Γάμος Ιδέες Διακόσμηση Υποδοχή πίνακα

Οργάνωση γάμων δεν αποτελεί επιλογή μόνο χώρο του γάμου, το νυφικό και ένα σμόκιν. Γάμοι απαιτούν μεγάλη προγραμματισμού, δικαιώματος από διακοσμώντας το χώρο στα τραπέζια. Επισκέπτες θα δαπάνες περισσότερο χρόνο τους στο χώρο της ρεσεψιόν, επομένως είναι πολύ σημαντικό να διακοσμήσει το αξεσουάρ γάμου δεξίωση ήθελα κεντρικό τεμάχιο γαμήλια υποδοχή, τραπέζια γαμήλια δεξίωση, γαμήλια μενού υποδοχή, τούρτες γαμήλια δεξίωση κ.λπ. Ας ρίξουμε μια ματιά στην διαφορετικούς τρόπους διακοσμήσεων πίνακα για δεξίωσης γάμου.
Γάμος διακόσμηση τραπέζι υποδοχής θα πρέπει να ταιριάζει το θέμα του γάμου. Αυτή την εορταστική ευκαιρία μπορεί να είναι διακοσμημένα με απλό αλλά κομψό τρόπο, ή ένα περίτεχνο, παρακμιακό τρόπο. Οι ακόλουθες γάμος ιδέες διακόσμησης δεξίωση τραπέζι θα σας βοηθήσει διακοσμήσετε πίνακες που ικανοποιούν προσδοκίες σας.
Τύποι πίνακες δεξίωσης γάμου
Πίνακες αποτελούν ένα από τις σημαντικότερες έπιπλο στο γάμο. Δεν κρατήστε μόνο την τροφίμων και άλλους διακοσμήσεις κεντρικό τεμάχιο, αλλά βοηθήσει δημιουργήσετε ένα ζωντανή διάθεση και παραμένουν itched στις μνήμες των ένα και όλα, πάντα. Η ατμόσφαιρα του μια γαμήλια δεξίωση μπορεί να δημιουργηθεί από τη διακόσμηση των πινάκων σε ένα όμορφο και μοναδικό τρόπο. Υπάρχουν διάφοροι τύποι πινάκων που χρησιμοποιούνται σε έναν γάμο, ανάλογα με το ύφος του γάμου. ? Επικεφαλής Πίνακας: Αυτό το μακρύ τραπέζι χρησιμοποιείται από τη νύφη και τον γαμπρό, τις οικογένειές τους και το νυφικό κόμμα. ? Sweetheart Πίνακας: Πρόκειται μικρό τραπέζι σήμαινε μόνο για τη νύφη και γαμπρό. ? Κέικ Πίνακας: Ο πίνακας αυτός είναι διακοσμημένο για να εμφανιστεί η γαμήλια τούρτα. ? Μπουφέ Πίνακας: Τα στυλ γεύματα Μπουφέ σερβίρονται τον πίνακα αυτό και είναι διακοσμημένο αναλόγως. ? Σχόλια Πίνακες: Αυτά πίνακες διακοσμημένα, ανάλογα με τον αριθμό φιλοξενουμένων που χρειάζεται να στεγαστεί. ? Υπογραφή Πίνακας: Αυτό πίνακας χρησιμοποιείται να κρατήσει ένα βιβλίο θραύσματα, όπου οι επισκέπτες υπογράψουν επιθυμίες και ονόματά τους ως ενθύμηση. ? DJ Πίνακας: Ο DJ απαιτεί ένα σχετικά μεγάλο τραπέζι για να φιλοξενήσει μουσικά όργανα και εξοπλισμού του. Διακόσμησης ο πίνακας κατάλληλα θα βοηθήσει αυτή ηλεκτρονικά gadgetry συγχωνεύσει με γαμήλιο θέμα. ? Δώρο Πίνακας: Φέρνοντας τα γαμήλια δώρα για την υποδοχή είναι εναντίον ετικέτες γάμο. Αλλά θα πρέπει να προετοιμάζονται με ένα τέτοιο τραπέζι ακριβώς σε περίπτωση, υπάρχουν μερικά εκτός πόλης καλεσμένους, οι οποίοι έχουν έρθει για να παρακολουθήσουν τη γαμήλια δεξίωσή σας. ? Διακοσμήσεις Πίνακας για δεξίωσης γάμου
Πίνακας πανί Εξώφυλλα: White είναι το κλασικό χρώμα του πίνακα πανί γάμου. Για την προσθήκη επιπλέον zing στο τραπέζι σας καλύμματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρωματισμένα υφάσματα οποίες σε συνδυασμό στην δεσπόζουσα χρώματα της υποδοχής. Μπορείτε να προσθέσετε πολύχρωμα δρομείς, πετσετάκια, επιστρώσεων, κ.λπ., για να πανί τραπέζι σας. Μπορείτε να συντονίσουν ακόμη και τα χρώματα πίνακα πανί με φορέματα παράνυμφων ή ανθοδέσμη της νύφης. Χαρτοπετσέτες μπορούν να έχουν αντιπαραβαλλόμενα χρώματα.
Πίνακας Σχήμα και Διακανονισμό: Σχήμα μιας πίνακα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην διακοσμώντας πίνακα. Ο γύρος και τα οβάλ τραπέζια έχουν μια πιο κομψή εμφάνιση. Μπορείτε να οργανώσετε τα τραπέζια σε ένα σύμπλεγμα, έτσι ώστε περισσότεροι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να σμίξει και μια συνομιλία ενθαρρύνεται.
