Platinum Blonde Hair

Υπήρξε μια εποχή που η πλατίνα ξανθιά μαλλιά ήταν οργή, που άρχισαν με το εικονίδιο του 1950 το φύλο, η Μέριλιν Μονρόε. πλατίνα ξανθιά μαλλιά της πήρε πραγματικά το κοινό σφύριγμα όπως οι λύκοι! Δυστυχώς, για την πλατίνα ξανθιά μαλλιά, η δημοτικότητά της βυθίζεται το πέρασμα του χρόνου και ξαφνικά βρέθηκε να ανεπιθύμητου και «ντεμοντέ». Αλλά τελικά, η πλατίνα ξανθιά χαίτη έχει κάνει μια επιστροφή όπως και οι περισσότεροι αθάνατο δηλώσεις στυλ. προκαλέσει της ήταν υπερασπίστηκε ως επί το πλείστον από μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες της εποχής μας όπως η Σκάρλετ Γιόχανσον και η Μαρία Σαράποβα, η πλατίνα ξανθιά μαλλιά είναι πίσω με ένα κτύπημα. Του πήρε όλα οι γυναίκες μας που τρέχει στην αίθουσες με τα σαφή απαίτηση της χρωστικής τα μαλλιά τους να γίνει στο συγκεκριμένο σκιά ξανθιά!
Πώς να γίνει Platinum Blonde μαλλιά βόμβα;? Αν και λίγο δύσκολο, λεύκανση μαλλιών μπορεί να γίνει στο σπίτι επίσης. Αλλά σιγουρευτείτε ότι έχετε κάποιες γενικές εμπειρία με τα μαλλιά τονίζοντας, πριν δοκιμάσετε λεύκανση. Μετά από όλα, λεύκανση χρώματα ολόκληρο χαίτη σας και δεν θέλετε καμία αντιαισθητική δυσλειτουργίες εκεί! Αλλά αν έχετε εμπειρία τονίζοντας την τρίχα σας ή κάτι, εδώ είναι τα βήματα για να πλατίνα ξανθιά μαλλιά.
Σιγουρευτείτε ότι είστε σε καλά αεριζόμενο δωμάτιο, επειδή το χρώμα έχει μια πολύ έντονη οσμή και δεν είναι πολύ εύκολο να ξεφορτωθούν. Σιγουρευτείτε ότι ανοίγετε σε όλα τα παράθυρα και οι φίλαθλοι είναι όλοι επάνω! Και να τεθούν σε μερικά γυαλιά, δεδομένου ότι, αν το χρώμα εισέρχεται στα μάτια σας, θα καίγονται όπως την κόλαση. Χρησιμοποιείστε λοιπόν κάτι για να καλύψουν τα μάτια σας. Θυμηθείτε ασφάλεια προέχει. ? Σκόνη αναμειγνύεται λεύκανση και κρέμα έργου στην προβλεπόμενη ποσότητα. Η αναλογία ενδέχεται να διαφέρουν με βάση the coloring αντοχής της κάθε μάρκας. ? Χωριστή τα μαλλιά σας σε 4 τμήματα να κάνει η χλωρίνη εφαρμογή απλή διαδικασία. Ξεκινήστε εφαρμόζοντας το μείγμα στα μαλλιά σας. Φροντίστε να μην ξεκινούν από τις ρίζες. Ξεκινήστε με τις άκρες και σιγά-σιγά να συνεχίσουν να τις ρίζες. Το ζητούμενο είναι να εφαρμοστούν τα πάντα ομοιόμορφα αλλιώς θα καταλήξετε με πολλαπλές αποχρώσεις της πλατίνας. ? Αφού τελειώσετε με εφαρμογή των χλωρίνη, βάλτε μια σαφή πλαστική σακούλα πάνω από τα μαλλιά σας. Βεβαιωθείτε ότι όλες μαλλιά σας που έχει σχηματιστεί μέσα. Αφήστε το λευκαντικό παραμονής για τα λεπτά μέχρι 60. ? Πλύνετε τα μαλλιά με ένα Ph εξουδετερώνοντας σαμπουάν και conditioner ισχύουν. Το μυαλό εσείς, λευκασμένα μαλλιών είναι σε κίνδυνο τη συντήρηση και την απαιτεί την καλύτερη περιποίηση των μαλλιών και πρωτεΐνες boosting προϊόντα. ? Ελέγξτε αν η σκιά των μαλλιών σας όπως επιθυμείτε. Και ιδού! Έχετε τώρα την πλατίνα ξανθιά μαλλιά που ήθελες! ? Platinum Blonde Hairstyles? Hairstyles πραγματικά εξαρτάται από αυτό που νομίζετε ότι μπορούν να μεταφέρουν μακριά. Ειλικρινά Λατρεύω τις γυναίκες με μακριά μαλλιά, αλλά ας δεχθούμε ότι, μακριά μαλλιά, ειδικά αν λευκασμένα αποτελούν εφιάλτη για τη διατήρηση. Αλλά κάποιος με πλατίνα ξανθιά τρίχα να πάρετε μια κομψή εμφάνιση emo με σύντομη και απότομη κτυπήματα. Εξαρτάται πραγματικά από αυτό που αισθάνεστε σας ταιριάζει καλύτερα. Κουρέματα είναι καλύτερο να γίνεται με επαγγελματικά κομμωτήρια. Το μόνο που θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει με την πληθώρα των hairstyles ότι η πλατίνα ταιριάζουν ξανθά μαλλιά και ιδιαίτερα εσάς, και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο τους όλοι. Για τις δύσκολες πλατίνα ξανθιά χτενίσματα ιδιαίτερα, το καλύτερο είναι να πάτε με τους ειδικούς. Μπορείτε να δοκιμάσετε πολλά χτενίσματα από την απλή μακριά μαλλιά η Maria Sharapova έχει. Σύντομο χτενίσματα με πολύ εμφανείς περικοπές είναι επίσης μια καλή επιλογή. Ή μπορείτε να δοκιμάσετε το ντεμοντέ bob και κάνω μια προσωπική δήλωση στυλ του δικού σας!
Έτσι, αυτό ήταν όλο για πλατίνα ξανθιά χτενίσματα. Platinum ξανθά μαλλιά είναι πάρα πολύ η εμφάνιση που θα είναι για λίγο. Έτσι, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν χτένισμα κάποια στιγμή σύντομα!