Τρίτιο Σημάδια εξόδου

Τρίτιο σημάδια εξόδους ή αέρια σημεία εξόδου τρίτιο κώδικα είναι πινακίδες «ΕΞΟΔΟΣ», που χρησιμοποιείται για να δείξει έξοδο κινδύνου. Πρόκειται για τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα σήματα εξόδου στις μέρες μας. are Τρίτιο σημεία εξόδου καλύτερα σε σύγκριση με άλλες παραδοσιακές ή σκληρό-καλωδίων σημεία εξόδου, διότι δεν απαιτούν ηλεκτρική ενέργεια. Εργάζονται στην αρχή της ραδιο-φωταύγεια. Νωρίτερα, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούνται γενικά ράδιο για τη δημιουργία της πίνακες ανακοινώσεων. Τώρα, μια χρήση ραδίου απαγορεύεται στις περισσότερες χωρών, διότι αυξάνει τις πιθανότητες οστών καρκίνου. These τριτίου «EXIT» σημεία δεν είναι τίποτε άλλο, γυάλινους σωλήνες που γεμίζουν με ραδιενεργό τρίτιο και το επικαλυμμένα με φώσφορο στο εσωτερικό. Επομένως αυτά ονομάζεται επίσης ως αέριων πηγή φωτός τρίτιο δηλαδή GTLS. Διάρκεια ζωής από σημεία εξόδου τριτίου εξαρτάται ποσού της αέριων παρόντες τρίτιο στο σωλήνα σημάδι έξοδο. Κατά μέσο όρο, είναι περίπου 10 με 20 χρόνια.
Τρίτιο? Τρίτιο αποτελεί ισότοπο του υδρογόνου, οποίων μάζα είναι τριπλάσιο μάζα οποιουδήποτε άτομο υδρογόνου. Τρίτιο διαθέτει ραδιενεργά χαρακτηριστικά. Είναι συνήθως στην αέρια φόρμα στο κανονική πίεση και θερμοκρασία δωματίου. Τρίτιο πυρήνας περιέχει ένα πρωτόνιο και δύο νετρονίων. Έχει μισό σύντομη ζωή 12,33 χρόνων. Τρίτιο συνδυάζει εύκολα με τα υπόλοιπα άτομα σε σύγκριση με τα άτομα του υδρογόνου. Τρίτιο μορφές ήλιο-3 που περιέχουν ραδιενεργό αποσύνθεση της αντίδρασης. Αν και το τρίτιο είναι ένα ραδιενεργό στοιχείο, η δόση δεν προκαλεί σημαντική κίνδυνο για την υγεία για όσο διάστημα δεν έχει γίνει κατάποσή της σε πολύ μεγαλύτερο ποσό. However, έμπνευση αερίων τρίτιο μπορεί να αποβεί επικίνδυνη.
Τρίτιο Φωτισμού? Ραδιενεργά αέρια τρίτιο είναι ικανή να εκπέμπει το φως, ορατό για τον άνθρωπο. The φωτεινότητα δημιουργείται, όταν η αντίδραση μεταξύ του εκπεμπόμενου ηλεκτρονίου και φωσφόρου πραγματοποιείται. Τρίτιο εκπέμπει ηλεκτρόνια στο πλαίσιο της διαδικασίας που ονομάζεται διάσπαση βήτα. Beta αποσύνθεση είναι μια αυτο-δημιουργούνται διεργασία, στην οποία οποιαδήποτε ραδιενεργό ασταθείς ατομικού πυρήνα χάνει ενέργεια εκπέμποντας βήτα σωματίδια που είναι ηλεκτρόνια. Είναι μια μικρή ακτινοβολία βήτα επιπέδου, η οποία δεν είναι σε θέση να διεισδύσουν στο δέρμα. Συνεπώς, δεν προκαλεί σοβαρά προβλήματα υγείας. Όλη αυτή η διαδικασία παράγει ένα φθορισμού φως, με τη βοήθεια του τριτίου καλείται ως φωτισμός τριτίου. Τρίτιο φωτισμός χρησιμοποιείται σε όλα τα σημεία εξόδου τριτίου πηγή. Η ίδια τεχνολογία χρησιμοποιείται επίσης στο τουφέκι αξιοθέατα, wristwatches, ρολόγια και βασικές-αλυσίδες επίσης.
