Θερμότητας Προβλήματα αντλίας: Αντιμετώπιση προβλημάτων Αντλίες Θερμότητας

Οι αντλίες θερμότητας είναι τα μηχανικά συστήματα που έχουν ρυθμιστεί για τη μεταφορά θερμότητας από το ένα σημείο (πηγή) σε άλλη (νεροχύτη). Στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι αντλίες θερμότητας κλήρωση θερμότητας είτε από τον ατμοσφαιρικό αέρα ή από κάτω από την επιφάνεια της Γης. Ο πρώην τύπος καλείται αέρα αντλία θερμότητας πηγή, ενώ η δεύτερη μηχανή αναφέρεται η γεωθερμική αντλία θερμότητας. Θερμότητας αντλίες εξυπηρετούν τόσο για ψύξη και θέρμανση του σπιτιού σε ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες.
Την τεχνολογία της αντλίας θερμότητας χρησιμοποιείται σε ορισμένες οικιακές συσκευές, όπως το σύστημα θέρμανσης, ψυγεία και τα κλιματιστικά. Μια αντλία θερμότητας λειτουργεί με την κατανάλωση μικρής ποσότητας ενέργειας για τη μεταφορά θερμότητας από μια περιοχή με χαμηλή θερμοκρασία σε άλλο με υψηλότερη θερμοκρασία. Είναι πιο ενεργειακά αποδοτικές σε σύγκριση με τη θέρμανση και την ψύξη συσκευών όπως κλιβάνους και ACS. Παρ 'όλα αυτά όπως και τα άλλα μηχανήματα, υπάρχουν ορισμένα προβλήματα αντλία θερμότητας, η οποία ενδέχεται να προκύψουν σε μια περίοδο του χρόνου. Ας συζητήσουμε λεπτομερώς για την αντιμετώπιση προβλημάτων αντλίες θερμότητας.
Αντιμετώπιση προβλημάτων αντλία θερμότητας
Μια σύντομη γνώσεις σχετικά με τα τμήματα της αντλίας θερμότητας θα βοηθήσει σε μια εύκολη διάγνωση των προβλημάτων της αντλίας θερμότητας. Τα βασικά συστατικά περιλαμβάνουν εξατμιστή (που κυκλοφορεί ανεμιστήρες), αντιστρέφοντας βαλβίδα, συμπυκνωτής (πηνίο ψυγείο) και έναν συμπιεστή. Πριν από την έναρξη με αντλία θερμότητας αντιμετώπιση προβλημάτων, κλείστε την τροφοδοσία στο κεντρικό διακόπτη. Παρακάτω είναι μερικά από τα κοινά προβλήματα της αντλίας θερμότητας και τους τρόπους αντιμετώπισής τους:
Δεν παραγωγή θερμότητας: Αν δεν υπάρχει παραγωγή θερμότητας, τότε το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται στην αποτυχία της κύριας τροφοδοσίας ή υπερφόρτωση του κινητήρα. Για να αντιμετωπίσετε αυτό δυσλειτουργία, ελέγξτε την τροφοδοσία και το θερμοστάτη και να καθορίσει τους (αν χρειάζεται). Στην περίπτωση που υπάρχει παροχή ρεύματος, μπορείτε να επαναφέρετε τον κινητήρα πατώντας το κουμπί επαναφοράς. Επίσης, ελέγξτε την ανάφλεξη της αντλίας θερμότητας για τυχόν ελαττώματα. Αν δεν συντρέχει καμία από αυτές τις συμβουλές εργασίας, τότε μπορείτε να προσλάβετε έναν επαγγελματία για τη σωστή στερέωση.
Insufficient παραγωγή θερμότητας: η ανεπαρκής παραγωγή θερμότητας είναι ένα από τα μείζονα προβλήματα της αντλίας θερμότητας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, προκαλείται λόγω εμπόδια στην αεραγωγούς. Άλλοι λόγοι για αυτό ελάττωμα μπορεί να είναι χαμηλή ρύθμιση του θερμοστάτη και παρουσία του ρύπου στα φίλτρα αέρα. Μπορείτε να ελέγξετε τα συστήματα αυτά αν λειτουργούν σωστά ή μη.
Χαμηλή και Υψηλή Επικεφαλής Πίεση: Ένα πρόβλημα αντλία θερμότητας με τη χαμηλή πίεση κεφάλι μπορούν να προκληθούν από την έλλειψη ψυκτικού, βλάβη του συμπιεστή και εξατμιστή βρώμικο. Αντιθέτως, η υψηλή της πίεσης οδηγεί συχνά from overfeeding of του ψυκτικού μέσου και βρώμικο condenser. Παρακολουθούν αυτά τα συστήματα και ελέγξτε ξανά αν οι αντλίες θερμότητας αρχίσει να λειτουργεί κανονικά ή όχι.
Δέσμευση Αντλία θερμότητας: Πάγωμα της αντλίας θερμότητας μπορεί να προκληθεί οφείλεται σε ελαττωματικό ανεμιστήρα αέρα ή τη συσσώρευση σκόνης και ρύπων στα φίλτρα και εξατμιστές. Για τον καθορισμό αυτό το πρόβλημα, ελέγξτε την απόψυξη επιλογή αντλίας θερμότητας σας. Αν υπάρχει, μπορείτε να αποψύξετε και να ελέγξετε το συμπιεστή για τυχόν ελαττώματα. Μην ξεχάσετε να ελεγχθεί η βαθμονόμηση του θερμοστάτη.
Θορυβώδης Αντλία θερμότητας: Noisy λειτουργία των αντλιών θερμότητας προκαλείται λόγω των λόγων όπως χαλαρές βίδες, κακή στερέωση των ζωνών και ο θόρυβος από τους αεραγωγούς. Να επισκευάσει και να αντιμετωπίσετε αυτό δυσλειτουργία, μπορείτε να σφίξετε τις βίδες, ελέγξτε τις ζώνες και να θεσπίσει μια πλαστική μόνωση στο εσωτερικό του αεραγωγούς μέταλλο.
Μερικά από τα αποτελεσματικής εξυπηρέτησης συμβουλές για την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων της αντλίας θερμότητας είναι τακτικοί σκουπίσματος τα πτερύγια του ανεμιστήρα, σφίξιμο βίδες και τα μπουλόνια και ο έλεγχος για χαλαρές συνδέσεις καλωδίων. Μιλώντας για τα πλεονεκτήματα τα μειονεκτήματα της αντλίας θερμότητας και, είναι για την εξοικονόμηση ενέργειας συσκευών που λειτουργούν με ένα μικρό ποσό ηλεκτρικής ενέργειας. Ένα σημαντικό μειονέκτημα του συστήματος αυτού είναι ο περιορισμός του να λειτουργούν σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία.