμορφο γκαζόν, που άλλοι θα ζήλευαν. Οι ακόλουθες είναι ορισμένες από τις κοινές μεθόδους προετοιμασίας σπιτικά οργανικά λιπάσματα χλοοτάπητα, τα οποία μπορούν να συμπεριληφθούν κατά τη συνηθισμένη φροντίδα χορτοτάπητά σας.
Κομποστοποίηση Μίγμα
Μία από τις πιο κοινές και αποτελεσματικές οργανικό λίπασμα χορτοταπήτων είναι μείγμα λίπασμα από τα υπολείμματα του φυτού και θραύσματα κουζίνα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια μαξιλαροθήκη, λίπασμα και μερικά φύκια. Συμπληρώστε 1/4th της μαξιλαροθήκη με το λίπασμα και τα φύκια και τοποθετήστε το σε ένα κουβά με 5 λίτρα νερού. Ασφαλίστε τα άκρα του μαξιλαροθήκη μέχρι το χείλος του κάδου, έτσι ώστε να μην πέσει μέσα στο νερό. Φροντίστε να είναι έτσι για τρεις με τέσσερις ημέρες. Το μείγμα πρέπει να ανακατεύεται κάθε μέρα. Σταδιακά, το χρώμα των αλλαγών νερού για καφέ και μπορεί να γίνει μυρίζει. Καθώς το νερό μετατρέπεται σκούρο καφέ, αφαιρέστε την μαξιλαροθήκη και να συμπληρώσετε ένα ψεκαστήρα κήπο με δύο λίτρα νερό και 1/4th γαλόνι του υγρού λιπάσματος από τον κάδο. Τώρα, σπιτικά υγρό λίπασμα χορτοταπήτων σας είναι έτοιμο για εφαρμογή. Μπορείτε να ψεκάσετε επάνω του χλοοτάπητα σε μια σαρωτική κίνηση. Να θυμάστε πάντα το νερό γκαζόν σας ελαφρά, μετά τη χρήση αυτού του λιπασμάτων λιπασματοποίησης. Μπορείτε να εφαρμόσετε επίσης πριν από τις βροχές.
Μπύρα λίπασμα χορτοταπήτων
Όπως και εσείς, γκαζόν σας μπορούν επίσης να απολαύσουν μπύρα, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Θα πρέπει να προσθέσετε κάποια άλλα στοιχεία για να καταστεί η μπύρα ευεργετική για το χορτοτάπητά σας. Τα συστατικά αυτού του τύπου είναι ένα κουτάκι μπίρα, ένα κουτί αναψυκτικού, ½ φλιτζάνι συνηθισμένο υγρό σαπούνι πλυσίματος πιάτων, ½ φλιτζάνι αμμωνίας και ½ φλιτζάνι στοματικό διάλυμα. Ανακατέψτε όλα τα συστατικά και σπρέι πάνω στο γκαζόν με έναν ψεκαστήρα άκρο σωλήνα. είναι νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ προτιμάται για το έργο αυτό και μην ξεχάσετε να ποτίζετε το γρασίδι after εφαρμογής του παρόντος λίπασμα. Σε χώρους με ζεστό κλίμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διάλυμα αυτό μια φορά κάθε τρεις εβδομάδες. Μπύρα στο διάλυμα βοηθά μικροβιακή δραστηριότητα (μικρόβια μετατρέπουν το θέμα των τροφίμων στην έδαφος με τη μορφή της διατροφής που απαιτείται για τα φυτά), οι οποίες είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη του φυτού. Ο ρόλος του σαπουνιού είναι να βοηθήσει την εξάπλωση της λύσης σε ένα ομοιόμορφο τρόπο.
Comfrey λίπασμα χορτοταπήτων
Πέρα από τις αναφερόμενες παραπάνω τύπους, υπάρχουν πολλά περισσότερα στοιχεία, τα οποία θεωρούνται ευεργετικά για τη σίτιση των φυτών. Μια άλλη επιλογή είναι η χρήση των φύλλων comfrey. Μπορείτε να πάρετε comfrey φυτά από φυτικές και νηπιαγωγείο καταστήματα γύρω από το ξενοδοχείο. Γεμίστε ένα κουβά με comfrey φύλλα και προσθέτουμε νερό σε αυτό. Αφήστε το για ζύμωση για δύο έως τρεις εβδομάδες. Σουρώνουμε και τις χρησιμοποιούν το μίγμα για τη διατροφή του χλοοτάπητα, αλλά να θυμάστε ότι πρέπει να αναμίξετε ένα μέρος του υγρού με πέντε μέρη του νερού ώστε να είναι κατάλληλο για εφαρμογή.
Οποιοσδήποτε από τους παραπάνω τύπους μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως λίπασμα για γκαζόν σας. Εκτός από εκείνη που είχε πραγματοποιηθεί από μπύρας και σόδας, οι άλλες δύο θα πρέπει να προετοιμαστεί καλά μπροστά, δεδομένου ότι απαιτείται χρόνος για να τους κάνουν. These σπιτικά λιπάσματα χορτοταπήτων μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα σας και επίσης να βοηθήσουν στην αναχαίτιση της περιβαλλοντικής ρύπανσης.