Πλεονεκτήματα του τριτίου Σημάδια εξόδου? Τρίτιο πινακίδες πηγή εξόδου δεν λειτουργούν με μπαταρίες ηλεκτρικό ρεύμα, ή γεννήτριες. They φωτίσει μέχρι και τη στιγμή της διακοπής ρεύματος. Συνεπώς, το κόστος χρήσης τους είναι μειωμένη. Δεν υπάρχουν πιθανότητες της έκρηξης, καθώς πρόκειται για μη ηλεκτρικός εξοπλισμός. Είναι πολύ ασφαλής για χρήση. Αυτά τα σημάδια εξόδου τρίτιο δεν απαιτούν συντήρηση. Δεν καλωδίωση, δεν πολύπλοκος μηχανισμός ή διαδικασία που απαιτείται για την εγκατάσταση. Μπορούν να αντικατασταθούν ή επανατοποθετηθούν χωρίς πολλή δυσκολίες. Είναι η πιο αξιόπιστη πηγή, η οποία μπορεί ακόμη και να εργάζονται στην ηλεκτρικά.
Διάθεση τριτίου Σημάδια ξοδος? Θραυσμένοι ή φθαρμένων σανίδες υπογράψει τριτίου εξόδου χρειάζεται να απορρίπτονται αμέσως, επειδή αυτά σανίδες περιέχουν αέριων τρίτιο, οποία δεν είναι ασφαλές για ανθρώπινη αναπνοή. Είναι ικανή να προκαλέσει καρκίνο, αν απορροφάται στο σώμα σε σημαντικό επίπεδο. Συνεπώς διάθεσης σημάδια εξόδου τρίτιο πηγή πρέπει να γίνει αμέσως. Είναι υποχρεωτικό να κάνει το HAZMAT καθαρισμού, σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο, αν τα σπάσουν συμβούλια ή ζημία. Η εξυγίανση και τη διαδικασία διάθεσης των σημείων εξόδου τρίτιο είναι κάπως ακριβό. Αυτά τα σημεία εξόδου τριτίου και ερπυστριοφόρων που προβλέπονται από Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος (EPA), Πυρηνική Ρυθμιστική Επιτροπή και το Clean Air Act, για τους σκοπούς ασφάλειας.
Τι να κάνετε όταν ένας Διακοπές Εγγραφείτε τριτίου ξοδος ή ζημιές
Εκκενώσει την περιοχή αμέσως. ? Ανοίξτε όλες τις πόρτες και παράθυρα, που θα βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση της συγκέντρωση του αερίου στον αέρα. ? Ενημερώσει Πυρηνική Ρυθμιστική Επιτροπή και το κράτος ακτινοπροστασία Πρόγραμμα, το νωρίτερο. ? Ακολουθήστε αυστηρά όλοι οι κανόνες και κανονισμούς, να διαθέτει την πηγή τρίτιο έξοδο πινακίδα, σύμφωνα με τον HAZMAT διαδικασία καθαρισμού. ? Ελέγξτε εάν υπάρχει κάποιος, ποιος εκτίθεται στους αέριους τριτίου. Οποιοσδήποτε, ο οποίος εκτίθεται στον τρίτιο αέριο, πρέπει να αντιμετωπίζονται αμέσως. ? Όταν ένα άτομο εισπνέει αέριο τρίτιο, θα πρέπει να προβλέπεται μια θεραπεία φροντίδα έκτακτης ανάγκης, ακόμη και πριν από την απόκτηση τακτική ιατρική βοήθεια. Το άτομο πρέπει διαθέτουν μπανιέρα ντους ή σε περίπτωση εάν είναι αναίσθητος, χέρια και πρόσωπό του πρέπει να πλένονται με νερό. πανιά του ατόμου θα πρέπει να αλλάξει και να διατηρούνται σε χωριστές, μεμονωμένες σάκο που μπορεί να έχουν μολυνθεί με το αέριο. Το άτομο πρέπει πίνετε πολλά υγρών, που θα βοηθήσει να διαλυθεί εισπνεόμενα τριτίου. Τούτο θα μειώσει τους παράγοντες κινδύνου που οφείλεται στην εισπνοή του τριτίου. Ωστόσο, άμεση και σωρευτικές δείγματα ούρων του ατόμου πρέπει να αποσταλούν της Πυρηνικής Ρυθμιστικής Επιτροπή για περαιτέρω διάγνωση.