Σπιτική Pond αερισμού - Πώς να κάνω μια Pond αερισμού

Pond εξαερισμός αυξάνει την περιεκτικότητα σε οξυγόνο του νερού με την έγχυση αέρα στο κάτω μέρος της λίμνης να απελευθερώσει τοξικά αέρια. Αερισμό της λίμνης, θα βοηθήσουμε ο ένας για να απαλλαγούμε από ρυπογόνων ουσιών που συλλέγουν συχνά στο κάτω μέρος της λίμνης. Μια λίμνη αντλίες αερισμού πεπιεσμένου αέρα στο κάτω μέρος της λίμνης χρησιμοποιώντας ένα διαχύτη, προκαλώντας φυσαλίδες αέρα να αυξάνεται, με αποτέλεσμα την επιφάνεια του πυθμένα του νερού στην κορυφή. Όταν κάτω επιφάνειες νερού, δεν είναι μόνο απελευθερώνει τοξικά αέρια, αλλά και παίρνει οξυγόνο από την ατμόσφαιρα. Οξυγόνου διαλυμένο νερού ενισχύει την ποιότητα του νερού, και εξασφαλίζει μια υγιή κατάσταση για όλα τα υδρόβια ζώα για να αναπτυχτεί in. Εκτός από αυτό, η αερόβια βακτήρια που ευδοκιμούν σε οξυγόνο, βοηθούν στην αποσύνθεση οργανικών υλών. Αυτό εξηγεί τι λίμνη αεριστήρες κάνει. Αν σας ενδιαφέρει στην εγκατάσταση ενός σπιτικού λίμνη αερισμού (για να σώσει μερικά δολάρια), ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις συμβουλές για το πώς να κάνει μια λιμνούλα αεριστήρα.
Πώς να οικοδομήσουμε μια Pond αερισμού
Μέθοδος Ι: Κάτω Pond αερισμού
Υλικά που απαιτούνται για την λίμνη φίλτρο? Μεγάλου μεγέθους κουβά με καπάκι? Εγκαταστάτης? Κομμάτια από κόκκινα βράχια lava? Κατευθύνσεις
Πάρτε τον κάδο? Θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από τη λίμνη της αντλίας κάποιος προγραμματίζει να χρησιμοποιήσει, και ανοίξτε περίπου οκτώ τρύπες σε αυτό κοντά στην κορυφή. Γεμίστε το κάδο λίγα εκατοστά με κόκκινες πέτρες λάβας και του τόπου από τη λίμνη της αντλίας στο εσωτερικό του κουβά. Προσθέστε περισσότερες κόκκινα βράχια λάβα γύρω από την αντλία, γεμίζοντας τον κάδο. Τρυπάνι μια τρύπα στο καπάκι κάδο για να περάσει έξοδο από τη λίμνη αντλίας σωλήνα μέσα από αυτό. ΑΣΚΗΣΗ μερικές περισσότερες πρόσθετες τρύπες στο καπάκι, ώστε να επιτρέπουν στο νερό να εισέλθει. Η λίμνη φίλτρο είναι έτοιμο.
Τα υλικά που απαιτούνται για την λίμνη αερισμού? Ένα πρότυπο λίμνη αντλίας? Μια μικρή άνοιξη βρύση? One PVC σωλήνων? Άκαμπτα σωλήνωση? Μονάδα μέτρησης? PVC κόφτη? Κατευθύνσεις
Χρησιμοποιήστε ένα πρότυπο μεγέθους αντλίας λίμνη, σύμφωνα με το μέγεθος της λίμνης και της λίτρα νερού που κατέχει. Μέτρηση του βάθους της λίμνης με την ταινία, και να αφαιρέσει τη μετρούμενη ύψος της λίμνης φίλτρου. Κόψτε ένα κομμάτι του άκαμπτου σωλήνα στη μέτρηση πήρε, μετά συνάγοντας το ύψος της λίμνης φίλτρου. Προσαρτήστε άκαμπτο σωλήνα στη λίμνη σωλήνα εξόδου της αντλίας. Βεβαιωθείτε ότι το εξάρτημα είναι σταθερή καλά και είναι σφιγμένες τις βίδες. Συνδέστε το κεφάλι το συντριβάνι στον άκαμπτο σωλήνα και τοποθετήστε το σύστημα αερισμού στη λίμνη. Είναι προτιμότερο να το τοποθετήσετε στο κέντρο. Δοκιμαστική λειτουργία με την έναρξη της αντλίας? Θα πρέπει να έχετε ένα 360 ψεκασμό με νερό βαθμού.
Μέθοδος ΙΙ: Καταρράκτης αερισμού Pond
Υλικά που απαιτούνται? Ένα πρότυπο λίμνης αντλία? Σωλήνες από PVC?? Rocks σκυροδέματος? Κατευθύνσεις
Προσδιορίστε ύψος καταρράκτη και χρησιμοποιήστε λίμνη αντλίας (χωρητικότητα) αναλόγως. Ξεκινήστε το σχηματισμό καταρράκτη τοποθετώντας τα βράχια στον πυθμένα της λίμνης με το σκυρόδεμα, και απασχοληθείτε στον τρόπο σας επάνω. Τοποθετήστε το πετρώματα με τέτοιο τρόπο, ώστε να δίνει ένα βήμα όπως το βλέμμα. Το νερό θα πρέπει να εμπίπτουν και παίξτε πάνω από το κάτω χείλος. Όσο περισσότερο τα βήματα, τόσο περισσότερο αναταράξεις θα προκύπτουν από αυτές, ενισχύοντας ικανότητα μεταφοράς οξυγόνου από το Splash του νερού. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν τρύπες αριστερά, ενώ τοποθετώντας τα βράχια. Τοποθετεί σωλήνες από PVC, για τη μεταφορά του νερού και συνδέστε τη με τη λίμνη της αντλίας. Δοκιμή του καταρράκτη, με τη μόχλευση του νερού μέσω αυτών.
Μια λίμνη αερισμού θα συμβάλει στην αύξηση των επιπέδων οξυγόνωσης στις χαμηλότερες περιοχές της λίμνης, κρατώντας koi και άλλα ψάρια ζωντανά και υγιή. Ενώ οι σπιτικές εκδοχές είναι εύκολο να γίνουν και λιμνούλα εγκατάσταση αερισμού δεν είναι πάρα πολύ δυσκίνητη. Δοκιμάστε να έχει άφθονα ψάρια πιτσίλισμα στο νερό!