Μαχαίρι Ακόνισμα Οδηγίες

Ένα μαχαίρι πρέπει να συντηρείται σωστά τη βέλτιστη χρήση, και ένα από τα πιο σημαντική πτυχή της συντήρησης είναι όξυνση. Τα μαχαίρια μπορούν να ακονιστούν με απόξεση άκρο της, είτε με ένα σκληρό τραχιά επιφάνεια ή μαλακή επιφάνεια με σκληρή σωματίδια σε αυτό. Οι πιο συνηθέστερα λάθη που δεσμεύονται κατά την ακόνισμα τα μαχαίρια είναι αφήνοντας γωνίες άκρη ανεξέλεγκτη, παραλείποντας να θεσπίσει μια νέα ακμή ή εξέρχεται από την άκρη σε μια πρόχειρη κατάσταση. Μετά από αυτές τις δοκιμασμένες μαχαίρι ακόνισμα οδηγίες μπορεί να σας εξασφαλίσει ένα μαχαίρι με κοφτερή άκρη.
Μαχαίρι Ακόνισμα Οδηγίες? Μαχαίρια σε χρήση σήμερα, είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα, η οποία μπορεί να κρατήσει μια αιχμηρή άκρη για πολύ καιρό, όταν είναι σωστά ακονισμένα. Για μαχαίρι ακόνισμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες μαχαίρι ακόνισμα εργαλεία διαθέσιμα στην αγορά, πλέον προτιμώμενη αυτοί είναι ξύστρες, χαρακτηρισμός ενός τραχιά επιφάνεια αφαίρεση υλικού, μια σκληρή πέτρα με κεραμικές λειαντικά επιφάνεια φινιρίσματος. Είναι πιο δύσκολο από το ατσάλι, τα κεραμικά υλικά διακόπτει τον χάλυβα στην άκρη της λεπίδας. Αν και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια σκληρή πέτρα να κάνουμε αυτό το έργο, το χρησιμοποιεί θα απαιτήσει περισσότερη φυσική προσπάθεια εκ μέρους σας. Αν σκοπεύετε να αγοράσετε μια όξυνση του συστήματος, θα μπορούσε να επιλέξει ένα σύστημα που παρέχει ο μηχανισμός οδηγός άκρο. Μαχαίρι ακόνισμα τεχνικές απαιτούν μια καλή αντίληψη για τις γωνίες, σε τέτοιες περιπτώσεις ένας μηχανισμός οδηγός άκρη μπορεί να βοηθήσει πολύ.
Μαχαίρι Ακόνισμα on Steel? Η λεπίδα μαχαιριού μπορούν επίσης να ακονιστούν χρησιμοποιώντας μια λείανση σιδήρου και χάλυβα, συγκολλημένη στο σώμα της κυλινδρικής ράβδου κατασκευασμένες από χάλυβα. Τοποθετήστε τη λεπίδα στο άκρη της χαλύβδινης ράβδου, περίπου σε γωνία 20 μοίρες, και τραβήξτε η λεπίδα κάτω, πέρα ​​η χαλύβδινη ράβδος, σιγουρεμένος ότι τρέχετε το πλήρες μήκος του μαχαιριού μήκος της χάλυβα. Μετακινήστε το μαχαίρι με παρόμοιο τρόπο, στο πίσω μέρος του σιδήρου και χάλυβα, προκειμένου να εντείνει την άλλη πλευρά της λεπίδας. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για μερικές φορές. Η ταχύτητα με την οποία εκτελείτε τη λάμα κατά μήκος του χάλυβα, που δεν παίζουν καθοριστικό ρόλο στην όξυνση, γι 'αυτό κρατήστε σταθερή ταχύτητα, και βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε βλάψουν τον εαυτό σας στη διαδικασία. Ως οδοντωτός μαχαίρι μοιάζει με ένα πριόνι, μπορεί ακόμη cut εάν γίνεται θαμπό. Αλλά αυτές περικοπές δεν είναι τόσο ομαλή. In οδοντωτό μαχαίρι ακόνισμα, κάθε εγκοπή πρέπει να χωριστά ακονιστούν, και επομένως μια στίλβωση χάλυβα αποδεικνύεται ότι αποτελεί ιδανικό εργαλείο να το ακονίστε.
Μαχαίρι Ακόνισμα στην πέτρα? Σε μερικές περιπτώσεις, άκρη του μαχαιριού καθίσταται θαμπό λόγω σταθερή χρήση, και υπερβολική ακόνισμα σε χάλυβα. Σε μια τέτοια περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πέτρα, όπως ένα διαμάντι ακόνισμα πέτρα, να ακονίσει το μαχαίρι. Θα χρειαστείτε περίπου 30 με 40 κτυπήματα να ακονίσει το μαχαίρι σας, ανάλογα με το μέγεθος του μαχαιριού και τη νωθρότητα του άκρου. Ανάλογα με το πόσο sharp θέλετε το μαχαίρι να είναι, μπορείτε να επιλέξετε τη γωνία για το ακόνισμα. Shallower η γωνία που απασχολούνται, μεγαλύτερη θα είναι η άκρη. Γωνία μεταξύ 20 βαθμού και 30 βαθμού είναι η ιδανική γωνία για λεπίδα μαχαιριού ακόνισμα. Μπορείτε να αποφασίσετε τη γωνία αφού λάβει υπόψη το σκοπό για τον οποίο το μαχαίρι, θα απαιτείται. Ένα από τα μειονεκτήματα μια αιχμηρή άκρη της λεπίδας, είναι η τάση της να μαραζώσει νωρίτερα. Μερικές φορές, γίνεται δύσκολο για σας να διατηρήσουν μια σταθερή γωνία συνεχώς, σε μια τέτοια κατάσταση μπορείτε να πάρετε τη βοήθεια ενός μηχανικής λειαντή.
Μαχαίρια έχουν χρησιμοποιηθεί ως εργαλεία, όπλα, καθώς και τα θρησκευτικά σύμβολα από τα αρχαία χρόνια. Πρωτόγονος άνθρωπος χρησιμοποίησε μαχαίρι ως εργαλείο κυνήγι, ενώ σήμερα τις χρήσεις έχουν αυξήθηκαν πολλές πτυχώσεις, κυμαίνονται από μαχαίρια κουζίνα να swiss μαχαίρια στρατό. Κατά τη διάρκεια των ετών, η χρήση του μαχαιριού μόλις αυξήθηκε, και έτσι οι μαχαίρι ακόνισμα τεχνικές. Η εξέλιξη στην μαχαίρι ακόνισμα τεχνικές είναι ένας από σημαντικότερη πτυχή στη συντήρηση μαχαίρι, θεωρώντας ότι ο σημαντικότερος ιδιοκτησία των μαχαίρι είναι ευκρίνεια της.