Εξωτερικά Σχέδια Paint

Υπάρχουν τέτοια ευρεία ποικιλία των χρωμάτων που είναι διαθέσιμα για εξωτερική βαφή, ότι οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει αρκετά συγκεχυμένη, ενώ η επιλογή του σωστού εξωτερικά συστήματα βαφής. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά την επιλογή του σωστού συνδυασμού χρωμάτων για εξωτερική σας, γιατί αν κάνετε κάποιο λάθος τότε θα είναι δυσάρεστο για σας, τους γείτονες και τους καλεσμένους σας επίσης. Ανεξάρτητα από αυτό, κάθε λάθος μπορεί να οδηγήσει σε μια τεράστια απώλεια χρημάτων, καθώς και. Με τη βοήθεια κάποιων έξυπνων ζωγραφική, Η εξωτερική όψη προχωρεί σε μεγάλο βαθμό στην ενίσχυση της βλέμμα της διακόσμησης του σπιτιού σας.
Θεμελιώδεις κανόνες του εξωτερικού Σχεδίων Paint
Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή εξωτερικών χρωμάτων σπίτι. Πρώτον, δεν πρέπει να αντιγράψετε τις ιδέες χρώμα του γείτονά σας (ες). Ωστόσο, η εξωτερική ιδέες σας χρώμα βαφής θα πρέπει να συμπληρώσει καλά με το χρώμα των άλλων σπιτιών στη γειτονιά σας. Το χρώμα δεν θα πρέπει να δούμε το σπίτι σας σαν ένα από τη θέση στο δρόμο. Μπορείτε να επιλέξετε δύο διαφορετικά χρώματα για τις εξωτερικές. Το εμπρόσθιο μέρος πρέπει να έχει το χρώμα που είναι συνεπής με τα χρώματα βαφής των άλλων σπίτια του δρόμου, και το πίσω πλευρά μπορεί να δοθεί ένα χρώμα που σας αρέσει να δείτε στο σπίτι σας.
Μπορείτε να επιλέξετε τα χρώματα για το εξωτερικό τους τοίχους του σπιτιού σας που είναι συνεπής με τα χρώματα των λουλουδιών που τον κήπο σας. Συνδυάστε τα χρώματα των λουλουδιών στον κήπο και το χρησιμοποιούν ως πηγή έμπνευσης για την κύρια τοίχους. Ελαφρύτερα χρώματα είναι πάντα προτιμότερο για εξωτερική βαφή επειδή δίνουν μια ευρύτερη ματιά στο σπίτι. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι αποφεύγουν τα σκοτεινά χρώματα είναι ότι τείνουν να εξασθενίσουν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα λόγω της συνεχούς έκθεσης στο ηλιακό φως. Τα λιγότερο σημαντικά χαρακτηριστικά του εξωτερικοί χώροι, όπως το υδρορροές πρέπει να έχει το ίδιο χρώμα με το κύριο τοίχο, καθώς θα συμβάλει στην αποκρύψεως τα οποία στο χρώμα του υποβάθρου. Το εξωτερικό χρώμα πρέπει να βελτιώσει την εμφάνιση του εσωτερικού σχεδιασμού και θα πρέπει να ταιριάζουν με το χρώμα του εσωτερικού ζωγραφική επίσης.
Εξωτερικά Σχέδια Paint House
Για τους αρχάριους, ο ιδανικός τρόπος για να επιλέξετε εξωτερικό συστήματα βαφής είναι να αναφέρεται στο χρώμα του τροχού για το σκοπό αυτό. Έτσι θα απλοποιηθεί το έργο της η επιλογή της σωστής χρώμα για την εξωτερική χρήση. Εξωτερικά συστήματα βαφής μπορεί να διαιρεθεί σε τρία διαφορετικά τμήματα. Το μεγαλύτερο μέρος μπορούν να ονομαστεί ως το πεδίο που αποτελείται από τους τοίχους. Το δεύτερο μέρος αποτελείται από τις άκρες και τις γωνίες, και την τρίτη μερίδα έχει τις πόρτες, τα παράθυρα και ειδικές αρχιτεκτονικές καμπύλες.
Μια ενδιαφέρουσα εξωτερική συνδυασμού χρωμάτων σπίτι είναι η επιλογή ενός και μόνο χρώμα και το συνδυασμό διαφορετικών αποχρώσεων της για το κύριο τμήμα. Θα πρέπει να πάτε για αυτό το είδος των χρωμάτων, αν θέλετε να δώσει μια συμβατική ματιά στο σπίτι. Για την προσθήκη περισσότερων ζωντάνια στο βλέμμα, θα πρέπει να επιλέξετε δύο εντελώς αντίθετα χρώματα που είναι τοποθετημένο στην αντίθετη κατεύθυνση της ρόδας χρώματος. Αν ψάχνετε για μια πιο τολμηρή εμφάνιση, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τρία διαφορετικά χρώματα που είναι σε ίση απόσταση από κάθε άλλο στον τροχό χρωμάτων.
Η ασφαλέστερη επιλογή για το σύστημα βαφής σπίτι είναι να κρατήσει ένα βασικό χρώμα και δύο ή περισσότερα χρώματα για τις άκρες. Στην περίπτωση αυτή, από τη σκιά των άκρων είναι πάντα διατηρείται ελαφρύτερο από τη σκιά των τοίχων. Ο αριθμός των χρωμάτων που πρέπει να χρησιμοποιούνται στις άκρες των τοίχων εξαρτάται από τον αριθμό των διαφορετικών καμπύλες που πρέπει να επισημαίνονται με τα χρώματα. Υπάρχουν πολλά περιθώρια για πειραματισμό, όταν πρόκειται για το χρώμα της πόρτες και τα παράθυρα. Με κάποια απαλά χρώματα στο παρασκήνιο, κάποια φωτεινά δροσιστικό χρώματα στις πόρτες και τα παράθυρα θα κάνουν στο εξωτερικό ακόμα πιο ελκυστικό.
Εξωτερικά συστήματα χρώμα για ένα παλιό σπίτι μπορεί να είναι λίγο δυσνόητη όπως δεν έχουμε πολλά από μια ιδέα για το είδος του χρώματος που θα κρατήσει την παλιά γοητεία κόσμο από το σπίτι άθικτο. Μπορείτε να πάρετε τη βοήθεια κάποιων περιοδικών ή κάποια διαγράμματα χρώμα των ιστορικών κτιρίων από μια βιβλιοθήκη. Συνήθως, στις παλιές ημέρες, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούνται για τα χρώματα όπως αυτά που ήταν πιο κοντά στη φύση. Μια ποικιλία αποχρώσεις του κόκκινου, καφέ, πράσινο ή μουστάρδα θα είναι ακριβώς η σωστή επιλογή. These χρωμάτων θα βοηθήσει να τονίσετε το λεπτό έργο λεπτομέρεια της αρχιτεκτονικής των κτιρίων αυτών.
Με την καλύτερη αντίληψη των εξωτερικών σχεδίων χρωμάτων, μπορείτε να δώσετε μια εξατομικευμένη αφή της δικής σας στους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού σας. Έτσι, το σπίτι σας θα έχει μια αντανάκλαση της γεύσης και της προσωπικότητάς σας.