Shea βούτυρο για τα μαλλιά

Καριτέ είναι απόσπασμα από τα καρύδια shea βούτυρο, που ευδοκιμούν στο Σι-Karite δέντρο. The Shea-Karite δέντρο φυτρώνει μόνο στους τροπικούς της Αφρικής. Το παξιμάδι έχει υψηλή περιεκτικότητα λιπαρών οξέων. Ο παραδοσιακός τρόπος εξορύσσουν βούτυρο καριτέ από τα καρύδια εμπλέκονται πυρόλυση, ψήσιμο και σφυροκοπώντας αυτήν. The σφυροκόπησε καρύδι είναι τότε βρασμένες σε καθαρό νερό για ώρες μέχρι τη βούτυρο shea ανεβαίνει στην επιφάνεια, από όπου εκσκαφτεί και αριστερά να κρυώσουν. Ωστόσο, με τη έλευση της σύγχρονης τεχνολογίας στην κοσμητολογία, είναι εκχυλίζεται με τη βοήθεια μιας μηχανής, ανέγγιχτο από το ανθρώπινο χέρι. Shea βούτυρο που χρησιμοποιείται γενικά για την περιποίηση των μαλλιών και είναι ένα ευρέως χρησιμοποιείται σε επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Προτού που πηγαίνει πέρα ​​από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του καριτέ για τα μαλλιά, ας μάθουμε σε ποια μορφή είναι καλύτερα που χρησιμοποιείται για την τρίχα.
Την ποιότητα των καρπών με κέλυφος, τη μέθοδο εξόρυξης και αποθήκευσης διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον προσδιορισμό της ποιότητας του ή βαθμό. Ακατέργαστα ή εξευγενισμένα βούτυρο καριτέ στην αρχική του μορφή είναι ελαφρώς κιτρινωπό χρώμα και αφαιρείται με τη βοήθεια του νερού (με τον παραδοσιακό τρόπο). Εξευγενισμένα εξόρυξη μειώνει την κιτρινωπή χροιά από το βούτυρο, διασφαλίζοντας όλα τα φυσικά διεγερτικές ιδιότητες είναι ανέπαφες. Η τελευταία μέθοδος είναι όταν το βούτυρο σε μεγάλο βαθμό σε επεξεργασία χρησιμοποιώντας χημικών διαλυτών. Επεξεργασμένο βούτυρο Shea είναι τουλάχιστον συνιστάται για θεραπευτικούς όσο και καλλυντική χρήση.
Γιατί να χρησιμοποιήσετε βούτυρο Karité για την περιποίηση των μαλλιών;? Επειδή είναι γεμάτο από μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες, ενυδατικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, τα οφέλη βούτυρο καριτέ είναι για τα μαλλιά είναι πολλοί. αντιφλεγμονώδεις του ιδιότητες επουλωθούν κατεστραμμένο τριχωτό και βοηθήσει σαφής οποιαδήποτε λοιμώξεις. Δουλεύει καλά κατά της πιτυρίδας πάρα πολύ. Μπορεί κάνει θαύματα για μαλλιά που έχει καταστραφεί από υπερβολική χρωστική και πλήγμα-ξήρανση. Βοηθά επίσης στην τρίχα de-τονίσει ότι έχει επηρεαστεί για πάρα πολύ καιρό από τη ρύπανση. Κατεστραμμένα και εύθραυστα μαλλιά μπορεί να συσκευαστούν και θα αναζωογονηθεί από ενυδατικές ιδιότητες. Καταπραΰνει και απαλύνει τα ξηρά μαλλιά. Ως βούτυρο shea είναι φως και μη λιπαρό, μπορεί επίσης να εφαρμοστεί ως αφήνουν-in για μαλλιά. Τούτο θα συμβάλει στην ασπίδα τρίχας από κλείδωμα ή αποκρύπτουν την υγρασία in. Πέραν του ότι είναι μεγάλη για ξηρά μαλλιά, βοηθά να θρέψει κανονικά μαλλιά και είναι μη λιπαρή, εύκολη ιδιοκτησία εξάπλωση βοηθά στον έλεγχο υπερβολική υγρασία στα λιπαρά μαλλιά. Τη χρήση του βουτύρου καριτέ για την τριχοφυΐα δεν είναι άγνωστη, λόγω αναζωογονητική μέταλλα και βιταμίνες του.
Πώς να σε χρησιμοποιήσω βούτυρο Karité για μαλλιά;? Shea το βούτυρο είναι το στήριγμα για πολλά καλλυντικά προϊόντα, είτε ως ένα από τα συστατικά ή ως το κυριότερο. Άνθρωποι, καλό στην παραγωγή αιθέριων ελαίων μπορούν να κάνουν σαντιγύ shea βούτυρο, ένα φυσικό ενυδατικό να καλύπτουν τις ατομικές μαλλιά και απαίτηση τριχωτού της κεφαλής, χρησιμοποιώντας μια δόση του καριτέ και κάποια φυσικά έλαια. Για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν βούτυρο shea χωρίς πάρα πολλούς συνδυασμούς, σιγουρευτείτε παίρνετε την ακατέργαστο ή ανεπεξέργαστο ένα. Για ένα ξηρό δέρμα της κεφαλής, μασάζ ένα κέρμα μεγέθους ποσό του καριτέ στο τριχωτό της κεφαλής και σε νωπά μαλλιά, μετά το λούσιμο του. Συνιστάται να το κάνουμε σε μια καθαρή τριχωτό της κεφαλής. Τυλίξτε τα μαλλιά με μια ζεστή πετσέτα επί 15 λεπτά. Αφαιρέστε πετσέτα, χτένα χέρι πρώτα, και έπειτα στυλ όπως επιθυμείτε. Η θεραπεία αυτή θα αναζωογονήσουν τα μαλλιά. Για κανονικό να λιπαρά μαλλιά, παίρνει ένα μέρος λιωμένο βούτυρο shea και ανακατέψτε το με ένα τέταρτο μέρος του έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ανακατεύετε καλά. Αδειάστε το περιεχόμενο σε ένα βάζο, και μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και των μαλλιών, τουλάχιστον έξι ώρες πριν από λούσιμο των μαλλιών. Κάποιος μπορεί να προσθέσει 5ml του καριτέ σε 50ml μπουκάλι σαμπουάν, για να πάρει ενυδατική καλοσύνη του κάθε φορά που σαμπουάν.
Shea βούτυρο είναι δαπανηρή στην αληθινή, αρχική μορφή του, έτσι δεν παίρνουν ασύνετη σε μέτρηση αγοραστικής μία που δεν είναι το πραγματικό πράγμα. Παρόλο που αγοράζουν τα προϊόντα shea βούτυρο, φροντίστε να τα παραλάβετε από ένα φημισμένο εμπορικό σήμα. Καλό θα είναι να αγοράσει βούτυρο καριτέ σε μικρές ποσότητες? Αυτόν τον τρόπο κανείς δεν θα χρειάζεται να ανησυχούν γι 'αυτό να πάρει μπαγιάτικο ή με δυσάρεστη γεύση. Χρησιμοποιήστε βούτυρο καριτέ για την τρίχα τακτικά, και ρολόι που σπινθήρισμα στέμμα και λάμψη.