Διασκέδαση Αγώνες για να παίξουν στο αυτοκίνητο

Πώς μπορείτε να κάνετε ένα μακρύ, βαρετό διασκεδαστικό αυτοκίνητο; Πέστε πηγαίνετε για μια πικνίκ με φίλους σας σε τόπο που απαιτεί λίγη οδήγησης. Τώρα θα είναι λίγο άδικο αν κάποιος από σας έχει κολλήσει με ευθύνη της οδήγησης όλο το δρόμο, ενώ οι υπόλοιπες να απολαύσετε ένα ωραίο υπνάκο. Αλλά είναι απλώς ένα αυτοκίνητο. Τι μπορείτε να πιθανώς κάνετε για να κάνουν απολαυστικό;
Λοιπόν, υπάρχουν πολλά παιχνίδια για να παίξετε στο αυτοκίνητο. Και εάν βγαίνετε με ένα μάτσο φίλων, υπάρχει πολύς περισσότερο μπορείτε πράξετε προκειμένου ο βόλτα αυτοκίνητο περισσότερη διασκέδαση από ακριβώς ύπνο. Θα ταξινομούν τα παιχνίδια διασκέδαση που παίζει στο αυτοκίνητο σε 3 ομάδες: επιτραπέζια παιχνίδια, παιχνίδια καρτών και άλλα παιχνίδια. Παίζουν αυτά τα παιχνίδια διασκέδασης και δείτε πώς η διαδρομή με αυτοκίνητο γίνεται τόσο πολλή περισσότερη διασκέδαση!
Fun παιχνίδια για να παίξουν στο αυτοκίνητο
Κορυφή Επιτραπέζια παιχνίδια? Εδώ είναι μερικά κορυφαία παιχνίδια του σκάφους για να παίξετε στο αυτοκίνητο. Ας ελπίσουμε ότι δεν είσαι σε έναν δρόμο που είναι πάρα πολύ bumpy!
Σκάκι: Παιγμένα σε όλο τον κόσμο, το σκάκι είναι ένα παιχνίδι που έχει προκαλέσει το χρόνο και γενεές και έχει παραμείνει ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια μεταξύ των νέων και των παλαιών. Μια αξιοπερίεργο παιχνίδι πολέμου, αλλά μπορεί να παιχτεί δύο μόνο άτομα κάθε φορά. Αλλά hey, αυτό δεν σημαίνει ότι βλέποντας δεν είναι διασκέδαση! Το παιχνίδι του σκακιού ταχύτητας είναι συναρπαστική για τον καθένα στο αυτοκίνητο!
Scrabble: Multi-player και ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια για να παίξετε στο αυτοκίνητο! Το σημείο σκραμπλ είναι να γίνει μεγάλη, υψηλής λέξεις σκορ. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να διαδραματίσει η όσους περισσότερους ανθρώπους όπως εσείς μπορούν να χωρέσουν σε ένα αυτοκίνητο!
Τα φίδια και κλίμακες: Άλλο ένα αθάνατο παιχνίδι! Φίδια και οι σκάλες είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που και πάλι ευχάριστα για πολλούς παίκτες, οπότε κανείς δεν μένει έξω. Το σημείο του παιχνιδιού είναι να φθάσουν στον τελικό πλατεία στο board. Φυσικά, κερδίζοντας σας μπορεί να επικουρείται ή να εμποδίζεται από τις σκάλες και τα φίδια, αντίστοιχα.
Κορυφή Card Games? Εδώ είναι μερικά κορυφαία κάρτα παιχνίδια για να παίξετε:
Πόκερ: Ίσως το πιο δημοφιλές παιχνίδι χαρτιών στον κόσμο! Θα είναι μια καλό ζέσταμα για εσάς και φίλους σας, εάν είστε επικεφαλίδα προς Λας Βέγκας επίσης! Ένα τυπικό παιχνίδι εξαπάτησης και τύχης. Μπορείτε να το διαδραματίσει στην εκδοχή Texas Hold'em επίσης! Poker είναι πιο διασκεδαστικό όταν παίζεται με 3 ή περισσότερα άτομα.
Blackjack: Ένα άλλο παιχνίδι που θα φέρει Λας Βέγκας στο αυτοκίνητό σας! Blackjack είναι ένα απλό παιχνίδι και δεν έχει το πρόβλημα των καρτών πετούν γύρω!
Uno: Δεν είναι ακριβώς το συμβατικό παιχνίδι, αλλά παίζεται με το δικό του σύνολο καρτών. Είναι δημοφιλής μεταξύ εκείνων που το παίζουν και είναι καλά εξοικειωμένοι με τους κανόνες. Στην περίπτωση που δεν συγκαταλέγονται στα καλά εξοικειωμένοι με τους κανόνες, είναι πραγματικά εύκολο να το μάθει και εγώ!
Για όσους ξέρουν, θα μπορούν να φιλοξενήσουν και τους φίλους σας με κάρτα μαγικά κόλπα!
Άλλα παιχνίδια διασκέδασης για να παίξουν στο Car? Άλλα παιχνίδια διασκεδαστικό να παίξουν όταν βαριούνται στο αυτοκίνητο είναι:
Αλαλος συλλαβόγριφους: άλλο παιχνίδι οποίο έχει αψήφησε χρόνο και έχει γίνει ένα από τα πιο λαό έπαιξε παιχνίδια στον κόσμο. Το καλό πράγμα για αυτό το παιχνίδι είναι το ότι απαιτεί ουσιαστικά δεν συσκευών, βέβαια εκτός από τους παίκτες. Μία ομάδα δίνει το όνομα της ταινίας σε έναν παίκτη από την άλλη ομάδα. Η άλλη ομάδα είναι υποτιθέμενο για να μαντέψει το όνομα της ταινίας που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο για τις δράσεις.
Όνομα-Τόπος-Ζώων-Thing: Θεωρείται ευρέως ως ένα ανόητο παιχνίδι των παιδιών, αλλά είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Αυτό που χρειάζεστε εδώ είναι χαρτί και το στυλό. Έναν παίκτη ανακοινώνει μια επιστολή και θα πρέπει να γράψετε ένα όνομα, έναν τόπο, ένα ζώο και ένα πράγμα που αρχίζει με αυτό το γράμμα. 10 βαθμοί για τα μοναδικά ονόματα. Αν τα ονόματα αγώνα με άλλον παίκτη, τότε 5 βαθμοί.
PSP (PlayStation Portable) Παιχνίδια: Για την uninventive, υπάρχουν πληθώρα παιχνίδια που Sony έχει διατίθενται τηρουμένων ΠΥΠ της που πολλοί παίκτες μπορούν ίδιοι συνδεθείτε και παίζουν.
Έτσι αυτές ήταν μερικά παιχνίδια διασκέδαση που παίζει στο αυτοκίνητο. Ο γύρος αυτοκίνητο ξαφνικά πιο διασκεδαστικό τώρα, έτσι δεν είναι;