Διατύπωση γαμήλιων Ανακοίνωση: Τρόπος Γράψτε την Announcement Γάμος

Όταν Do You Αποστολή Ανακοινώσεις Γάμος
ανακοινώσεις Γάμος μπορούν να σταλούν άτομα που θα κωλύεται γάμο σας εξαιτίας οποιοδήποτε λόγο. Ο λαός ο οποίος θα παραστεί στο γάμο αποστέλλονται προσκλήσεις του γάμου. Ενίοτε, γάμοι είναι οικεία υποθέσεις και δεν πολλά καλεσμένους αναμένεται ή προσκληθεί. Συνεπώς, ανακοινώσεις γάμος μπορεί επίσης να σταλούν στην ανθρώπους που δεν καλούνται για το γάμο. Μια ανακοίνωση γάμος χρησιμοποιείται να μοιραστεί την είδηση ​​του γάμου σας με όλους άλλους ανθρώπους και γνωστούς.
ανακοινώσεις Γάμος πρέπει να θεωρείται αναπόσπαστο μέρος του γαμήλιου προγραμματισμού. διατυπώσεις αναγγελία Γάμος μπορεί να επίσημης, ανεπίσημης ή casual, ανάλογα με το αποστολέας και επίσης το δέκτη. επιτάξεις εθιμοτυπία Γάμος παραπέμπουν ορισμένα αντικείμενα όπως επωνυμία (πλήρης όνομα), γαμήλια ημερομηνία και τοποθεσία είναι υποχρεωτικά στις αναγγελίες γάμο. Πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε νέα σας διεύθυνση. Μπορείτε να περιλαμβάνουν ακόμη και άλλα πράγματα της επιλογής σας που είναι κατάλληλα για την περίσταση. Ας έχουν τώρα μια ματιά σε τι να πω σε μια κάρτα γαμήλια ανακοίνωση.
Πώς να γράψετε ένα Announcement Γάμος
Μπορείτε να έχετε DIY ανακοινώσεις γαμήλια κάρτες που κάνετε, γράψετε και διακοσμήσετε εαυτό σας. Τα ακόλουθα είναι μερικά δείγματα παραδοσιακής διατυπώσεις γαμήλια ανακοίνωση που καθολικά χρησιμοποιούνται. ? (Νύφη) και (Groom) είναι εξαιρετικά ευτυχής να αναγγείλει γάμο τους στις (ημερομηνία γαμήλια) στις (τοποθεσία γάμο). ? Εμείς, (νύφη) και (γαμπρός), ανακοινώνει το γάμο μας στις (ημερομηνία του γάμου) στο (τοποθεσία του γάμου). Η νέα μας διεύθυνση είναι (νέα διεύθυνση). ? (Γονείς νύφης) ανακοινώνει την γάμος της κόρης τους (Bride) έως (Groom) στις (γαμήλια ημερομηνία) στις (τοποθεσία γάμο). ? (Γονείς Γαμπρού) χαρά ανακοινώνουμε γάμο του γιού τους (Groom) έως (Bride) στις (γαμήλια ημερομηνία) στις (τοποθεσία γάμο). ? (Νύφη) και (Groom) χαρά σας ανακοινώνουμε ότι είναι τώρα κ. και κα (τελευταίο όνομα) μετά αντάλλαξαν όρκους στις (γαμήλια ημερομηνία) στις (τοποθεσία γάμο). ? Μπορείτε να κάνετε χρήση οποιουδήποτε ποιήματος γάμο ή ένα δίστιχο που βρίσκετε κατάλληλη και. Προσπαθήστε να συμπεριλάβετε συντρόφου σας όνομά σας και σε αυτό. ? Ενώ γράψιμο κάρτες για ανακοινώσεις γάμο δραπέτευση, καταστήσουμε σαφές αναφέρουμε ότι ήταν γάμος δραπέτευση. Εμείς, (Νύφη) και (Groom), αποφάσισε στο elope και δεμένα τον κόμπο στο (γαμήλια ημερομηνία) στις (τοποθεσία γάμο). ? Μπορείτε κάνουν χρήση οιασδήποτε χρωματισμένου χαρτί εάν είστε καθιστώντας δικό εξαγγελία γάμο σας. Μπορείτε να έχετε ακόμα έτοιμων καρτών templates και προτείνουμε δικό διατυπώσεις ανακοίνωσή σας γαμήλια. Custom Δελτάρια τυπωμένα είναι επίσης διαθέσιμες που μπορούν να σώσουν χρόνο σας. Μπορείτε να έχετε ένα γαμήλια ανακοίνωση γίνονται μέσω μεσοπρόθεσμα εφημερίδων και ορισμένων εφημερίδων ακόμη έχουν συγκεκριμένες μορφότυποι για ανακοινώσεις γάμο. ανακοινώσεις Γάμος σε εφημερίδες περιλαμβάνουν συνήθως φωτογραφία γάμο. Η φωτογραφία μόνο νύφης περιλήφθηκε ανάλογα με παραδόσεις γάμο, στο παρελθόν. Στις μέρες μας, η φωτογραφία μπορούν να είναι μόνο της νύφης ή ακόμη και η νύφη και ο γαμπρός μαζί.
Ενώ ζωγραφίζετε του καταλόγου καλεσμένους και εξοικειώσεις, κάνει σαφή κατάλογο των ατόμων που δεν μπορεί παρακολουθήσουν το γάμο και πρέπει να σταλούν κάρτες γαμήλια ανακοίνωση. Είναι επίσης γενικά γνωστό ότι μια κάρτα γαμήλια ανακοίνωση αποστέλλεται αφού την επιστροφή ζευγάρι από μέλιτος. Μερικοί άνθρωποι μπορεί στείλει ακόμη γαμήλιο δώρο μόλις παραλάβει κάρτα γαμήλια ανακοίνωση. Ωστόσο, δεν είναι υποχρεωτικό να κάνει αυτό.
Οι ενδείξεις αυτές αναγγελία του γάμου θα σας βοηθήσει να έχετε μια διαφορετική κάρτα αναγγελία γάμου που θα μεταφέρει την είδηση ​​του γάμου σας στους ανθρώπους. πολεοδόμοι Γάμος παρέχουν επίσης τις αναγγελίες γαμήλιο ως μέρος των υπηρεσιών τους. Ωστόσο, καλό είναι να γράψετε τη δική διατυπώσεις αναγγελία του γάμου σας δεδομένου ότι αυτό θα δώσει μια προσωπική επαφή.