Πώς να αφαιρέσει Tree Sap

Σφρίγος δέντρων είναι ένα κοινό πρόβλημα που επηρεάζει τα αυτοκίνητα και τα είδη ένδυσης εξίσου κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Η δυσκολία για τον καθαρισμό του δένδρου σφρίγος λεκέδες που δημιουργείται όταν η καθημερινή μεθόδους καθαρισμού για την απομάκρυνση του δέντρου σφρίγος γίνεται άκαρπες. Μια απλή, ρουτίνας πλυντήριο αυτοκινήτων δεν θα εξαλείψει Χυμοί δέντρο!
Πώς να αφαιρέσει Tree Sap από το αυτοκίνητό: Συμβουλές? Υπάρχουν ορισμένα διαλύτες που μπορούν να σας προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις στο πρόβλημα της άρσης χυμοί δέντρου από το αυτοκίνητο. Μερικά από αυτά που αναφέρονται παρακάτω.
Διαλέξτε ένα ασετόν!? A ξεβαφτικό νυχιών είναι το καλύτερο πράγμα που είναι εύκολα διαθέσιμες στο σπίτι σας και να σας βοηθήσει να εξαλειφθούν οι λεκέδες ενός δέντρου σφρίγος από το αυτοκίνητό σας. Πριν τη χρήση του ασετόν, βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρό αυτοκίνητο με ένα κανονικό μέσο καθαρισμού όπως ένα διάλυμα σαπουνιού. Αφού καθαρίσετε την πληγείσα περιοχή στο αυτοκίνητο, πάρτε ένα καθαρό και στεγνό πετσέτα (ακόμη και ένα κομμάτι βαμβάκι θα κάνει), βάλτε μερικές σταγόνες ασετόν για την μπάλα πετσέτα ή βαμβακιού και σιγά-σιγά καθαρίστε την περιοχή σκουπίζοντας την πληγείσα περιοχή με κυκλικές κινήσεις . Έχετε να πιέσετε την περιοχή στην οποία οι λεκέδες είναι σκληρά και δύσκολα να απομακρύνει, αλλά μην το κάνετε πέρα. Χρησιμοποιήστε κάποια επιπλέον σταγόνες ασετόν, εφόσον απαιτείται. Του από το δέντρο σφρίγος έχει αφαιρεθεί, λάβει κάποια μαγειρική σόδα για να πλύνετε την πληγείσα περιοχή και στη συνέχεια να εφαρμόσει το κερί, έτσι ώστε η επιφάνεια αυτοκίνητο παίρνει εντελώς καθαριστεί.
Δοκιμάστε ένα καθαρότερο πινέλο!? Ένα υδατοδιαλυτό remover πινέλο είναι μια καλή επιλογή για το σφρίγος δέντρων αφαίρεση λεκέδων. Απλά κοιτάξτε έξω στο κατάστημα δωμάτιό σας ή την τοπική αγορά και να πάρετε ένα καθαρότερο πινέλο. Απλά τρίψτε το πινέλο σκούπα σε διάλυμα λίπος μπέικον ή λαρδί και χρησιμοποιήστε το για να αφαιρέσετε το σφρίγος δέντρων.
Αναχώρηση για το κερί και το λίπος στο γκαράζ σας!? Το λίπος είναι συνήθως διατηρούνται σε γκαράζ σας για τη λίπανση ποδήλατο τα παιδιά σας ή τα μέρη του αυτοκινήτου σας. Διαλέξτε ότι μέχρι και τρίψτε το πάνω από το λεκιασμένο περιοχή. Βεβαιωθείτε ότι δεν εφαρμόζουν την γράσο και το κερί όταν το αυτοκίνητο ξηρό. Κατ 'αρχάς, πλένεται με νερό και στη συνέχεια να εφαρμόσει το λίπος. Μπορεί να χρειαστούν αρκετές προσπάθειες να καθαρίσει εντελώς από το αυτοκίνητο. Αφού καθαρίσετε με γράσο την επιφάνεια του αυτοκινήτων μπορεί φαίνονται ομιχλώδης, αλλά μην ανησυχείτε, για μια φορά το κερί εφαρμόζεται την αχλύ θα πάρει εξαλείφεται και αυτοκίνητό σας θα κοιτάξει πεντακάθαρα καθαρό.
Get Ορισμένοι μετουσιωμένη αλκοόλη!? Πολλοί άνθρωποι βρεθεί μετουσιωμένη αλκοόλη πολύ αποτελεσματική στην αφαίρεση δέντρο σφρίγος λεκέδες. Έτσι, αν θέλετε να το δοκιμάσετε μόνο!
Το Νέο Automotive Clay? Automotive είναι πηλός ένα νέο προϊόν που έχει καταστεί στιγμιαίο χτύπημα στην αγορά για αφαιρώντας σφρίγος δέντρων. Για χρήση της αυτοκινητοβιομηχανίας πηλό, σπρέι βάση το νερό λιπαντικό σε μια μικρή επιφάνεια του αυτοκινήτου. Σήμερα, η χρήση της γραμμής του αυτοκινήτου πηλό για να καθαρίσετε την περιοχή μπροστά και πίσω. Μετακινήστε φραγμό το κυκλική κίνηση και εφαρμόστε κάποια πίεση τρίβοντας την περιοχή. Καθαρίστε σταδιακά και να διατηρήσουν επαφή με το χέρι σας, έτσι ώστε να είστε σε θέση να καταλάβουν αν ο σκληρός κατάλοιπα έχουν περάσει ή βρίσκονται ακόμα άθικτα. Μόλις το υπόλειμμα φαίνεται να φύγει, κερί την επιφάνεια και καθαρίστε με μια μαλακή και ξηρό πετσέτα.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: Κατάργηση Δέντρο Sap Από Ένδυση: Συμβουλές? Δεν είναι ότι μόνον χυμοί δέντρο επηρεάζουν την αυτοκίνητα, ακόμη και η πανιά μπορούν να επηρεαστούν από αυτήν. Μερικές συμβουλές για αφαίρεση σφρίγος δέντρων από είναι ρούχα σας αναφέρονται παρακάτω. ? Πάρτε ένα μπουκάλι οινόπνευμα και τρίψτε απαλά ένα δίκαιο ποσό της αλκοόλης για την ενδυμασία και να δείτε τις ρητίνες που διαλύονται! ? Εφαρμογή βούτυρο φυστικιών και να αφήσει τα ρούχα για ένα λεπτό. Τότε νομιμοποίηση αμέσως τα ένδυσης και lo! Ο λεκές έχει φύγει. ? Χρησιμοποιείτε λάδι μαγειρέματος, ελαιόλαδο ή μαργαρίνη να αφαιρέσει το σφρίγος δέντρων λεκέδες. Εργάζονται θαύματα! ? Goo Gone διαλύτης είναι επίσης προτιμάται από πολλούς ανθρώπους. Επισκεφθείτε ένα κατάστημα hardware και πάρετε γρήγορα. ? Ακόμα και το απολυμαντικό χεριών να αφαιρέσετε το σφρίγος δέντρων λεκέδες στα ρούχα. Μετά εφαρμόζουν το sanitizer, χρησιμοποιήσετε ορισμένες μαλακή κουρέλι να αφαιρέσετε το δέντρο σφρίγος λεκέδες. ? Παρόλο σφρίγος δέντρων λεκέδες δεν πολύ εύκολα αφαιρούνται, προσπαθώντας πολλοί της αναφερθείσας άκρες μπορούν ακόμη να χρήσιμη. Θα ήθελα επίσης να δηλώσω, ότι ορισμένες από τις παραπάνω συμβουλές μπορούν να εργαστούν για κάποιον και δεν μπορεί να λειτουργήσει για τους άλλους. Το δέντρο σφρίγος λεκές αφαίρεσης εξαρτάται από τον αριθμό ημερών ο λεκές είναι στο αυτοκίνητο / ενδύματα και διάφορα άλλους παράγοντες. Λοιπόν, αν βρείτε κανένα νέο τρόπο για τη δική σας, κάντε το μοιραστείτε με τους φίλους σας έτσι ώστε ο καθένας να επωφεληθεί από αυτή. Ελπίδα θα χρησιμοποιήσετε ιδέες μου σχετικά πώς να καταργήσετε σφρίγος δέντρων.