Πλωτές Κερί Centerpieces

Θέλετε να δημιουργήσουμε μια όμορφη, ρομαντική ατμόσφαιρα για μια γαμήλια δεξίωση ή σε ένα τραπέζι δείπνου; Τι καλύτερο τρόπο, τότε να το κάνουμε με κεριά. Από τη διασκέδαση και την παιχνιδιάρικη στο κομψό στυλ, επιπλέοντα κεριά μπορούν να γίνουν για να ταιριάξει θέμα συμβαλλόμενων μερών και τα χρώματα σου. Όχι μόνο δεν φαίνονται όμορφα και να κάνει για την πολύ όμορφη, αλλά τα κεντρικά επιπλέοντα κεριά, διαθέτουν επίσης το πλεονέκτημα να είναι προσιτή και εύκολη στη συναρμολόγηση. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι απλοί συνδυασμοί ένα ποτήρι ή μπολ, μερικά μάρμαρα, πέτρες, νερό και μια πλωτή κερί. Επίσης, σε αντίθεση με τα άνθη εμφανίζεται, δεν έχετε να ανησυχείτε για τα λουλούδια μαρασμός μακριά, ακόμη και πριν οι φιλοξενούμενοι έχουν φτάσει. Και τα καλά νέα είναι, ότι αυτά τα κεριά είναι διαθέσιμες σε κάθε σχήμα και το χρώμα μπορείτε να φανταστείτε. Εδώ είναι κάποιες ιδέες για τη δημιουργία πολύ δικό κυμαινόμενο κεντρικά your κερί.
Επιπλέοντα κεριά Σχεδιασμός Ιδέες κεντρικό σημείο
Κατά το σχεδιασμό μιας πλωτής κερί κεντρικό μπορείτε να ενσωματώσετε πολλές ιδέες έχοντας κατά νου τους χρωμάτων και το θέμα του διακοσμήσεις κόμματος. Επιπλέοντα κεριά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κεντρικά τεμάχια κατά τη διάρκεια της γαμήλιες δεξιώσεις, νυφικό και το μωρό ντους, ρομαντικά δείπνα και πάρτι δίπλα στην πισίνα ή στην παραλία. Για παράδειγμα, τα επιπλέοντα κερί κεντρικά για τους γάμους χρειάζεται να έχει ένα κομψό άγγιγμα σε αυτό. Έτσι, κεριά διαμορφωμένος όπως λουλούδια ή καρδιές και πεταλούδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διακοσμήσουν τραπέζι.
Η επιλογή του κατόχου τους: Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από κηροπήγια, από το απλό γυαλί κύπελλα στις εξαιρετικές αναθηματικά κατόχους γυαλί. Η μεγάλη snifters μπράντι γεμάτη με πέτρες και το νερό μαζί με μια κυρίαρχη κερί κάνει για ένα όμορφο κεντρικό τεμάχιο. Για ένα διακοσμητικό ματιά, μαρτίνι χρήσης και ποτήρι κρασί γεμάτο με κρύσταλλα και νερό και επιπλέοντα κεριά. Πυλώνας κατόχους κερί είναι τα όλων των εποχών αγαπημένο κεντρικά γάμου, λόγω πανέμορφο σχέδιά τους. Ένα άλλο δημοφιλές είδος είναι τα αναθηματικά κηροπήγια με τη σύγχρονη, μοντέρνα σχέδια τους, δημιουργώντας μια τέλεια μοναδική ατμόσφαιρα διακόσμηση για το κερί φωτισμού. Για ένα πιο απλό αλλά κομψό χρήση αφής χρωματιστό κατόχους tealight. Μία από απόλυτης αγαπημένα μου είναι το λείο, στρογγυλά σφαίρες γυαλί με ένα σχεδιασμό χαραγμένο πάνω τους, οποίες είναι τέλεια για κεριά tealight.
Προσθήκη του σχεδιασμού Στοιχεία: Μόλις επιλέξετε τους κατόχους, μπορείτε να τοποθετήσετε ακρυλικές κρυστάλλους και πολύτιμους λίθους, μικρά prisms γυαλί, ημιδιαφανείς πέτρες και μάρμαρα στο κάτω μέρος του μπολ, να προσθέσετε βάθος σε αυτήν. Diamond φούντες τυλίγεται γύρω από τα σκάφη που φαίνονται αρκετά όμορφο. Θα μπορούσατε επίσης να προσθέσετε μαργαριτάρια νερό το οποίο παχουλό επάνω όταν προσθέτετε νερό σε αυτά. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, όπως η κρέμα, χρυσό, κίτρινο, λεβάντα, μαργαριτάρι άσπρο, μαύρο, μπορούν να επιλεγεί με βάση το θεματικό και την ευκαιρία. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπλε χρώμα seaglass για ένα ναυτικό θέμα.
Επιλέγοντας το Κεριά: Floating κεριά έρχονται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη και βασίζεται στις χρώμα και theme μπορείτε τα χρησιμοποιεί για τους κεντρικό τεμάχιο. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αστέρι shaped κεριά στα Χριστούγεννα ή σε σχήμα καρδιάς εκείνες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Καλοκαίρι θέματα κόμμα μπορεί να ενισχυθεί με τη χρήση κεριών σε σχήμα εσπεριδοειδών ή κοχύλια. Λουλούδι σχέδια για κεριά φαίνεται να είναι αρκετά δημοφιλής. Ελέγξτε τις τριανταφυλλιές, rosebuds, μαργαρίτες, pansies, orchids, ηλίανθο, ακόμη και γαρδένιες κερί σχέδια. Για ένα ήρεμο, χαλαρωτικό άρωμα για να προσθέσετε στη ρομαντική ατμόσφαιρα, δοκιμάστε το scented επιπλέοντα κεριά ή κεριά αρωματοθεραπείας.
Χρησιμοποιώντας Λουλούδια: Χρήση τα πέταλα του τριαντάφυλλου να ενισχύσουν την ομορφιά ενός κυμαινόμενου κεντρικό τεμάχιο κερί. Λουλούδια όπως χρυσάνθεμο και γαρύφαλλο επίσης μπορεί να επιπλέει. Για εκείνους, οι οποίοι δεν θέλουν φρέσκα λουλούδια μπορούν να επιλέξουν για την τεχνητή ροδοπέταλα, είναι διαθέσιμο στο κατάστημα τεχνών.
These επιπλέοντα κεριά είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, καθώς και σε διάφορα καταστήματα τεχνών. Χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας και να διασκεδάσετε σχεδιασμό δικό επιπλέοντα κεριά σας, ενισχύοντας την ομορφιά του τραπεζιού σας σε διάφορες περιπτώσεις.