Τουαλέτα Φλάντζα Επισκευή - Πώς να επισκευάσει τα Φλάντζα Τουαλέτα

Πεδίλου τουαλέτα είναι μια μεταλλική πλάκα που στερεώνεται κάτω από το τουαλέτα. Εξυπηρετεί δύο βασικούς σκοπούς, δηλαδή, που συνδέει την τουαλέτα με τον σωλήνα εξόδου στο αποχετευτικό σύστημα και την εξασφάλιση της τουαλέτας με το δάπεδο. Κατά την κατασκευή της τουαλέτας, θα είναι βιδωμένη και των σταθερών στη φλάντζα, το οποίο στη συνέχεια, ασφαλίζεται στο δάπεδο χρησιμοποιώντας τις βίδες. Για να αποφευχθούν τυχόν διαρροές, σφραγίδα κερί εφαρμόζεται στη διασταύρωση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τη φλάντζα τουαλέτα και τον λόγο βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.
Δεν υπάρχει αμφιβολία, κάθε τουαλέτα θα πρέπει να διατηρηθεί σωστά, ώστε να διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία, αλλά και να αποφευχθεί η απεχθής οσμή ή / και διαρροής. Εάν υπάρχει διαρροή νερού από τη βάση του στην τουαλέτα, τότε μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα με τη διεξαγωγή μια απλή επισκευή φλάντζα τουαλέτα. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να επισκευάσει φλάντζα τουαλέτα.
Τουαλέτα Φλάντζα Επισκευή Συμβουλές
Όπως ήδη αναφέρθηκε, μια διαρροή νερού και λυμάτων σηματοδοτεί μια παλιά φλάντζα τουαλέτα που απαιτεί άμεση προσοχή. Διαφορετικά, θα γνωρίζει την κατάσταση? Συχνή διαβροχή του δαπέδου τουαλέτας (κάθε φορά που θα αδειάσετε) και αύξηση της μαύρης μούχλας στο πάτωμα τουαλέτα, κυρίως στη βάση. Ένα άλλο σημάδι φθαρμένα φλάντζας έξω είναι η μετακίνηση της τουαλέτας, ενώ η συνεδρίαση πάνω του. Η μόνη πρακτική μέθοδος για την αντιμετώπιση όλων αυτών των προβλημάτων υγείας επισκευή φλάντζας. Μετά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθούνται για την επισκευή φλάντζα τουαλέτα:
Απαιτούμενα εργαλεία και υλικά: Για επισκευή φλάντζα τουαλέτα, τα απαιτούμενα εργαλεία και υλικά περιλαμβάνει βίδες, ασύρματα κατσαβίδι, δυναμόκλειδα, κοχλίες, κρίκοι κερί, φλάντζα kit επισκευής και καλαφατίστε. Τα πραγματικά απαραίτητα υλικά μπορεί να διαφέρουν με βάση τις ελλείψεις φλάντζα. Για παράδειγμα, αν έχετε μια ισορροπημένη φλάντζα τουαλέτα που βρίσκεται κάτω ή πάνω από το δάπεδο τουαλέτα, τότε μπορεί να καθορίζεται με τη χρήση ενός αραίωσης φλάντζα.
Αφαίρεση της Τουαλέτα: Το πρώτο και τους πρώτιστους βήμα για επισκευή φλάντζας τουαλέτας είναι η αφαίρεση της τουαλέτας. Πριν να το άρση, διακόπτει την υδροδότησης στην τουαλέτα και επίσης, ξεπλύνετε το υφιστάμενο νερό τουαλέτα. Ξεβιδώστε τα μπουλόνια και παξιμάδια που βρίσκονται στις πλευρές της τουαλέτας. Κρατήστε το τουαλέτα και ανελκυστήρα απαλά. Βεβαιωθείτε ότι τοποθετείτε το καρύδια και τουαλέτα σωστά, όπως είστε πρόκειται να remount τουαλέτα.
Τουαλέτα Φλάντζα Επισκευή: Μέχρι τώρα, ίσως έχουν διαγνώσει το πρόβλημα της φλάντζας τουαλέτας. Μπορείτε καθαρό και σκουπίστε το παλι κερί όσο το δυνατόν από το παλιό φλάντζα. Επίσης επιχρίσματα κερί αποξεσθεί από το κάτω επιφάνεια του τουαλέτας. Μετά αυτό, μπορείτε να διορθώσετε τα μπουλόνια φλάντζα στις τρύπες του κιτ επισκευής. Κατόπιν, τοποθετήστε το κιτ επισκευής στο δάπεδο επί παρόμοια θέση με την προηγούμενη. Αυτό θα διασφαλίσει ορθή υλική ενσωμάτωση της φλάντζας και ταυτόχρονα, θα προλαμβάνεται κάθε αδιακρισία.
Ο καθορισμός της φλάντζας και τουαλέτα: Ενώ για τον καθορισμό της φλάντζας τουαλέτα, μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες χρήσης όπως προβλέπεται από τον κατασκευαστή. Βιδώστε καθορισμό των φλάντζα σωστά στο πάτωμα. Τοποθετήστε το νέο δαχτυλίδια κερί και επανατοποθετήστε την τουαλέτα? Ασφαλίστε το με τις βίδες ή / και καρύδια. Σιγουρευτείτε, εσείς δεν ισχύουν υπερπίεση ενώ καθορισμού, το υπερβολικά σφιχτό βιδώσετε ενδέχεται αποτέλεσμα σκάσιμο του φινίρισμα τουαλέτας.
Αυτό είναι σε εντολής εξ τρόπο επιδιόρθωσης φλάντζα τουαλέτα. Μπορείτε ενεργοποιήσετε τη ύδρευση, ξεπλύνετε νερό και ελέγχετε για τυχόν διαρροή νερού. Για την επισκευή φλάντζας τουαλέτα του μολύβδου σωλήνα, μπορείτε να εφαρμόσετε καλαφατίστε στη διασταύρωση του κύριου αγωγού και την κοινή στουπί. Υπάρχουν επίσης φλάντζα δαχτυλίδια επισκευή διατίθενται στην αγορά για να φτιάξουμε το σπασμένο φλάντζα τουαλέτα.