Παραλία Διακόσμηση Κόμμα

Καλώς ήρθατε στον ήλιο, την άμμο και surf! Ένα beach party είναι ο τέλειος τρόπος για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε μετά από μια μακρά, καταπονημένος εβδομάδα. Έτσι, αντί των δαπανών απογεύματα σας γκρίνια για την πνιγηρός θερμότητας, ρίξτε ένα beach party στο σπίτι σας και απολαύστε την απόλυτη δόση διασκέδαση και ευθυμία. Πιστέψτε με, η ατμόσφαιρα πλήρης, με τη χρυσή άμμο και το γαλάζιο της θάλασσας είναι αρκετά για να μπει στο αυλάκι κόμμα! Εάν, ωστόσο, σχεδιάζετε μια φωτιά, τότε η εκθαμβωτική φεγγάρι, την άμμο ασήμι, καθώς και την όμορφη θάλασσα σας προσφέρει εξαιρετικά όμορφο φυσικό περιβάλλον.
Ενώ αυτό μπορεί να ισχύσει για όλους εκείνους τους ανθρώπους με το δικαίωμα στην παραλία έξω τις πόρτες τους, τι γίνεται με όλους τους άλλους που είναι πουθενά κοντά σε ένα τροπικό παράδεισο; Λοιπόν, τα καλά νέα είναι πως σε ένα beach party δεν χρειάζεται να είναι προγραμματισμένη στην παραλία αυτή. Το μόνο που χρειάζεστε για τη φιλοξενία καλοκαίρι soirée σας είναι να προσθέσετε λίγη φαντασία και some διακοσμήσεις κόμμα παραλία πίσω αυλή ή βεράντα σας ώστε να είναι πιο ζωντανή για τους καλεσμένους σας και να τους πάρει στη διάθεση κόμμα. Δεδομένου ότι οι περισσότερες από τις διακοσμήσεις για πάρτι στην παραλία είναι εύκολα διαθέσιμες σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα κόμματος προμήθειες, μόνο τα πόδια κάτω στους διαδρόμους και να επιλέξει την jazziest διακοσμήσεις διαθέσιμες. Φροντίστε να το ταιριάξετε στο κόμμα παραλία διακόσμηση θέμα που έχετε επιλέξει. Έτσι, αν επιλέξετε ένα rave πάρτι στην παραλία ή Χαβάης luau, μπορείτε να αλλάξετε τις διακοσμήσεις σας να πάτε με το θέμα.
Beach Party Οδηγός Διακόσμηση
Επειδή πάρτι στην παραλία πρέπει να διατηρούνται σε ανοιχτούς χώρους, όπως ένα αίθριο ή στον κήπο, μπορείτε να βρείτε μερικά funky κομμάτια των επίπλων ή την παραλία παγκάκια. Προσθέστε το τροπικό περιθώριο στο κόμμα με την οικοδόμηση μιας προσωρινής καλύβα στο χώρο και τη διακόσμηση με φυσικά άνθη. Αν θα έχουμε μάλλον το εσωτερικό κόμμα, στη συνέχεια, στολίζουν τους τοίχους με χρωματιστό χαρτί. Μπορείτε να κάνετε αφαιρεθούν δείγματα μιας σκηνής ωκεανού πλήρες με φύκια, καρχαρίες και τα ψάρια και να τα κολλήσετε στον τοίχο χρησιμοποιώντας μια κολλητική ταινία.
Η διακόσμηση του πίνακα μπορεί να αποτελέσει προστιθέμενη διασκέδαση. Χρησιμοποιήστε ένα τραπεζομάντιλο με ένα θέμα παραλία με πολύχρωμα πιάτα, ποτήρια, και άλλα πλαστικά-υγιεινής. Μαζί με τα φορτία των θεματικών επιτραπέζια σκεύη, μπορείτε να διακοσμήσετε επίσης πίνακα με την τοποθέτηση άμμο, κοχύλια, και πλαστικά ζωάκια της θάλασσας στη μέση του τραπεζιού. Μπορείτε να προσθέσετε πράσινο και καφέ tropical thatch φύλλα φοίνικα με κοπή ταινιών του πράσινου και του καφέ χαρτί και συνδέοντάς την με τις άκρες του τραπέζι και καρέκλες.
Αν είναι ένα beach party, έχετε gotta λίγο νερό. Δημιουργία του κόμματος παραλία κοντά σε μια πισίνα ή να μεριμνήσει για μια πισίνα παιδάκια. Πέτα σε ορισμένα Φουσκωτά μπαλόνια για την παραλία και να παρακολουθήσετε τους καλεσμένους σας να τρελαθούν στο νερό.
Κανένα κόμμα δεν παραλία δεν είναι πλήρης χωρίς το εμπορικό σήμα φουσκωτό φοίνικες και ροζ φλαμίνγκο. Μπορείτε να προσθέσετε μερικές ταριχευμένα ζώα, όπως φουσκωτά πίθηκοι στα δέντρα. Προσθέστε τα άλλα αλιευτικά εργαλεία παραλία, όπως μπάλες, φουσκωτά παιχνίδια στην παραλία, αναπνευστήρας εξοπλισμό, ομπρέλες και ξαπλώστρες για να ολοκληρωθεί το βλέμμα. Συμπληρώστε το μικρό πλαστικό κουβάδες με φθηνό γυαλιά ηλίου παιχνίδι, φτυάρι, μικρό μπουκάλι αντηλιακή λοσιόν, ή κάποια πολύχρωμα ζαχαρωτά κοχύλι και να τα τοποθετήσετε κοντά στην δέντρα.
Αν επιλέγετε της Χαβάης θέμα παραλία, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στεφάνια λουλουδιών ως διακόσμηση κόμμα και να δώσει τους επισκέπτες της Χαβάης leis να φορέσει. Ένα στεφάνι παραλία από σαγιονάρες, σαφή πλαστικά μπουκάλια με σημειώσεις στο εσωτερικό, άμμο δολάρια, και γυαλιά ηλίου των παιδιών μπορεί να κρεμαστεί στις πόρτες ή κατά μήκος των τοίχων.
Ένα μεγάλο στοιχείο που θα χρησιμοποιηθεί για μια υπαίθρια κόμμα παραλία είναι tiki δαυλούς η οποία, όταν φωτίζεται, προσδίδουν ένα μεγάλο περιβάλλον για τον τόπο.
Λοιπόν, τι περιμένετε; Θα ξετρελαθείτε με τις ιδέες παραλία κόμμα διακόσμησή σας και να ρίξει σε μερικά παιχνίδια στην παραλία για να προσθέσετε στη διασκέδαση. Το πιο σημαντικό, απολαύστε το κόμμα!