Σφιχτό Γάμου Προϋπολογισμός

Αν γάμοι θεωρούνται ως οι πλέον ειδικές περιπτώσεις στη ζωή ενός ατόμου ή μια φορά σε μια ευκαιρία ζωής, που πολλοί από εμάς βρισκόμαστε σε τέτοια κατάσταση, όταν ένα πλούσιο γάμος δεν είναι μια εφικτή επιλογή. Ένας τέτοιος γάμος, μια σφιχτή γάμο του προϋπολογισμού, απαιτεί την περικοπή δαπανών σε μεγάλη κλίμακα και ως εκ τούτου θα χρειαστεί πολλή σχεδιασμού. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, όπως ένας γάμος σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό μπορεί σίγουρα να είναι ο γάμος των ονείρων σας. Εάν είστε έτοιμος να έχετε μια σφιχτή γάμος του προϋπολογισμού, τότε θα πρέπει να ξέρετε πώς να προγραμματίσει έναν γάμο σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό. Μπορείτε να βρείτε, κάτω από ορισμένες συμβουλές για το σχεδιασμό ενός γάμου σε ένα σφιχτό προϋπολογισμό και μερικές ιδέες γάμο σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό.
Ο προγραμματισμός ενός γάμου σε ένα σφιχτό προϋπολογισμό? Προγραμματισμού έναν σφιχτό wedding προϋπολογισμού θα απαιτήσει πολλή προσοχή στη λεπτομέρεια, η κοπή έξω σχετικά με τον προϋπολογισμό γάμος δεν θα σημαίνει ότι θα χάσετε ή να αγνοήσουν ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες. Κατά τη διαδικασία σχεδιασμού ένα σφιχτό προϋπολογισμό του γάμου, ξεκινήστε με τα σχόλια λίστα, τότε η γαμήλιες προσκλήσεις, η διακόσμηση γάμου, το ένδυμα γάμου και της δεξίωσης γάμου. Ακολουθούν κάποιες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε σχετικά με καθένα από τα προαναφερθέντα σημεία, για μια σωστή οργάνωση γάμων.
Λίστα Γάμου επισκέπτες? Όταν έχοντας ένα σφιχτό προϋπολογισμό wedding, είναι απαραίτητο να περικόψει τη μέτρηση κεφάλι, όπως και το υπόλοιπο των στοιχείων θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ανθρώπων που θα παρευρίσκονται στο γάμο. Σήμερα, ξέρω ότι αυτό ακούγεται λίγο αγενές, αλλά δεν είναι πραγματικά τόσο απαραίτητο να καλέσει μακρινούς συγγενείς, φίλους χαμένο και το σύνολο του χώρου εργασίας σας! Το ραβδί στο καλώντας απλά στενούς φίλους και σημαντικό συγγενείς.
Προσκλητήρια? Για ένα γάμο σε ένα σφιχτό προϋπολογισμό, do-it-yourself γαμήλιες προσκλήσεις είναι μια πραγματική καλή επιλογή. Επίσης, χειροποίητες γαμήλιες προσκλήσεις θα είναι μοναδική και θα έχει την προσωπική αφή σας. Δεν χρειάζεται να είναι πολύ φανταχτερό, χρειάζεται απλά να είναι απλό και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βασικό, φθηνό υλικά για να φτιάξετε το δικό προσκλήσεις του γάμου σας. Μια άλλη επιλογή είναι να στρατολογήσει κάποια βοήθεια από τους φίλους και την οικογένεια και να σχεδιάσουμε μια κάρτα πρόσκλησης στον υπολογιστή. Στη συνέχεια, μπορείτε είτε να αφαιρέσετε το εκτυπώσεις της κάρτας ή να στείλετε τις προσκλήσεις μέσω e-mail.
Γάμος Τοποθεσία? Όσον αφορά τη θέση για το γάμο θεωρείται, υπάρχουν αρκετές επιλογές που πρέπει να αξιολογηθούν. Η γαμήλια τελετή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε τοπική εκκλησία που ακολούθησε η δεξίωση στην αίθουσα εκκλησιαστική κοινότητα. Ένας σφιχτός προϋπολογισμός γάμος μπορεί να κανονιστεί σε εξωτερικούς χώρους αν είστε παντρεύεται τη σεζόν του γάμου. Μία παραλία, ένα δημόσιο πάρκο ή το κατώφλι κάποιου είναι καλές επιλογές.
Στολισμοί Γάμου? Όταν πρόκειται για την επιλογή και επιλέγει σφιχτό διακόσμηση γάμου του προϋπολογισμού, θα πρέπει να επιλέξουν για τη φθηνότερη διαθέσιμη και επιλέξτε μια από τις καλύτερες ευκαιρίες. Αυτός είναι ένας τομέας όπου μπορείτε να περικόψει το κόστος πάρα πολύ. Δοκιμάστε το και συγκρίνετε μερικά σε απευθείας σύνδεση περιοχές γαμήλια διακόσμηση για τις καλύτερες προσφορές ή εάν είστε καλλιτεχνικά κλίση, θα μπορούσατε να συμμετάσχουν μερικοί από τους φίλους σας να σας βοηθήσει να κάνετε τις διακοσμήσεις. Θα είστε σε θέση να βρείτε πολλές ιδέες διακόσμησης γάμου online. Χρησιμοποιήστε απλές και ανέξοδες υλικό που επίσης φαίνεται μεγάλη. Επιλέγοντας τα άνθη, τα τριαντάφυλλα δεν χρειάζεται να είναι η μόνη επιλογή σας. Try ενσωματώνοντας τα λουλούδια που βρίσκονται στο εποχής για το σφιχτό διακόσμηση γάμου του προϋπολογισμού.
Γάμος φόρεμα? Για να βρείτε την καλύτερη διαπραγμάτευση για νυφικό σας και το νυφικό κόσμημα, ίσως χρειαστεί να κάνετε λίγη λεπτομερή και συγκριτική βιτρίνες. Προσπαθήστε όπως πολλά καταστήματα γαμήλια ενδυμασία του δυνατού, για να διαπιστώσει ότι τέλειο γαμήλιο φόρεμα και το κόσμημα που ταιριάζει τον προϋπολογισμό σας καθώς επίσης και την επιθυμία σας. Ένα άλλο πράγμα που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε, θα ζητήσω γύρω από την οικογένειά σας, αν κάποιος έχει ένα γαμήλιο φόρεμα που δεν έχει φθαρεί μετά το γάμο τους. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Για να διαμορφώσετε αυτό, θα μπορούσε να έρθει επάνω με μερικές τροποποιήσεις Εδώ κι εκεί, στο φόρεμα.
Γαμήλια Δεξίωση? Τα τρόφιμα και το γαμήλια τούρτα θα είναι προφανώς το αποκορύφωμα της κάθε δεξίωσης γάμου. Ένας καλός τρόπος για να μειωθούν τα έξοδα της γαμήλια τούρτα είναι να ψήνουν μία από μόνοι σας. Θα πάρει κάποια ώρα σου, αλλά θα είναι ένα ευχάριστο και συγκινητικό έκπληξη για αρραβωνιαστικός σας επίσης. Όσον αφορά τα τρόφιμα θεωρούνται, μπορείτε να έχετε ένα απλό βραδινό μπουφέ, παρακάμπτοντας την ορισθείσα φρυγανιά σαμπάνιας. Αντ 'αυτού, θα μπορούν να αντλούν ένα τοστ με ό, τι έχεις να πιουν. Προσπεράστε την επιλογή να ανοικτό μπαρ και τα γαμήλια τούρτα με την έρημο.
Ο καλύτερος χρόνος να έχετε έναν σφιχτό γάμο του προϋπολογισμού είναι κατά τη διάρκεια της off season, ας πούμε κάποια στιγμή μεταξύ Οκτωβρίου και Μαρτίου. Στην περίπτωση που σχεδιάζετε να προσλάβει για το σχεδιασμό του γάμου, να θυμάστε, οι δεξιότητες του ατόμου είναι αυτό που μετράει και δεν την μάρκα αυτός / αυτή εκπροσωπεί. Πάρτε προτάσεις από τους φίλους και την οικογένεια γι 'αυτό. Θυμηθείτε να προβεί σε ρυθμίσεις για το μήνα του μέλιτος καλά εκ των προτέρων, για να σώσει on ανεπιθύμητη δαπάνες. Ζητήστε έναν φίλο για να παίξει DJ για τη μουσική του γάμου and ένας άλλος φίλος φωτογράφος να παίξουν για τη φωτογραφία γάμου, έτσι ώστε ακόμη και αυτά τα δύο πράγματα έχουν φροντίσει.
Ελπίδα τις παραπάνω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να έχετε μια φανταστική γαμήλια όνειρο, χωρίς να συμβιβάσει σε πολλά πράγματα. Απολαύστε τον!