Συμβουλές για την διακόσμηση ενός Mantel Τζάκι

Τζάκι, έστω ένας που δεν χρησιμοποιείται, προσθέτει ζεστασιά και προσωπικότητα στην ένα δωμάτιο. Εάν είστε μεταξύ των λίγων τυχεροί άνθρωποι να έχουν τζάκι στο σπίτι σας, χρησιμοποιήστε το μανδύα ως μια πλατφόρμα για να πει οποιαδήποτε ιστορία διακόσμηση θέλετε. Ωστόσο, να θυμάστε ότι αυτό το κομμάτι της αρχιτεκτονικής θα κερδίσουν την προσοχή σε κάθε δωμάτιο, και, συνεπώς, τζάκι μανδύα διακόσμηση δεν θα περάσει απαρατήρητη. Αν είστε decoratively αμφισβήτησε, χρησιμοποιούν αυτές τις συμβουλές για τη διακόσμηση μιας κορνίζας τζακιού τζάκι ή οποιεσδήποτε ιδέες κορνίζα τζακιού εστιών σας pick up από περιοδικά ή εκθεσιακούς χώρους για να ξεκινήσετε.
Κατά την εξέταση στο σπίτι διακοσμώντας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποφασίσει σχετικά με το είδος της βλέμμα που θέλετε να επιτύχετε. Μπορεί να θέλετε καθαρές γραμμές με μινιμαλιστική θέμα ή μια ζεστή έζησε στο βλέμμα. διακόσμηση σας για το τζάκι σας μανδύα θα εξαρτηθούν από την απόφαση αυτή. Ενσωματώνοντας παράλληλα μία εστία σε ένα διακοσμώντας το σχέδιο, πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε να υποβαθμίσει ή να το δραματοποιούμε.
, Ενώ αποφασίζουν πώς να διακοσμήσει μια κορνίζα τζακιού εστιών, δύο βασικές αρχές που πρέπει να θυμάστε είναι ισορροπία και αναλογία. Επίσης να δοκιμάσετε μερικές διαφορετικές ρυθμίσεις, για να δούμε τι φαίνεται καλύτερο, πριν κάνει κάτι μόνιμο, όπως κρέμονται εικόνες ή καθρέφτες.
Συμβουλές για διακόσμηση ενός Mantel Τζάκι
Συμμετρική Decor: περισσότεροι άνθρωποι ακολουθήστε συμμετρία ενώ διακοσμώντας mantels τζάκι, με κύριο κομμάτι στο κέντρο και ή υπεράνω του κορνίζα τζακιού, και παρόμοια αντικείμενα εκατέρωθεν. ΤΗΕ μπορούσε να αγγεία, ειδώλια, κηροπήγια ή οτιδήποτε φαντάζεστε. Μπορείτε σχεδόν ποτέ πάει στραβά με αυτό είδος τζάκι μανδύα décor, αλλά κάνει φαντασία έλλειψη. Ωστόσο, η τοποθέτηση για μια επίσημη αίθουσα.
Ασύμμετρα Decor: Αυτό το είδος επιτρέπει για περισσότερο ρευστότητα και δημιουργικότητα. Ενώ ισοζύγιο Είναι βασικό για κάθε αισθητικού σχεδιασμού, ασύμμετρο layout δεν άκαμπτη. Τα σημεία σε κάθε πλευρά του κέντρου μπορεί να διαφορετική, ακόμη διατηρήσουν ορισμένης ομοιότητας σε οπτική αναλογία. Για παράδειγμα, ένα σύμπλεγμα μικρότερα αντικείμενα στη μία πλευρά μπορεί να εξισορροπηθεί από ένα ενιαίο μεγαλύτερο στοιχείου στην άλλη πλευρά. Κάποιος μπορεί χρησιμοποιήσετε ύψος, βάρος ή χρώμα να διατηρήσει ισορροπία.
Radial Ρυθμίσεις: Large επωφελούνται τζάκι Αμίαντα από αυτή είδους διακόσμηση. κλειδί στοιχείου σας είναι τοποθετείται στο κέντρο και το άλλο μικρότερα κομμάτια σχηματίζουν κύκλο γύρω. Εάν έχετε εκλεκτικό γούστο, καθεστώς αυτό μπορεί σας ταιριάζουν, καθώς έχει υψηλή οπτική κίνημα.
Μείον is More: Ένας πολύ συνηθισμένος τρόπος διακοσμήσει ένα μανδύα τζάκι έγκειται στον περιορισμό décor ένα μόνο είδος εμπορευμάτων. Μονόδρομο να κάνει αυτό είναι να τοποθετήσετε ένα ενιαία μεγάλη στοιχείο, όπως μεγάλος μανουάλι ή κρύσταλλο γλυπτό στο κέντρο της κορνίζας τζακιού τζάκι. Καθρέπτες, μεγάλα κομμάτια τέχνη και στεφάνια είναι άλλα καλές επιλογές. Το πλεονέκτημα αυτής μεθόδου είναι ότι αποπνέει μια αίσθηση ηρεμίας και τάξης.
Busy Mantel: Η πλήρωση κορνίζα έρχεται σε αντίθεση με το καθαρό, διαυγές (διαβάστε κάποια κρύα) πεζούλι. Εάν αυτό είναι καθεστώς décor επιλογής σας, θα μπορούσατε καλύψει κορνίζα τζακιού σας με αντικείμενα διαφορετικών μεγέθους. Είναι σημαντικό να αναλύσει διακανονισμός σας από όλα γωνίες να διασφαλίσουν ότι διαθέτει ισορροπία και ροής. Ενώ χρησιμοποιείτε παρόντος καθεστώτος, μάθουν να στρώμα και ξέρουν πότε να σταματήσει. Αυτό το ύφος είναι τέλεια σε οποιοδήποτε δωμάτιο που έχει την αφθονία της οπτικής δραστηριότητας σε όλη.
Πολλοί τζάκια στη σύγχρονη σπίτια έχουν μικρή ή δεν πεζούλι. Στις περιπτώσεις αυτές, πλην οικοδόμηση ενός Mantel τζάκι, το καλύτερο πράγμα να κάνετε είναι να επικεντρωθεί προσοχή στην χώρος πάνω με χρήση ενός κομματιού τέχνης ή κάποιος καθρέφτης. Διακόσμησης μια κορνίζα τζακιού εστιών μπορεί να γίνει σε διαφορετικά θέματα ωστόσο πολλοί προτιμούν να εγκαταλείψουν το πεζούλι γυμνά. Ένα φυσικό πέτρινο τζάκι είναι εντυπωσιακή από τον ίδιο και δεν απαιτεί καλλωπισμούς. Για όσους ανάγκη προσθέσει σε αυτή, αυτές συμβουλές σχετικά διακοσμώντας μια κορνίζα τζακιού εστιών μπορεί να σας βοηθήσει ξεκινήσετε.