Χρήσεις του Duck Tape - Τι πρέπει να κάνει από μονωτική ταινία

Μονωτική ταινία είναι μια κολλητική ταινία κατασκευασμένο από βαμβακερό ύφασμα, με επένδυση βινυλίου ή από πολυαιθυλένιο που εφαρμόζονται και στις δύο πλευρές. Το στρώμα συγκολλητική ουσία επιτίθεται σε μία μόνο πλευρά της ταινίας. Αγωγός ταινίες έρχονται συνήθως σε ασημί χρώμα ή μαύρο, αν και σήμερα θα είναι διαθέσιμο σε ένα ευρύ φάσμα των αποχρώσεων που οφείλεται στην αυξανόμενη δημοτικότητα και τη δυνατότητα εφαρμογής του. Το ιστορικό ταινία αγωγού χρονολογείται από το 1920, όταν εφευρέθηκε από τον Richard Drew της Minnesota Mining and Manufacturing ΣΙΑ
Ωστόσο, ο κόσμος συνειδητοποίησε τις δυνατότητες ταινία αγωγών μόνο κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, όταν αυτό είχε παραχθεί από Johnson και Johnson Permacel Division, να παρέχει μια αδιάβροχη ταινία σφράγισης για την προστασία των υποθέσεων των πυρομαχικών από την υγρασία. Από τότε, η ταινία αγωγών έχει βρει μια ευρεία γκάμα εφαρμογών όπως η συσκευασία και η χρήση του δεν περιορίζεται πλέον σε περιπτώσεις σφράγισης πυρομαχικά. «Ταινία πάπια» Το αρχικό όνομα αυτής της ταινίας θαύμα οφείλεται σε αδιάβροχη ποιότητά της, όπως και τα φτερά της πάπιας.
Εφαρμογές και χρήσεις των Duck Tape
Κατά τη διάρκεια της μεταπολεμικής περιόδου, πάπια ταινία ή την ταινία αγωγών, χρησιμοποιήθηκε κυρίως για τη σφράγιση σκοπούς, ωστόσο, σταδιακά ο κόσμος ανακάλυψε ότι αυτή η ταινία είναι κατάλληλη για πολλές άλλες λειτουργίες. Οι χρήσεις ευπροσάρμοστο ταινία αγωγών έχει οδηγήσει στην περίφημη αστική λέγοντας ότι όλος ο κόσμος είναι που πραγματοποιήθηκε από κοινού με μονωτική ταινία. Σήμερα, ακουμπήστε αγωγός χρησιμοποιείται για την επιδιόρθωση των σωλήνων, σφράγιση κάθε είδους τρύπα, ακόμη και για την επισκευή οδοντοστοιχίες. Είναι ιδανικό για επιδιόρθωση τυχόν λανθασμένες εργαλείο ή σκεύος και θραυσμάτων μέρος του εξοπλισμού. Το χειμώνα, την ταινία αγωγών μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως καιρικές stripping να καλύψουν τα ανοίγματα ή στις αρθρώσεις των πορτών και παραθύρων για την αποτροπή ομβρίων υδάτων και την υγρασία από την είσοδο ενός σπιτιού.
Μερικές άλλες σημαντικές χρήσεις της πάπιας κασέτα είναι βιβλιοδεσία, αφαιρώντας χνούδια από τα ρούχα, να αφαιρεθεί η τρίχα του σώματος και να κάνει μια σειρά του νεωτερισμού και διακοσμητικών αντικειμένων. Εκτός από αυτά, μονωτική ταινία έχει ακόμα κάποιες σημαντικές ιατρικές χρήσεις. Ο συνηθέστερα χρησιμοποιείται σε κρεατοελλιά αφαίρεσης. Έχει υποστηριχθεί από πολλούς ότι εφαρμόζοντας την ταινία αγωγών σε ένα κονδύλωμα να την απομακρύνει αποτελεσματικά με τη σταδιακή απομάκρυνση των νεκρών στρώματα του δέρματος, η οποία είναι γνωστή ως θεραπεία σύγκλειση την ταινία αγωγών. Μονωτική ταινία χρησιμοποιείται επίσης σε μια άλλη δερματική πάθηση, γνωστή ως το δέρμα ετικέτες, οι οποίες είναι μικρές αποφύσεις του δέρματος. Καλύπτουν αυτές τις ετικέτες δέρματος με την ταινία αγωγών για μερικές ημέρες, είναι αποτελεσματική στην απομάκρυνση τους.
Πράγματα που πρέπει να κάνει από μονωτική ταινία
Μονωτική ταινία δεν είναι πλέον μια ταινία χρησιμοποιούνται μόνο για τη σφράγιση σκοπούς. Η δημοτικότητά της έχει γοητεύσει τη φαντασία του ανθρώπινου μυαλού και έδωσε λαβή σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες και αντισυμβατικές τις χρήσεις της πάπιας ταινία. Χρησιμοποιείται να κάνει μια σειρά από φανταχτερά και διακοσμητικά αντικείμενα, όπως λουλούδια, εξώφυλλα βιβλίων, και καλύμματα για τα κινητά τηλέφωνα και MP3 players. Τσάντες και πορτοφόλια, φτιαγμένο από κολλητική ταινία έχουν τώρα γίνει μεγάλη οργή. Κάποια άλλα πράγματα που γίνονται έξω από την ταινία αγωγών περιλαμβάνουν φανταχτερά καπέλα, ζώνες, ρούχα γραμμές, κλπ.
Τώρα αν αναρωτιέστε για το πώς να κάνουν τα πράγματα από ταινία αγωγών, τότε είναι αρκετά εύκολο, τουλάχιστον για μερικές από αυτές. Γι 'αυτό χρειάζεται να αγοράσετε κάποια ταινία αγωγών σύμφωνα με τις ανάγκες σας, όπως κάνοντας μια τσάντα θα απαιτήσει περισσότερο πάπια ταινία από ό, τι κάνει ένα πορτοφόλι. Στη συνέχεια, καταρτίζει ένα σχέδιο ή μια σωστή σχέδιο που θέλετε να δημιουργήσετε και για αυτό μπορείτε επίσης να πάρετε τη βοήθεια των ιστοσελίδων. Θα χρειαστείτε επίσης κάποιο είδος βάσης σαν ένα λεπτό χαρτόνι, για να γίνουν τα πράγματα όπως ένα καπέλο ή ένα πορτοφόλι. Παρόλα αυτά, σε κάθε είδους αιτήματα σκάφη πολλή υπομονή. Έτσι, δεν χάνουν την υπομονή τους και να απολαύσουν την εφεύρεση με την ταινία αγωγών.