Πώς να σταματήσει Θραύση Hair

Μπορεί να είναι πραγματικά ματαιώνοντας να δείτε το σπασμένο σκέλη μαλλιά χτένα σας και συνειδητοποιήσει ότι μαλλιά σας χάνει σταδιακά όγκου τους και πρώην έφεση. Μέχρι τώρα πρέπει να έχετε θέσει όλες προσπάθειες να πάρει όμορφα και υγιή μαλλιά, και να παντελής απογοήτευσή σας, κανείς τους δεν υπήρξε επιτυχής πρόληψη θραύση μαλλιά. Έτσι, είναι η σωστή στιγμή να ανακαλύψει τις αιτίες ρίζα για θραύση μαλλιά, έτσι ώστε μπορείτε να επιλέξετε το σωστό προϊόντα περιποίησης μαλλιών να ανακουφίσουν αυτό προβλήματος.
Αυτό που προκαλεί Θραύση μαλλιά;? Hair θραύση είναι το πρώτο σημάδι ότι οι τριχοθυλάκια καθίστανται ασθενέστερη, οποία με τη σειρά μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες. Ενίοτε, θραύση τρίχα μπορεί να αποτέλεσμα της διαδικασίας γήρανσης, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να προκληθεί από κάποιες νόσους δέρμα όπως σκληρόδερμα. Συχνότερα, προκαλείται από τελειώνει split, overstyling, συχνές πλήγμα ξήρανση και shampooing, χημικού θεραπείες μαλλιών συμπεριλαμβανομένων perms και τα relaxers, έκθεση σε υπερβολική θερμότητα από πλατέα σίδερα ή ίσιωμα μαλλιών, φορώντας πολύ σφιχτά ponytails και άλλων hairdos, τραχύ κτένισμα ή το βούρτσισμα, βούρτσισμα μαλλιά όταν είναι υγρός και υπερβολική έκθεση στον ήλιο.
Χρησιμοποιώντας βαφής μαλλιών αποτελεί άλλο σημαντική αιτία ξηρό και εύθραυστο μαλλιά, οποία είναι περισσότερο επιρρεπής σε θραύση. Επομένως, κάποιος θα πρέπει πάντα να είναι προσεκτικοί κατά την επιλογή ενός βαφής μαλλιών. Βαφές μαλλιών που είναι απαλλαγμένο αμμωνιακών και ενισχύθηκε με φυσικό πρωτεΐνες και βιταμίνες θα ήταν λιγότερο σκληρή για τα μαλλιά σας. Ωστόσο, λίγη ξηρότητα είναι αναπόφευκτη, δεν έχει σημασία πόσο καλής η ποιότητα του βαφής μαλλιών είναι. Ενίοτε, θραύση μαλλιά μπορεί να προκαλούνται από ορμονικές ανισορροπία και χαμηλό επίπεδο η ορμόνη τεστοστερόνη. Είναι γνωστό γεγονός ότι διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην τριχοφυΐα και μια φτωχή διατροφή δεν περιέχουν αρκετή βιταμίνη, ορυκτά, και πρωτεΐνες μπορούν καταστήσει τα μαλλιά σκέλη αδύναμη.
Πώς να σταματήσει Θραύση μαλλιά;? Ως ξηρά μαλλιά είναι πιθανότερο να σπάζουν εύκολα, ενυδάτωση είναι το πρώτο βήμα στην πρόληψη της θραύσης μαλλιά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν είστε σκεφτόμαστε πώς να σταματήσει αφροαμερικάνων θραύση μαλλιά. Αυτός ο τύπος των μαλλιών είναι ξηρό και σγουρά, το οποίο το καθιστά πιο επιρρεπείς σε ρήξη. Ενυδάτωση θα κάνει τα μαλλιά λείο και απαλό αλλάζοντας το το χαμένο υγρασία. Στο πλαίσιο αυτό, καυτό μεταχείριση λάδι χρειάζεται ιδιαίτερη αναφέρω, όπως μπορεί δεν παρέχουν μόνο τις πολύ απαραίτητες λάδι και υγρασία στην σκέλη μαλλιά, αλλά να εφοδιασμού Τους κοινοποίησε επίσης σημαντικές βιταμίνες ήθελα βιταμίνη Ε για την τριχοφυΐα. Φυσικό έλαια όπως καρύδα, ελιάς και αμυγδαλέλαιο είναι καλύτερες για δίνοντας μαλλιά σας ένα καυτό θεραπεία λάδι. Απλά πρέπει να θερμή κάποιο από αυτά τα φυσικά έλαια και στη συνέχεια κάντε απαλό μασάζ τριχωτού της κεφαλής σας με αυτό. Αφήστε το για κάποτε και έπειτα πλύνετε με μια απαλή σαμπουάν.
