Σχεδιασμός Ίδιοι στολή σου

Να σχεδιάσουν το δικό σας στολή είναι ένα έργο που είναι γεμάτοι ενθουσιασμό και το πείραμα. Δεν χρειάζεται να αποτελεί σχεδιαστής μόδας να γίνει αυτό. Πιστέψτε με, τη στιγμή που θα σχεδιάσουν τα δικά στολή σας, απλά θα θέλαμε να κάνεις επίδειξη. Επιπλέον, θα σας δίνουν ένα επιπλέον ευτυχία των την έχουν σχεδιασθεί μόνοι σας. Είναι πλήρης διασκεδαστικό να φορέσει μια στολή σχεδιαστεί για τη δική σας. Δεν με πιστεύεις; Προσπαθήστε το. Είμαι βέβαιος ότι αυτό θα γίνει επόμενο χρόνο να περάσει σας να σχεδιάσει διάφορες εξαρτήσεις για σας και τα μέλη της οικογένειάς σας. Εδώ είναι πώς να σχεδιάσουν τα δικά στολή σας δωρεάν.
Συμβουλές για να σχεδιάσουν τα δικά σας στολή
Sketch: Μια μολύβι και χαρτί μπορεί να σας δώσει πολλή χώρου να εξερευνήσετε δημιουργικότητά σας. Δεν χρειάζεται να είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης για τη σύνταξη ενός σκίτσου. Είναι ακριβώς για την κατανόησή σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε βάζοντας τις ιδέες σας στο χαρτί. Δοκιμάστε μια ολόκληρο στολή ή μεταφερθείτε μέρει από μέρος. Όπως μπορείτε πρώτα να πάτε για το σχεδιασμό την κορυφή και στη συνέχεια το κάτω. Αυτό θα σας επιτρέψει να δοκιμάσετε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς εντός της στολή.
Ύφασμα: Αποφασίστε τον ιστό της ντύσιμο σας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος, ενώ έχετε σχεδιάσουν τα δικά σας ρούχα. Μια απλή φόρεμα μπορεί να κοιτάξει awesome μόνο λόγω των χρησιμοποιούμενων υφάσματος και ένα πολύ trendy και σχεδιαστής ένδυσης μπορεί να καταστρέψει εμφάνισή σας ακριβώς εξαιτίας λανθασμένων υφάσματος. Επιλέξτε το ύφασμα ανάλογα με το είδος του στολή. Επιλέξτε ενός που ταιριάζει σωματότυπό σας το καλύτερο. Μπορείτε επίσης βγεί από τον συνήθη τρόπο χρησιμοποιώντας το ίδιο ύφασμα για ολόκληρο φόρεμα χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικούς τύποι υφασμάτων. Όπως και βαμβάκι για μπούστο και ένα συνθετικό ύφασμα για τη φούστα.
Χρώματα: Χρώματα έχουν ίση σημασία ως τα υφάσματα ενώ έχετε σχεδίαση δικό ντύσιμο σας. Μπορούν να καταστρέψουν βλέμμα σας, εάν δεν έχει επιλεγεί σωστά. Χρώματα ανάγκη να ταιριάξει την επιδερμίδα σας καλά. Μπορείτε πάντα να επιλέξουν ορισμένες νέες αποχρώσεις από ό, τι τα κανονικά. Επίσης, να προσέχετε ιδιαίτερα όταν βρίσκεστε με δύο διαφορετικά υφάσματα. Ίδια απόχρωση μπορεί να κοιτάξει έκδηλες διαφορές σε διαφορετικά υφάσματα. Μια ενιαία χρωματιστό στολή μπορεί επίσης υπέροχη εμφάνιση. Αποφύγετε χρησιμοποιούν περισσότερα από δύο χρώματα. Σκεφτείτε διπλάσιο σχετικά του συνδυασμού και αντίθεση προτού επιλέξετε το δύο χρώματα.