Φως Επίδραση: Χρησιμοποιήστε κεριά ως εμφάσεις κεντρικό τεμάχιο. Πολλοί κατασκευαστές κάνουν κεριά συγκεκριμένα για γαμήλιες δεξιώσεις. Χρησιμοποιούν κεριά διαφορετικών σχημάτων και χρωμάτων, για να διακοσμήσει και το φως των πινάκων. Υπάρχουν διάφορες επιλογές σε επιπλέοντα κεριά και κεριά σε κατάσταση αναμονής. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε κατόπτρων στο βάση του κεριού να αντικατοπτρίζουν περισσότερο φως. Rope φώτα μήκος των ακρών πίνακα βοηθήσει διακοσμήσουν πίνακα. Drape τα σύρματα με κορδέλες ή Stain υφάσματα για να τους συγκαλύψει, κάνουν το φώτα είναι ακόμα πιο διακοσμητικά.
Κεντρικό τεμάχιο: Χρησιμοποιώντας floral centerpieces γάμος είναι το πιο παραδοσιακός τρόπος décor πίνακα γαμήλια δεξίωση. Όταν χρησιμοποιείτε ένα ορθογώνιο τραπέζι, πολλά floral κεντρικά τεμάχια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν το τραπέζι. Σε ένα τραπέζι στρογγυλό ή οβάλ, τοποθετήστε ενιαίο κεντρικό τεμάχιο στο κέντρο. Αναθηματικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περιβάλλουν την centerpieces και να τους εξετάσουμε ακόμα πιο όμορφη.
Κορνίζες και Cookie Καλάθια: Αντί χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή centerpieces λουλούδι, μπορείτε να διακοσμήσετε τους πίνακες γάμο με κορνίζες, περιέχουν εικόνες του γαμπρού και νύφη. Μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να μοιάζει με ένα ταξίδι κάτω από τη λωρίδα της μνήμης. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε καλάθια cookie ή καλάθια καραμέλα διακοσμημένα δημιουργικά, ως centerpieces να κοσμούν τους πίνακες.
Φρούτα Bowls και ψάρια κύπελλα: άλλος μοναδικό τρόπο να διακοσμήσει τραπέζι γαμήλια ρεσεψιόν είναι χρησιμοποιώντας φρουτιέρες. Συμπληρώστε το μπολ με τα φρούτα που είναι κομμένα σε εξωτικά σχήματα. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε goldfishes να διακοσμήσετε τραπέζι. Διακοσμήστε το μπολ χρυσόψαρο με μικρά νύφη και το γαμπρό σχήματα. Spread μικροσκοπικά θαλάσσια όστρακα και ψάρια stat διαμόρφωσαν διακοσμήσεις στα πίνακα για να δημιουργήσετε μια ματιά παραλία.
Αξεσουάρ: Πασπαλίστε τραπέζι με ασήμι, κομφετί χρυσό κλπ. Μπορείτε ακόμη scatter ροδοπέταλα, καρδιές και αστέρια στα τραπέζια. Χρησιμοποιώντας μικρές ή μεσαίου μεγέθους γλυπτά πάγου είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για yo στολίζουν το τραπέζι.
Season Themed Διακοσμήσεις: Πίνακες μπορεί να διακοσμηθεί χρησιμοποιώντας εποχιακά θέματα, όπως πτώση και φθινόπωρο θέμα διακόσμησης, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζεστά αποχρώσεις χρώμα όπως βαθύ σχήματα των κόκκινο με αντίθεσης κίτρινο ή κόκκινο και χρυσός, εικονίδια απεικονίζοντας πτώση όπως φύλλα, κεριά σχήμα σαν φύλλα κλπ. Μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμη το θέμα χειμώνα, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό κόκκινο και πράσινο χρώμα, άγιος φύλλα και κισσού. Χρησιμοποιήστε διακοσμήσεις διαμορφωμένος όπως νιφάδες χιόνι να του δώσει μια πιο «χειμωνιάτικο» αισθανθείτε.
Πίνακας Περιβάλλον: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Κίνα, μαχαιροπίρουνα και ποτήρια για τη δημιουργία ενός εκπληκτική διακόσμηση τραπεζιού. Τοποθετήστε τα μαχαιροπίρουνα και τα ασημικά σε ένα κομψό τρόπο. Χρησιμοποιήστε διπλωμένο περίτεχνα πανών και συντονίσει τα χρώματα με την πορσελάνη, τραπεζομάντιλο και το centerpieces. Το καρέκλες πρέπει διακοσμημένα με κορδέλες και καλύπτει που ταιριάζουν με πίνακας καλύπτει.
Μπορείτε να φανταστείτε κάτι που είναι μοναδικό και να κάνει τις διακοσμήσεις πίνακα γαμήλια δεξίωση εξετάσουμε την αναισθητοποίηση. Η νύφη και ο γαμπρός θα πρέπει να κάνουν εισηγήσεις και να προτείνουν διαφορετικούς τρόπους για να διακοσμήσουν το γάμο ντεκόρ τους τραπέζι υποδοχής. Θα πρέπει να συζητήσετε όλες τις λεπτομέρειες με planner γάμο σας και αποφασίστε τις ιδέες διακόσμησης ανάλογα με προϋπολογισμό σας. Με πολύ λεπτομερή προγραμματισμό του γάμου, μπορείτε να δημιουργήσετε την τέλεια δεξίωση γάμου, που μπορεί γίνει το talk of the town. Πίνακες είναι το σκηνικό πολλών σημαντικών γαμήλια έθιμα σαν τις ομιλίες γάμο, τοστ γαμήλια, το κέικ κοπής τελετή και εμφανίζοντας το δημιουργικό catering γαμήλια. Thus, δημιουργικές διακοσμήσεις πίνακα γαμήλια υποδοχή help κάνουν αυτά χαρούμενες στιγμές ακόμη πιο αξέχαστη.