Πώς να κάνει Μαξιλάρια Επίπλων Patio

Το σωστό χρώμα, το βάθος, και ο τρόπος μαξιλάρια επίπλων patio μπορεί να προσθέσει την άνεση και την αισθητική στα έπιπλα patio σας. Αγοράζοντας τα μαξιλάρια από τα καταστήματα μπορούν να σας θέσει πίσω ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, και εσείς θα πάρετε μόνο μια δωδεκάδα ή έτσι τις επιλογές για να επιλέξετε από. Έτσι, η εκμάθηση πώς να κάνουν τα μαξιλάρια για έπιπλα patio είναι δεν είναι μόνο μια πιο οικονομική μέθοδος, είναι επίσης πολύ απλό να το προσαρμόσετε τον τρόπο που θα θέλατε να είναι. Μπορείτε ακόμη και τζαζ μέχρι τα παλιά σας έπιπλα με την προσθήκη των μαξιλαριών στην ακριβή χρώματα και σχέδια που ταιριάζουν σε υπαίθριο χώρο σας. Υπάρχει μια ποικιλία υλικών και των υφασμάτων που μπορείτε να επιλέξετε από, ενώ κάνει τα μαξιλάρια σας. Δημιουργώντας ένα μαξιλάρι patio είναι αρκετά παρόμοια με ράψιμο ένα μαξιλάρι ή απλή μαξιλάρι καναπέ. Η διαφορά μεταξύ της λήψης μαξιλάρια αίθριο και εσωτερικό μαξιλάρια έγκειται στο χρησιμοποιούμενο υλικό. Βεράντα μαξιλάρια, πρέπει να ιδανικά κατασκευασμένα από υλικά που αντιστέκονται υγρασία και τη μούχλα, δηλαδή, τα υφάσματα που είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό συρρικνωθεί, και αντέχουν στο ξεθώριασμα. Εδώ είναι ένα αναλυτικό οδηγό προς βήμα τη δημιουργία μαξιλάρια για έπιπλα patio σας που μπορεί να επιτείνει το προσωπικό ύφος και τη δημιουργικότητά σας.
Οδηγίες για την κατασκευή επίπλων Patio
Το πρώτο βήμα στην παραγωγή μαξιλαριών επίπλων patio είναι να μετρηθεί το μήκος και το πλάτος της επιφάνειας της καρέκλες patio. Ένα μεγάλο εναλλακτική προσέγγιση για την εξεύρεση το ιδανικό της μέτρησης είναι να χρησιμοποιήσετε το παλιό μαξιλάρι, εάν υπάρχει, που ταιριάζουν με το πάχος του εσωτερικού υλικού, αφρό ή να κτυπήσει ή να χρησιμοποιούν την ίδια βασική στο νέο μαξιλάρι σας κάλυψη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαρτί μοτίβο στο τοπικό σας κατάστημα ραπτικής, ή απλά να χρησιμοποιήσετε ένα απλό ύφασμα μουσελίνα ή ακόμα και ένα παλιό φύλλο να εκτελεί τις μετρήσεις για τα μαξιλάρια.
Το επόμενο βήμα συνίσταται στο να αγοράζει ο αφρός για τα μαξιλάρια. Αυτό είναι με βάση το πόσο χοντρά και σταθερή θέλετε τα μαξιλάρια για να είναι. Μπορείτε να δώσετε τις κατευθύνσεις, είτε σε ένα κατάστημα αφρό ή τη μείωση του αφρού μόνοι σας χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό μαχαίρι.
Μόλις έχετε το σχέδιό σας, μπορείτε να αποφασίσετε για το πόσο ύφασμα για να αγοράσει. Επιλέξτε ένα υπαίθριο ύφασμα το οποίο είναι πιο ανθεκτικό υλικό. Η επιλογή του υφάσματος εξαρτάται επίσης από τα έπιπλα. Αν έχετε σφυρήλατο σίδερο έπιπλα patio, τότε μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ολεφινών, ένα γρήγορο στέγνωμα και ανθεκτικό υλικό, ή αν έχετε επιλέξει αλουμίνιο ή redwood έπιπλα, τότε ακρυλικό μαξιλάρια επίπλων patio είναι η τέλεια επιλογή. Με ταυτόχρονη μείωση, το ύφασμα, θυμηθείτε να συμπεριλάβετε το πάχος του τα μαξιλάρια και τις τέσσερις πλευρές και να πάρει φερμουάρ αρκετό καιρό για να πάει σε όλη την μεγάλη πλευρά του μαξιλαριού, με 1 έως 2 ίντσες του διαστήματος μη φερμουάρ σε κάθε άκρο. Τώρα δημιουργηθεί ένα πρότυπο για τα υφάσματα σας, χρησιμοποιώντας ένα χαρτί μοτίβο και κόψτε το ύφασμα ανάλογα. Ράψτε κομμάτια σας από ύφασμα μαζί εσωτερικό έξω, τη διάθεση του φερμουάρ σε μια από τις μεγάλες πλευρές του υφάσματος μαξιλάρι. Θυμηθείτε ενώ ράψιμο για να προσθέσετε μια ίντσα σε κάθε μέτρηση να σας δώσω μια 1 / 2 ιντσών επίδομα ραφή σε κάθε πλευρά. Μόλις τελειώσετε, στρίψτε δεξιά ιστού έξω από την τρύπα που δημιουργείται από το άνοιγμα του φερμουάρ, και την ουσία του αφρού μέσα στο μαξιλάρι.
Κάνοντας τετράγωνο ή ορθογώνιο μαξιλάρια, το μεγαλύτερο μέρος στις γωνίες πρέπει να εξαλειφθούν με τη διαλογή και το επίδομα ραφή, μετατρέποντας το ύφασμα, και χρησιμοποιώντας μια βελόνα πλεξίματος να σπρώξει τις γωνίες. Όσο πιο φιλόδοξη να προσθέσετε κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως αναστρέψιμη μαξιλάρια. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι αίθριο μαξιλάρια σας έπιπλα έχουν tie-downs να τους εμποδίσει να αναζητούν αναμαλλιασμένος υπό κακές καιρικές συνθήκες. Αν θέλετε να διαρκέσει πολύ, στη συνέχεια, καθαρίστε μαξιλάρια επίπλων patio σε τακτική βάση με ένα ήπιο απορρυπαντικό και νερό. , Ενώ αποφασίζουν πώς να κάνει μαξιλάρια για έπιπλα patio που ταιριάζουν στο στυλ σας, θυμηθείτε να κάνει τις επιλογές που θα ενισχύσουν αντί να αναλάβει μακριά από τη φυσική ομορφιά των υπαίθριων χώρων σας.