Φόδρα: Ελέγξτε αν το ύφασμα θα χρειαστεί επένδυση. Επομένως, έχουν εκείνον που ταιριάζει το χρώμα του ένδυσης. Ελέγξτε το ύφασμα φόδρα, πρέπει να μιας καλής ποιότητας, αλλά δεν πολύ παχύ. Επίσης είναι καλύτερο ότι το πλένετε πριν χρησιμοποιήσετε.
Εξωραϊστικά: Αυτό είναι το μέρος διασκέδαση του σχεδιασμό ντύσιμο σας. Μπορείτε να προσθέσετε διακοσμητικά τα κουμπιά, κορδέλες, σφαιρίδια, τα κορδόνια, κ.λπ. για το ντύσιμό σας. Δοκιμάστε αυτό σε ένα χαρτί, χρησιμοποιήστε ένα διαφορετικό σχέδιο για κάθε στοιχείο. Μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά μεγάλο αριθμό τύπων ή του πλεονάσματος καλλωπισμούς. Δεν θα φανεί καλή. Θυμηθείτε, ακόμα κι αν τις χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την εμφάνιση των στολή σας, πρέπει να δούμε πού θα δούμε τα καλύτερα και είναι αυτοί κάνει πραγματικά τη διαφορά, αφού προστεθούν στο ντύσιμο. Όπως, εάν η γραμμή λαιμού βρίσκεται σε καλή κατάσταση χωρίς το χαριτωμένο δαντέλα, τότε είναι καλύτερα να παρακάμψετε την δαντέλες. Αντίθετα, ίσως προσθέσετε αυτό δαντέλα στο κάτω γραμμή της ντύσιμο σας αν το κατώτερο τμήμα του φορέματος ψάχνει θαμπό ή μπορεί να στα μανίκια!
Διευκρινίζονται τα ακόλουθα: Αφού έχετε αποφασίσει το ύφασμα, το χρώμα και το σχέδιο είναι έτοιμο, ότι είναι ώρα για λεπτομέρειες. Εάν χρησιμοποιείτε δύο τύπους υφασμάτων ή δύο διαφορετικά χρώματα, αποφασίσετε ποιο μία έως χρήση για ποιο μέρος. Τώρα κοιτάξτε εκείνο που θα δούμε μεγάλη μετά την προσθήκη διακόσμηση σε αυτό. Βεβαιωθείτε ότι το καλλωπισμούς είναι χρώματος συντονίζονται με ύφασμα σας. Ξανασκεφτείτε το αν επιθυμείτε να αλλάξετε τη σχεδίαση στολή, όπως ο λαιμός, length μανίκια », συνολικό ύψος, το μέγεθος του pleats (αν υπάρχει), κλπ.
Μόλις το σχέδιο της παραπάνω πράγματα, ήρθε η ώρα να ράψει το φόρεμα. Εάν γνωρίζετε ράψιμο, αυτό είναι σπουδαίο. Μπορείτε εφαρμόσουν όλες ιδέες σας σχεδιασμού να έχουν το τέλειο ρούχο ανάλογα με σχέδιό σας. Αλλά, εάν δεν ραφή τη στολή που πρέπει να πάρετε κάποια επιπλέον προσπάθειες για να εξηγήσει το σχεδιασμό στο ράφτη. Μπορείτε να μάθετε ράψιμο χρησιμοποιώντας βιβλία ή ιστοχώρους παράσχει λεπτομερείς βήματα για αυτό. Επίσης, περιήγηση σε μερικά περιοδικά μόδας και οι ιστοσελίδες θα σας δώσει τις μεγάλες ιδέες να σχεδιάσουν τα δικά σας ρούχα. Αυτός ο τρόπος μπορείτε γνωρίζουν επίσης τους τελευταίες τάσεις μόδας στον ιματισμό το γυναικείο αντί να σχεδιάζει ενός που αποτελεί passé. Βάλτε σε όλες δημιουργικότητα και φαντασία σας να έχουμε ένα μεγάλο στολή αναζητούν με την ικανοποίηση ότι σχεδιασμένα it yourself.