Εκτός φυσικά έλαια, χρειάζεστε να εφαρμόσει καλό conditioner, ειδικά μετά λούσιμο μαλλιά σας. Πάντα να χρησιμοποιείτε μια ενυδατική conditioner που μπορεί να διαπεράσει το άξονες τρίχας για να γίνουν ισχυρότερες. Μαζί με conditioning, τακτικός καθαρισμός είναι επίσης σημαντικό να σταματήσει θραύση μαλλιά. Αλλά δεν χρησιμοποιούν σκληρή σαμπουάν, καθώς μπορούν να προκαλέσουν υπερβολική ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών. Τα άτομα με ξηρά μαλλιά πρέπει να αποφεύγουν επίσης καθημερινά λούσιμο. Herbal σαμπουάν με φυσικά συστατικά είναι καλύτερο για ξηρά και σγουρά μαλλιά. Επόμενη, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί ενώ χειρισμό μαλλιά σας. Μην βούρτσα μαλλιά σας σκληρά, πάντα αφαιρέστε το tangles χρησιμοποιώντας μια ευρεία οδοντωτή χτένα. Ενώ κτένισμα μαλλιά σας, ξεκινούν από τέλος να αφαιρέσετε το κόμβους και μπερδέματα και έπειτα εργασία βαθμιαία τρόπο σας επάνω. Τακτικές hair ράμφους είναι πολύ σημαντικό να προστατεύσει μαλλιά σας από θραύση. Όταν δεν κόψτε μαλλιά σας για πολύ καιρό, πέρατα της τριχοθυλακίων τείνουν να γίνουν λεπτότερες που τελικά αποτέλεσμα τελειώνει split.
Μια υγιεινή διατροφή θα προχωρούσε αρκετά τρόπος να γίνει μαλλιά σας ισχυρή και λαμπερή. Διαπιστώθηκε ότι βιταμίνες και μέταλλα μπορεί να διαδραματίσει καίριο ρόλο στον τερματισμό θραύση μαλλιών. Βιταμίνη Ε και βιταμίνη Γ, καθώς ψευδάργυρος και silica, είναι μερικά των ουσιωδών βιταμινών και ανόργανων ότι η διατροφή σας πρέπει συμπεριλάβει εάν επιθυμείτε να έχουν ισχυρά και όμορφα μαλλιά, δωρεάν θραύσης και split τελειώνει. Εκτός από τις βιταμίνες και τα μέταλλα, η διατροφή σας θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει πρωτεΐνες και πλούσιες σε ασβέστιο τροφές όπως το αυγό, το γάλα, τα πράσινα λαχανικά και τα φρούτα.
Μπορείτε να προστατέψετε τα μαλλιά σας από την ξηρότητα και η συνακόλουθη θραύση, χρησιμοποιώντας το σωστό τύπο των προϊόντων περιποίησης μαλλιών, περιορίζοντας τη χρήση δραστικές χημικές ουσίες, την επιλογή των hairstyles που δεν θέτουν πολύ άγχος για τα μαλλιά σας, καθώς και μια υγιεινή διατροφή. Αυτές τις λίγες απλές άκρες στο πώς να σταματήσει θραύση μαλλιά δεν θα μόνο σας βοηθήσει να αντιμετώπιση αυτού προβλήματος, εφόσον όμως πραγματοποιηθεί reglarly και σωστά, θ'αφήσεις με λαμπερά, στιλπνός μαλλιά που θα ο φθόνος των καθένα.