Φυσικό διορθωτικά μέτρα Beauty

Με τη διαθεσιμότητα των διαφόρων τύπων εμπορικών προϊόντων ομορφιάς, έχετε το δικό μας τις φυσικές θεραπείες ομορφιάς, που λαμβάνεται από την γενναιοδωρία της φύσης, έχουν αγνοηθεί και στο περιθώριο. Δυστυχώς, πολλές φορές είναι πολύ αργά για την αποκατάσταση των ζημιών, από τη στιγμή συνειδητοποιούμε του ποσού της ζημίας που έχει γίνει από τα προϊόντα αυτά. Έτσι, θα είναι μια σοφή κίνηση, για να πάρει πίσω τις παλιές καλές φυσικές θεραπείες μας σπίτι ομορφιά, στη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς του νησιού, αντί να παραμένουν προσκολλημένοι σε εμπορικές χημικά προϊόντα, που είναι επίσης αρκετά ακριβό. Δοκιμάστε αυτές τις φυσικές θεραπείες ομορφιάς για υγιή, λαμπερά, blemish-ελεύθερο δέρμα, ωραία μαλλιά και πανέμορφο, αναζητούν υγιή νύχια και τα νύχια.
Φυσική ομορφιά Remedies? Φυσικές θεραπείες για την ομορφιά απαιτούν τη χρήση εύκολα διαθέσιμα υλικά, είτε ο ίδιος, ή σε έναν συνδυασμό μερικών συστατικών. Μερικά από αυτά τα συστατικά μπορούν ήδη να διατίθενται στην κουζίνα σας, ή αλλιώς μπορούν να αγοραστούν από τα γενικά καταστήματα και είναι επίσης αρκετά φθηνά.
Φυσικό διορθωτικά μέτρα για Ομορφιά - Περιποίηση
Ξηρό δέρμα? Χρησιμοποιήστε ένα φυσικό μείγμα φροντίδας του δέρματος του αβοκάντο και λάδι νυχτολούλουδου για το ξηρό δέρμα. Ρίχνουμε το μείγμα αυτό σε ένα δοχείο και ανακινήστε καλά. Εφαρμόστε γενναιόδωρα στο δέρμα σας, πριν ένα λουτρό και το αφήνουμε να μείνουν 15 λεπτά περίπου πριν το πλύσιμο μακριά.
Λιπαρό Δέρμα? For αλλοιωμένες λιπαρό δέρμα, ζεστή μια κουταλιά της σούπας μέλι και το μασάζ καλά σε υγρό δέρμα, με κυκλικές κινήσεις για περίπου δέκα λεπτά. Αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα, τότε ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και στεγνώστε.
Απολέπιση? Απολέπιση είναι πολύ απαραίτητο για την περιποίηση του δέρματος. Αναμίξτε ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο, το ¼ φλιτζάνι καρύδια με κέλυφος, ½ φλιτζάνι και πλιγούρι 1 κουταλιά μέλι σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και να αποθηκεύουν σε ένα δοχείο. Χρησιμοποιήστε ένα γενναιόδωρο ποσό αυτό το μίγμα για την απολέπιση του δέρματος πριν από το μπάνιο, το μασάζ καλά και αφήστε να μείνει για περίπου 10 λεπτά και μετά ξεπλύνετε με δροσερό νερό.
Face Pack? Κάντε προσώπου μάσκα από την πολτοποίηση μισή ώριμη μπανάνα, ανακατέψτε το με λίγο γάλα και να εφαρμοστεί στο πρόσωπό σας. Αφήστε το να μείνουν γύρω στα 15 με 20 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και στεγνώστε τις με μια πετσέτα. Συνεχίστε με μια ενυδατική κρέμα και χρήση αυτού του προσώπου μάσκα τουλάχιστον μία φορά εβδομαδιαίως, για μαλακό, εύπλαστο δέρμα.
Υπηρεσία Καταπολέμησης της ακμής Face Mask? Για να γίνει αυτό το φυσικό θεραπεία beauty αντι-ακμής μάσκα προσώπου, χωριστή τα ασπράδια από δύο αυγά. Κτυπήστε τα ασπράδια των αυγών με τη χρήση αναμείκτη μέχρι να γίνουν αφράτο. Εφαρμόστε αυτό στην ακμή μολυσμένη περιοχή, σε άδεια για επί 20 λεπτά στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και στεγνώστε. Αυτή είναι μια καλή φυσική θεραπεία ακμής.
Anti-ρυτίδες? Κάντε μια ρυτίδα ελεύθερη φροντίδα του δέρματος του προσώπου μάσκα από την πολτοποίηση 2 άγουρων παπάγια, μίγμα αυτό με ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και λίγο γάλα. Εφαρμόστε αυτό στο πρόσωπό σας και αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα για περίπου τριάντα λεπτά. Ξεπλύνετε τη μάσκα με ζεστό νερό και στεγνώστε.
