Loft Κτίριο Κρεβάτι Σχέδια - Πώς να οικοδομήσουμε ένα διώροφο κρεβάτι

Loft κρεβάτια ή κουκέτες είναι ένα είδος επίπλων σπιτιού που χτίζονται, προκειμένου να εξοικονομηθεί χώρος. Αυτές οι κλίνες επίσης να ενισχύσει το βλέμμα ενός δωματίου. are Κρεβάτια χρησιμοποιούνται συνήθως στα δωμάτια για τα παιδιά. Δεδομένου ότι τα κρεβάτια σοφιτών εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή αξιοποίηση του χώρου δαπέδου, όπως έπιπλα χρησιμοποιείται επίσης σε φρουρές στρατό και πλοία.
Τι είναι ένα διώροφο κρεβάτι;? Είναι το είδος των επίπλων κρεβατοκάμαρων που αποτελείται από δύο πλαίσια κλινών στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο. Αυτά τα κρεβάτια μπορούν να τοποθετηθούν σε μικρούς χώρους και, κατά συνέπεια, που χρησιμοποιούνται στις φυλακές, τα πλοία, φρουρές, κλπ. Το πλαίσιο αυτών των κρεβατιών υποστηρίζεται από τέσσερις άξονες και, εν γένει «πατώματα» 2-3. Το κορυφαίο κρεβάτι έχει επίσης ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα να αποφευχθεί η μείωση. Οι δύο τύποι κρεβατιών σοφίτες είναι το «πρότυπο κουκέτα» και «δίδυμο στην πλήρη« το. Ο πρώην ένα έχει δύο κρεβάτια ένα πάνω στο άλλο, ενώ το τελευταίο είναι κάπως παρόμοια, εκτός από την πλήρη κρεβάτι κάτω μέγεθος και το δίδυμο μέγεθος επάνω κρεβάτι.
Loft Bed Κτίριο Σχεδίων? Loft κρεβάτια μπορούν να χτιστούν χρησιμοποιώντας διαφορετικά, δηλαδή τα σχέδια με τη χρήση των διαφόρων μοντέλων σχεδιασμού και υλικών. Τα περισσότερα κρεβάτια σοφιτών από ξύλο, ενώ τα μέταλλα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί. Ένα τυπικό διώροφο κρεβάτι σχέδιο οικοδόμησης θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα χώρο για δύο άτομα, τα οποία είναι άνετο στον ύπνο και τη μελέτη. Ακόλουθη πράξη της πληροφόρησης θα βοηθήσουν την πραγματοποίηση οποιασδήποτε των σχεδίων σας για την οικοδόμηση ένα διώροφο κρεβάτι.
Πώς να οικοδομήσουμε ένα διώροφο κρεβάτι;? Ας ρίξουμε μια ματιά στην διαδικασία της κατασκευής ένα διώροφο κρεβάτι που καλύπτει εμβαδόν 48 με 78 ίντσες. Για να κατασκευαστεί ένα διώροφο κρεβάτι, το ελάχιστο ύψος της οροφής πρέπει να είναι 8 μέτρα. Αν είναι πάνω από 8 μέτρα, το ελεύθερο ύψος θα είναι άνετη. Τα στρώματα που θα χρησιμοποιηθούν για αυτά τα κρεβάτια σοφιτών θα πρέπει να είναι 38 εκατοστά σε πλάτος και 76 εκατοστά σε μήκος. Οι πληροφορίες σχετικά με τα υλικά που απαιτούνται για την κατασκευή αυτών των κλινών παρέχεται στην ακόλουθη λίστα. ? Ένα φύλλο 3 / 4 ίντσας παχιά κόντρα πλακέ με 4 από 8 πόδια και οι διαστάσεις. ? Τέσσερα κομμάτια της κατασκευής βαθμού που είναι 8 ποδιών στο μήκος. ? Τρία τεμάχια 1 με 3,5 σανίδες ξυλείας που είναι οκτώ πόδια στο μήκος. ? Γυψοσανίδας βίδες και μπουλόνια υστέρηση. ? Τρεις κομμάτια της τακτικής οσφυϊκής μοίρας με τις διαστάσεις του 2 έως τις 6 έως τις 8 ίντσες. ? Για να ξεκινήσετε με τη διαδικασία οικοδόμησης κρεβάτια σοφιτών, ένα πρέπει να μειώσει τα δύο πρώτα κομμάτια των 2 με 6s σε μήκος 78 εκατοστά και τα υπόλοιπα δύο κομμάτια με το μήκος των 37 ιντσών. Τα τέσσερα αυτά κομμάτια θα πρέπει να ενωθούν και να σχηματίσουν ένα κουτί το οποίο τα μέτρα 40, 78 σε μέγεθος. Γυψοσανίδας βίδες πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να εξασφαλιστούν αυτά τα κομμάτια μαζί. Μετά το πλαίσιο είναι διατεθειμένη, ένα κόντρα πλακέ θα πρέπει να κοπεί και να ταιριάζει σωστά για να ταιριάζει με το μέγεθος του κουτιού. The 4 με 4s πρέπει να κοπεί σε μήκος 44 ίντσες. Δύο από τις 4 από 4s πρέπει να τοποθετηθεί ή να τοποθετηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι 78 ίντσες χώρια και εξωτερικές άκρες τους είναι παράλληλες μεταξύ τους. Η πλατφόρμα θα πρέπει να γέρνει για να τις θέσεις κατά τρόπο που να αγγίζει το πάνω μέρος κοντραπλακέ τις γραμμές με τις θέσεις. Οι θέσεις θα πρέπει στη συνέχεια να συνδεθεί με την πλατφόρμα με τη βοήθεια των κοχλιών υστέρηση. Το επόμενο βήμα στη διαδικασία είναι να άρει το πλαίσιο και τη θέση σωστά.
Μια σκάλα σας βοηθά να εισέλθουν στην διώροφο κρεβάτι εύκολα. The 2 από 6s μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει βήματα για τη σκάλα με την τοποθέτηση τους μεταξύ των θέσεων. Κάποιος μπορεί να διακοσμήσετε ή να στολίσουν τα διώροφο κρεβάτι με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
Loft κρεβάτια βοήθεια χρήσης χώρου με αποτελεσματικό τρόπο. Μπορεί κανείς να κάνει χρήση της παραπάνω κτίριο διώροφο κρεβάτι σχεδιάζει να κάνει ένα ωραίο κρεβάτι για παιδιά τους στο σπίτι.