Εγκατάσταση χαλί στις σκάλες

Έχετε ξύλινες σκάλες στην κατοικία σας με τα παιδιά σας να λειτουργεί όλη την ημέρα με μόνο τις κάλτσες τους; Έχετε την obvious ταλέντο to διακοσμήσετε το σπίτι adding προσωπική αίσθηση δημιουργικότητας; Κρατήσου, το μόνο που χρειάζεστε είναι η εγκατάσταση χαλί στις σκάλες. Ένα όμορφο χαλί εγκατασταθεί στις σκάλες, δεν θα δούμε μόνο ελκυστικό, αλλά θα ενισχύσει επίσης τα μέτρα ασφαλείας της σκάλας. Λοιπόν, δεν είναι τόσο εύκολο έργο την εξέταση της ανώμαλη επιφάνεια και η γωνιακή δομή των σταδίων. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε είναι το βασικό τεχνική της εγκατάστασης από το χαλί για την μετώπες (κάθετη μέρος) και στα πέλματα (οριζόντιο μέρος). Οι πιο δημοφιλείς μεθόδους για την εγκατάσταση χαλί στις σκάλες λέγεται ότι είναι η μέθοδος καταρράκτη και το καπάκι και τη μέθοδο μπάντα. Ας μάθουμε πώς να εγκαταστήσετε το χαλί στις σκάλες από το καπάκι και τη μέθοδο μπάντα.
Εγκατάσταση χαλί στις σκάλες: Προετοιμασία? Carpet δρομέας? Carpet Βάτα (ως επιφάνεια)? Αιχμηρό μαχαίρι, σμίλη, σφυρί και είδα? Λωρίδες καρφιών? 1 / 2 ιντσών συρραπτικό και συνδετήρες? Μεζούρα? Ξυλουργού πλατεία? Εγκατάσταση χαλί στις σκάλες: Διαδικασία ? Προσαρμόστε τις ταινίες καρφί σε καθεμία από τις μετώπες και τα πέλματα. Καθώς έρχονται με την προ-σφυρήλατα νύχια κατά μήκος της άκρης τους, είναι σχετικά εύκολη δουλειά. ? Μετρήστε τα κέντρα όλων των μετώπες και τα πέλματα και το σήμα τους για εύκολη εγκατάσταση. Επίσης το θέμα Μέτρηση του πλάτους του βήματα και αφαιρούν 1-2 ίντσα από το εύρος, αυτό θα δώσει την ακριβή εικόνα του μεγέθους των ταινιών καρφί. Συνήθως 2 ταινίες καρφί που απαιτούνται για μια ενιαία πέλματος. ? Πάντα εγκατάσταση ξεκινά από το τελευταίο βήμα στο κάτω συνδέοντας την ταινία καρφί σε περίπου 3 / 4 ίντσα από το κάτω μέρος της μετώπης. Επίσης θυμηθείτε να τοποθετήσετε τις υποδείξεις των ταινιών καρφί προς τα κάτω. ? Επισυνάψετε τώρα την ταινία καρφί to του πέλματος με τέτοιο τρόπο ώστε να αγγίξει την άκρη της επόμενης μετώπης. Ταινίες που συνδέονται με τα βήματα πρέπει πάντα να είναι στραμμένο προς την κορυφή της σκάλας. Εργασία με την ίδια διαδικασία σε όλο το μήκος της σκάλας. ? Κόψτε το παραγέμισμα χαλί σε ορθογώνιο σχήμα, σύμφωνα με τις μετρήσεις και να το εκτελέσετε της πτωτικής δηλαδή κατεύθυνση, από την κορυφαία μερίδα της ταινίας καρφί για τη μετώπη προς τα εμπρός άκρο της ταινίας καρφί του πέλματος. Προσπαθήστε να αφήσετε λίγο χαλαρό σε καθένα από τα παραγέμισμα χαλί. Στερεώστε το γεμίσει σε όλα τα πέλματα επισώτρων και μετώπες, χρησιμοποιώντας το συρραπτικό. ? Η μέτρηση από το μέτωπο του πέλματος και το πρόσωπο της μετωπών και η απόσταση επιφάνειας μεταξύ καθενός από τα βήματα θα σας δώσει μια ιδέα σχετικά με το ακριβές μήκος του τάπητα. ? Τώρα, κόψτε τα τμήματα χαλί, σύμφωνα με τις διαστάσεις του και με την αμβλεία σμίλη, καθορίζει τις άκρες του πάνω στο καρφί ταινίες. Αυτή τη φορά θα πρέπει να ξεκινήσει από το κάτω μέρος της σκάλας. Δέσιμο το χαλί στο σημείο συνάντησης της κάθε riser και του πέλματος. ? Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για κάθε ένα από τα βήματα. λωρίδες καρφιών είναι εύκολα διαθέσιμες σε κάθε σπίτι βελτίωση καταστήματα κοντά στο σπίτι σας. Οι ταινίες καρφιών που χρησιμοποιούνται ως σύστημα υποστήριξης του τάπητα, δεδομένου ότι κατέχουν το χαλί και να αυξήσει την αντοχή του.
Όπως είπα νωρίτερα, η εγκατάσταση του χαλί στις σκάλες είναι εύκολη δουλειά, αν γνωρίζετε τα βασικά τεχνική. Όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την εγκατάσταση χαλί στις σκάλες είναι εύκολα διαθέσιμα. Η διαδικασία της εγκατάστασης χαλί στις σκάλες είναι λιγότερο χρονοβόρα και ικανοποιητικές πάρα πολύ. Ελπίζω αυτό το άρθρο θα είναι χρήσιμες για DIY εκστρατεία χαλί σας!