Cleanser? Κάντε ένα φυσικό μέσο καθαρισμού για κανονικό προς λιπαρό δέρμα, με τη μίξη ένα φλιτζάνι γιαούρτι με λίγο χυμό ντομάτας και χυμό αλόης βέρα, να εφαρμοστεί επάνω σε πρόσωπο και το λαιμό σας και αφήστε το να μείνει για μερικά λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και στεγνώνουμε.
Στυπτικό? Αναμίξτε 6 μέρη lemon balm, 4 μέρη αυξήθηκαν βάλσαμο, 1 μέρος φλούδα λεμονιού, 1 μέρος δενδρολίβανο βάλσαμο, 1 λεβάντας μέρος αιθέριο έλαιο και ένα μέρος ξύδι και αποθηκεύστε το σε ένα εμφιαλωμένο δοχείο. Χρησιμοποιήστε αυτό το μίγμα πέρα ​​από το πρόσωπο ως στυπτικό όποτε αυτή απαιτείται. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ανακινήστε τη φιάλη καλά πριν τη χρήση.
Toner? Κάντε αυτή τη φυσική ομορφιά γραφίτη θεραπεία με ανάμειξη ¼ φλιτζάνι χυμό ντομάτας, ¼ φλιτζάνι χυμό αγγουριού, ¼ φλιτζάνι χυμό καρότο, ½ φλιτζάνι χαμομήλι, δυόσμο ½ φλιτζάνι τσαγιού και ½ φλιτζάνι χυμό λεμονιού σε ένα γυάλινο βάζο και ανάμειξη καλά. Βάζετε στο ψυγείο το μείγμα αυτό και τη χρήση, όταν απαιτείται. Χρησιμοποιώντας ένα τονωτικό είναι απαραίτητη για την περιποίηση προσώπου του δέρματος.
Blemish Corrector? Mash 5 - 6 ώριμες φράουλες, ανακατεύουμε με λίγο γιαούρτι και λίγες σταγόνες λεμόνι. Εφαρμόστε αυτό το μίγμα στο υγρό πρόσωπο και μασάζ απαλά στο δέρμα σας. Αφήστε το να μείνετε για λίγο, στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και στεγνώστε.
Στεγνό Σκασμένα χείλη? Εφαρμόστε μια πάστα που με ανάμειξη ίσων ποσοτήτων κρέμα γάλακτος και γλυκερίνη στα χείλη, το αφήνουμε μία νύχτα και ξεπλύνετε το επόμενο πρωί. Αυτή είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες ομορφιάς.
Natural θεραπείες για την Ομορφιά - Περιποίηση ματιών
Anti-πρήξιμο? Για την εξάλειψη των πρήξιμο από τα μάτια, φλούδες πατάτας, πλύνετε και στεγνώστε το καλά. Then τρίβουμε την πατάτα και να κάνει τα πακέτα μάτι συμπληρώνοντας το τριμμένο πατάτες σε ένα καθαρό πανί και να κάνει μια κατάπλασμα από αυτό. Place αυτό για βλέφαρά σας για περίπου 15 λεπτά.
Σύμφωνα με τα μάτια τους μαύρους κύκλους? Κάντε μια πάστα με ανάμειξη ενός ή χυμό ντομάτας κουταλάκι του γλυκού, μια πρέζα turmeric σε σκόνη, μια πρέζα αλεύρι γραμμαρίου και λίγες σταγόνες λεμονιού. Εφαρμόστε αυτό επάνω στο μαύρους κύκλους καθημερινά. Αφήστε το να στεγνώσει και ξεπλύνετε προσεκτικά με το δροσερό νερό.
Φυσικό διορθωτικά μέτρα για Ομορφιά - Περιποίηση μαλλιών
Τριχόπτωση? Πετρέλαιο? Κάνετε ένα μείγμα με βρασμό ενός σιναπιού φλιτζάνι με τέσσερις κουταλιές της σούπας φύλλα henna. Φιλτράρισμα αυτό το μίγμα και να αποθηκεύουν σε ένα δοχείο. Χρησιμοποιήστε αυτό πριν από λούσιμο, εφαρμόζοντας ένα γενναιόδωρο ποσό στην τρίχα και το τριχωτό της κεφαλής και αφήστε το να παραμείνουν για μία ώρα περίπου. Ξέβγαλμα με ένα σαμπουάν. Αυτή είναι μια πολύ αποτελεσματική φυσική θεραπεία της τριχόπτωσης.
Σαμπουάν? Για να κάνετε ένα σαμπουάν για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης, αναμείξτε 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού, 2 κουταλιές της σούπας γραμμαρίων ακατέργαστης σκόνης και 5 κουταλιές πηγμένο γάλα για τυρί. Εφαρμόστε στα μαλλιά και ξεπλύνετε των μετά να αφήσει το να μείνει για μερικά λεπτά.
