Γυψοσανίδας τεχνικών φινιρίσματος

Ένα καλά-εγκατεστημένο γυψοσανίδας βοηθά κάνει το εσωτερικό του σπιτιού σας πολύ όμορφη. Ενίοτε, τις αρθρώσεις του φύλλων γυψοσανίδας δεν ευθυγραμμισμένα τον τρόπο που πρέπει να. Ως εκ τούτου, φαίνεται αρκετά ακατάστατο και άθλια. Γυψοσανίδας τελειώματος συνεπάγεται ορθή πλήρωση της αρμών προκειμένου να καταστεί η επιφάνεια ομαλή έτσι ώστε οι τοίχοι βλέμμα ελκυστικό μετά την εσωτερική ζωγραφική γίνεται. Καλή τελική στρώση ειδικής υφής drywall μπορεί να επιτευχθεί με τις κατάλληλες τεχνικές γυψοσανίδας φινίρισμα.
Γυψοσανίδας φινιρίσματος Συμβουλές? Βεβαιωθείτε ότι κάθε ένα από τα πάνελ του ξηρού τοίχου είναι σωστά τοποθετημένο σε υποστήριξή του. Use καρφιά καιρό, έτσι ώστε ο ξηρός τοίχος μπορεί να είναι πιο εξασφαλισμένα πιο σταθερά. Μπορείτε να ενισχύσετε το ξηρό τοίχο περαιτέρω, με τη χρήση δύο σετ των καρφιών. Αν νομίζετε ότι οι βίδες είναι μια καλύτερη επιλογή, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βίδες επίσης. Επιχειρείτε να εισαγάγετε τα κεφάλια των βιδών ή καρφιών στην επιφάνεια της γυψοσανίδας. Τα προεξέχοντα καρφί κεφάλια δημιουργήσει ανωμαλίες στην επιφάνεια και είναι δύσκολο να κρυφθούν. Εκτιμώντας, την τρύπα δημιουργήθηκε από παρεμβολής μπορεί εύκολα να γεμίζονται μέχρι χρησιμοποιώντας ένα κοινή ένωση.
Fiberglass-ματιών ταινία και χαρτοταινία αποτελούν δύο διαφορετικά τύποι ταινίες χρησιμοποιείται στην drywall. Fiberglass ταινία ματιών μπορούν να τεθούν άμεσα στο drywall καθώς διαθέτει δική κόλλα του, αλλά χαρτοταινία σκόπιμο να καθορίζεται σε μια ανώνυμη ένωση. Μερικές φορές, άνθρωποι επιλέγουν fiberglass tape προκειμένου να εξοικονομήσουν χρόνο. Ωστόσο, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ταινία χαρτί καθώς δίνει ένα πολύ καλύτερο τελείωμα.
Υπάρχουν δύο ποικιλίες των κοινών σύνθετων και λάσπης διατίθεται σε αγορά - σκόνη και έτοιμο. Μεταξύ αυτών, εκ των προτέρων αναμειγμένο είναι το πιο προτιμότερη. Ανάμιξη ένωση αποτελεί πολύ κρίσιμο να πάρετε μια καλή drywall φινιρίσματος. Η συνέπεια των σύνθετων πρέπει να είναι τέτοια ότι δεν είναι ούτε σκληρή nor χαλαρά. Ένα σκληρό τσιμέντο θα είναι δύσκολο να εφαρμόζεται από τις αρθρώσεις και ένα χαλαρό κάποιος δεν μπορεί να εκσκαφτεί με σπάτουλα. Κατά την διαδικασία της μίξης, μην το μαστίγιο πάρα πολύ, δεδομένου ότι θα προσελκύσει περισσότερο αέρα, η οποία στη συνέχεια θα αποτελέσουν φούσκες στις αρθρώσεις του ξηρού τοίχου.
Πώς να τελειώσει ένα γυψοσανίδας? Οι τομείς στους οποίους δύο φύλλα γυψοσανίδας συναντιούνται, ένα βαθούλωμα σχηματίζεται λόγω συμπίεσης. Να έχετε ένα ομοιόμορφο and λεία επιφάνεια, η κατάθλιψη θα πρέπει να γεμίσει. Μπορεί να γίνει με τη βοήθεια ταινίες και κοινή ένωση. Πρώτον, ένα λεπτό στρώμα κοινών σύνθετων εφαρμόζεται πάνω στην ένωση. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα τέλη ταινία-to-τέλος. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει επικάλυψη και πισινό τα άκρα της γερά στις γωνίες. After η ταινία εφαρμόζεται, πιέστε απαλά με ένα μαχαίρι, ώστε να δέσουν τα επιπλέον ένωση εκδιώκονται από κάτω την κασέτα. Το επόμενο βήμα είναι να εφαρμοστεί η πρώτη στρώση κοινής ένωσης κατά τη διάρκεια των ταινιών για να καλύψει την επιφάνειά του. Αμβλυνθεί αυτό επάνω στο μέτρο του δυνατού, έτσι ώστε τα άκρα της ταινίας δεν είναι ορατό.
Η ίδια μέθοδος εφαρμόζεται σε κάθε άρθρωση του γυψοσανίδας και επίσης στην γωνίες της γυψοσανίδας. Μόλις έχετε μαγνητοσκοπημένο όλες τις αρθρώσεις, βάλτε λίγο από την κοινή ένωση για τα κεφάλια καρφί ή μια βίδα για να κρύψει όρη και οι μικρές τρύπες σχηματίζονται. Αφήστε το σύνθετο να θεραπεύσει εντελώς για μία ημέρα ή όπως απαιτείται πολύς χρόνος. Τρίψτε τα ξηρά ένωση με ένα ελαφρύ χέρι έτσι ώστε αόριστα επισυνάπτεται σύνθετες μπορεί να πέσει. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα άλλο παλτό των σύνθετων και να αφήσει έτσι ώστε να στεγνώσει. This να ακολουθεί ακόμη ένα γύρο λείανση. Στις περιπτώσεις που το πρώτο χέρι εφαρμόζεται με προσοχή και το τρίψιμο γίνεται επίσης, η τελική στρώση λάσπη δεν απαιτεί μεγάλη προσπάθεια. Ακριβώς ένα λεπτό στρώμα λάσπης, θα εξυπηρετεί το σκοπό σας. Εφαρμόστε τη χρήση ενός περιεκτικού μαχαίρι γυψοσανίδας ή σπάτουλα. Αφού στεγνώσει, άμμο της και πάλι.
Η πραγματική πρόκληση της τελικής yourself γυψοσανίδας, ανήκει στο τελείωμα των άκρων και των γωνιών. Εάν εφαρμόσετε την γυψοσανίδας τεχνικές φινιρίσματος που αναφέρονται εδώ, θα είστε επιτυχείς να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.