Forget-Me-Δεν Plant

Σύμφωνα με έναν μύθο «Forget-me-« δεν ήταν τα τελευταία λόγια ενός ιππότη στην κυρία-αγάπη του αφότου έπεσε και βυθίστηκε στο βυθό του ποταμού, λόγω του βάρους της πανοπλίας που φορούσε. Τα περισσότερα από τα Ξεχάστε-μου δεν-φυτά χαρακτηρίζονται από τα άνθη τους, με 5 μπλε και κατ 'πέταλα. Το Alba Myosotis έχει λευκά λουλούδια και Myosotis aurea έχει κίτρινα λουλούδια. The Forget-me-δεν φυτά βρίσκονται στα βουνά, δάσος και στις υγρές πεδία σε υψόμετρο 700 με 2800 μέτρα. Οι ηελοχάρης λουλούδια που είναι αρωματικά τα απογεύματα και τις νύχτες που ονομάζεται επίσης Ασίας Forget-me-μη, Ξύλο Forget-me-και δεν Alpine Forget-me-μη.
Τα φυτά αυτά συγκεντρώνονται στο πλαίσιο του γένους Myosotis, που ανήκει στην οικογένεια Boraginaceae. Πολλά από τα ηελοχάρης φυτά κατάγονται από τη Νέα Ζηλανδία και βρίσκονται επίσης στην Ασία, την Αυστραλία, τη Βόρεια Αμερική και την Αφρική. Επειδή η Forget-me-μη λουλούδια θυμίζουν τους ανθρώπους της αγάπης και της τραγικής άκρα, οι γυναίκες φορούν συχνά. Οι άνθρωποι φορούν επίσης στους γάμους. The Forget-me-δεν είναι η επίσημη λουλούδι την ημέρα Εθνικής Παππούδες.
Αλάσκα Λουλούδι μέλος
Το 1949 του Κράτους του Αλάσκας κήρυξε την Mayosotis alpestris ένα ηελοχάρης λουλούδι που βρέθηκαν στις περιοχές Άλπεων των Ηνωμένων Πολιτειών, ως το επίσημο πολιτειακό λουλούδι της πολιτείας της Αλάσκας. Ήταν μια Ξεχάστε-μου δεν-λουλούδι, με μπλε πέταλα και κιτρινωπό ή ροζ κέντρο. Τα ακόλουθα είναι ένας κατάλογος μερικά Forget-me-μη λουλούδια:? M.alpestris alpestris (Alpine ηελοχάρης)? M. alpestris asiatica? M. alpestis Osmypo? M. alpestris (Χρυσός και ζαφείρια)? M. alpestris (Νανά)? M. alpestris (Ρουθ Φίσερ)? M. appestris (Υποείδος Suaveolens)? M. arvensis (κοινός Forget-me-μη)? M. arvensis arvensis (Field Forget-me-δεν) Μ. asiatica (Alpine Ξεχάστε -μου-μη)? M. aspera? M. atlantica? M. australis (Austral Forget-me-μη)? M. azorica (Αζόρες Forget-me-μη)? M. φούρναρη νομοσχεδίου? M. μπλε μπάλα? M. sylvatica (Blue Bird Forget-me-μη)? M. ανθοδέσμη? M. cametoonensis? M. anescens (Hairy Forget-me-μη)? M.capitata (Sub-Ανταρκτική Forget-me-μη)? M. colensos colensoi Forget μη με? M. alba ηελοχάρης? ηελοχάρης Φύτευση Οδηγίες
Αν είστε σκέψης της φύτευσης ηελοχάρης φυτό στον κήπο σας, τότε θα πρέπει να περάσουν από τις ακόλουθες πληροφορίες. Προτού να αγοράσετε το Forget-me-μη σπόρους ή τα φυτά, επιβεβαιώσει αν είναι για ετήσια ή πολυετή. Η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο είναι σημαντική. Οι ετήσιες Ξεχάστε-μου-δεν φυτά διαρκέσει ένα χρόνο και το αιώνιο Forget-me-δεν φυτά διαρκεί για τρία ή περισσότερα χρόνια. ? Ερευνήστε στο τοπικό φυτώρια για τα σπορόφυτα της Ξεχάστε-μου δεν-φυτό σας ενδιαφέρει? You να επιλέξετε την αγαπημένη σας από μια ομάδα 50 ηελοχάρης φυτά. ? Φύτευση σπορόφυτα της Forget-me-Δεν είναι ο ευκολότερος τρόπος για να τα αυξήσουν. ? Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τα φυτά που σας ενδιαφέρει, τότε δεν έχετε καμία επιλογή, παρά να ξεκινήσει με το Forget-me-μη σπόρων, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε στα τοπικά φυτώρια. ? Plant των σπόρων στο πολυθενίου σάκοι που περιέχουν χώμα αναμεμειγμένο με λίπασμα. ? Για τα πρώιμα ανθίζει, τοποθετήστε τις σακούλες στο εσωτερικό του σπιτιού ή ένα υπόστεγο κήπων για 8 έως 10 εβδομάδες και το νερό οι σπόροι τακτικά, για να κρατήσει το έδαφος με τη πολυθενίου υγρό σακούλες. ? Στις αρχές της άνοιξης, εγκαταστάσεων Forget-me-μη φυτά στον κήπο σας, όπου θα είναι προστατευμένοι από το άμεσο ηλιακό φως. ? Η εναλλακτική λύση είναι να προετοιμάσει το έδαφος στις αρχές της άνοιξης και των φυτών οι σπόροι στο γυμνό έδαφος, όταν υπάρχουν ακόμα πιθανότητες να έχουν με βάση τον παγετό. ? Μπορείτε να προσθέσετε το λίπασμα στο έδαφος κατά τον χρόνο της προετοιμασίας του εδάφους για τα σπέρματα. ? Μολονότι η Forget-me-μη φυτά μπορούν να επιβιώσουν, ακόμα και όταν μεγαλώσουν σε ένα γεμάτο δέσμη, είναι μια καλή ιδέα να φυτέψει τους 3 έως 4 ίντσες χώρια. ? Νερό των σπόρων τακτικά και να διατηρήσει την υγρασία του εδάφους και όποτε χρειάζεται, τη συμπλήρωσή τους με το λίπασμα, το οποίο μπορεί ενισχύσουν την ανάπτυξή τους. ? Το ξηρό έδαφος μπορούν να έχουν επηρεάσει αρνητικά την ανάπτυξη των σπόρων και σπορόφυτα της Forget-me-μη. ? Σας Ξεχάστε-μου-μπορεί να μην ανθίσει στις αρχές της δεκαετίας, τα μέσα ή προς το τέλος της άνοιξης. Όποτε συμβαίνει μπορείτε να προσπαθήσετε να επιμηκύνει το χρόνο ανθίζουν by τακτικά κόψιμο τα αναλωμένα ανθίζει. Αν ενδιαφέρεται πραγματικά για την κηπουρική, ανθώνες και στο βραχόκηπους, η Forget-me-μη φύτευση στο αγαπημένο σας σημείο, θα είναι μια απόλαυση για τα μάτια. The ηελοχάρης φυτά δεν προσελκύουν ασθένειες ή τα έντομα, αλλά αν συμβεί αυτό, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φυτοφάρμακα και / ή μυκητοκτόνων για την αντιμετώπιση της προβλήματος. ? Το Εθνικό ηελοχάρης ημέρα εορτάζεται στις 10 Νοέμ. Ένας τρόπος για να γιορτάσουν αυτή την ημέρα είναι να στείλει το ηελοχάρης λουλούδια σε φίλους και μέλη της οικογένειας, που δεν έχουν έρθει σε επαφή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο μύθος που συνδέονται με το ηελοχάρης φυτά και τα λουλούδια κάνει πραγματικά είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Τριαντάφυλλα μιλούν για τον έρωτα, αλλά ένα ηελοχάρης λουλούδι είναι αρκετό για να πούμε περισσότερα.