Πιτυρίδα? Αναμίξτε ίσες ποσότητες χυμό παντζάρι με ίσες ποσότητες ξυδιού. Εφαρμόστε στο δέρμα της κεφαλής και το αφήνουμε για μισή ώρα. Ξεπλύνετε με δροσερό νερό και ένα καλό σαμπουάν για τη μείωση των πιτυρίδας σας.
Την καταπολέμηση της πιτυρίδας σαμπουάν? Κάντε μια φυσική περιποίηση των μαλλιών την καταπολέμηση της πιτυρίδας σαμπουάν με ανάμειξη 1 κουταλιά σόδα με ζεστό νερό, να εφαρμοστεί στο τριχωτό της κεφαλής, μασάζ καλά και ξεβγάλτε.
Ξηρά Μαλλιά? Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα μαγιονέζας από τη ρίζα ως την άκρη της τρίχας και αφήστε το να παραμείνουν για 30 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Μπορείτε να βουρτσίζω επίσης ένα αυγό και να το προσθέσετε σε 2 κουταλιές κάθε ελαίου καρύδας και σησαμέλαιο. Εφαρμόστε αυτό το στα μαλλιά σας και αφήστε το να μείνει για λίγα λεπτά πριν από έκπλυση με χλιαρό νερό.
Thin Θαμπά μαλλιών? Για να προσθέσετε όγκο σε λεπτά θαμπά μαλλιά, μπύρα χρήση ως ένα conditioner μετά το λούσιμο των μαλλιών. Αφήστε το για πέντε λεπτά και ξεπλύνετε.
Κατσαρός μαλλιά? Κάντε μια μάσκα τρίχας από την ανάμειξη ενός μέρους του ελαιολάδου σε ένα αυγό και ένα μέρος μαγιονέζα μέρος. Εφαρμόστε αυτό στα μαλλιά και αφήστε το να παραμείνουν επί μισή ώρα με το τύλιγμα μαλλιά σε μια πετσέτα. Ξεπλύνετε με κρύο νερό, σαμπουάν και κοντίσιονερ.
Λιπαρά Μαλλιά και Scalp? Αναμείξτε μια κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού με ένα κουταλάκι του γλυκού ζελέ αλόης βέρα και το μασάζ και στο τριχωτό της κεφαλής και των μαλλιών. Αφήστε το να μείνετε για 20 λεπτά στη συνέχεια ξεπλύνετε με ένα απαλό σαμπουάν.
Σπλιτ Κυκλική? Αναμίξτε ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και το καστορέλαιο. Εφαρμόστε τον από τις ρίζες για τις συμβουλές και μασάζ καλά. Αφήστε το για μισή ώρα και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
Φυσικό διορθωτικά μέτρα για προϊόντα ομορφιάς - χέρι και Φροντίδας Leg
Ξηρό και σκοτεινό αγκώνες και τα γόνατα? Κάντε απολέπιση από την ανάμειξη του χυμό μισού πορτοκαλιού με ¼ φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη και ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο. Exfoliate και το μασάζ των υγρασία αγκώνες και τα γόνατα με αυτό τρίψτε πριν από την κολύμβηση και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
Εύθραυστα νύχια? Για τη θεραπεία της εύθραυστα νύχια, ισχύουν φυτικό λάδι και το μασάζ καλά στο καρφιά για λίγα λεπτά. Μην κάνει ξεπλύνετε.
Βιτρώ Nails? Τρίψτε το χυμό λεμονιού στο λεκιασμένο νύχια and μασάζ καλά. Μην ξεπλύνετε και επαναλάβετε αυτό σε καθημερινή βάση για να απαλλαγούμε από τις κηλίδες στα νύχια.
Ξηρά χέρια και τα πόδια? Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα του ελαιολάδου στα χέρια και τα πόδια σας πριν την κολύμβηση και μασάζ καλά. Αφήστε το για 30 λεπτά και ξεπλύνετε με ένα ήπιο σαπούνι ή αφρόλουτρο.
Stinky Feet? Ετοιμάστε ένα πόδι εμποτισμού με ανάμειξη ίσων ποσοτήτων έλαιο λεμονιού, αιθέριο έλαιο λεβάντας και το δεντρολίβανο πετρελαίου σε μια λεκάνη με ζεστό νερό. Ενυδατώστε τα πόδια σας σε αυτό για περίπου 30 λεπτά, ξεπλύνετε με καθαρό νερό και στεγνώστε.
Ραγισμένα τακούνια? Μουλιάστε τα πόδια σε χυμό λεμονιού προστέθηκε to ζεστό νερό, τρίψτε τα πόδια σας με ένα γενναιόδωρο ποσό κρυσταλλικής αλάτι και να εφαρμόσουν ένα μείγμα πουρέ ώριμες μπανάνες και λάδι φυτικού ραγισμένο τακούνι. Αφήστε το για λίγα λεπτά, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
Δοκιμάστε αυτές τις φυσικές θεραπείες ομορφιάς και να επωφεληθούν από τη γενναιοδωρία της φύσης για να κερδίσει φρέσκα, φυσικά και νεανικό δέρμα καθημερινά.