Baby ντους Θέμα Αθλητισμός

τη γέννηση ενός μωρού στην οικογένεια είναι μια ευτυχής περίσταση. Αλλά πριν αφιχθεί σε αυτόν τον κόσμο, όλοι είναι απασχολημένοι ετοιμάζεται να υποδεχθεί στο νεογέννητο. Γι 'αυτό, ντους μωρών είναι ονομαστή και όχι πέτρα χρησιμοποιήθηκαν όλα να γίνει μια μεγάλη ευκαιρία. Συνήθως, ένας φίλος ή συγγενής της μητέρας διοργανώνει το ντους μωρών. Αν και υπάρχουν πολλά διαφορετικά θέματα μωρό ντους, μπορείτε να δοκιμάσετε να εξετάζει ένα ντους αθλητικό θέμα μωρών. Όσο και αν ακούγεται σαν να είναι ένα πράγμα αγόρι, αλλά μπορείτε επίσης να γιορτάζω το μωρό ντους θέμα αθλήματα για τα κορίτσια. Αν η μαμά-να-να ή και οι δύο γονείς είναι μανιώδεις λάτρεις των σπορ, μπορείτε να το αφιερώσω σε αυτούς. Μπορείτε να έχετε γύρω από ένα αγαπημένο του άθλημα ή μια ομάδα. Τώρα, για το αθλητικό όνειρο μωρό ντους θέμα που θα πρέπει να έχετε υπόψη σας όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, όπως η διακόσμηση, προσκλήσεων, μενού, παιχνίδια, κλπ. Ας εξετάσουμε ένα προς ένα.
Προσκλήσεις? Προσκλήσεις για αυτό το μωρό ντους θέμα δεν διαφέρουν από άλλες προσκλήσεις για οποιαδήποτε άλλη ντους. Αν ο θέμα είναι αυτή μιας γενικής ταξινόμησης, μπορείτε να βρείτε πολλές προσκλήσεις που χαρακτηρίζει συσκευών αθλητικών στο κέντρο. Εάν είναι μια αθλητική ομάδα που θα θέλατε να πάτε για, μπορείτε να αγοράσετε είτε το λογότυπο της ομάδας ή μπορείτε να το εκτυπώσετε. Ή, θα είναι ακόμα καλύτερα αν μπορείτε παρουσιάσει την πρόσκληση ως εισιτήριο παιχνίδι.
Διακόσμηση? Αν πρόκειται για ένα γενικό θέμα σπορ, διακοσμήσεις μπορεί να είναι αρκετά εύκολο αφού οι μπαλόνια και σερπαντίνες με τις αθλητικές σχετίζονται σχέδια που βρίσκονται σε αφθονία. Εναλλακτικά, αν θέλετε να πάτε για μια συγκεκριμένη ομάδα, κατεβάστε το λογότυπο ότι η ομάδα από τότε που θα θέλατε να ταιριάζει πάντα με το θέμα. Θυμηθείτε, πάντα έπρεπε όσον λογότυπό αγαπημένη ομάδας σας όπως το μπαλόνια, σερπαντίνες, γιρλάντες και ακόμη τα ρούχα τραπέζι και χαρτοπετσέτες. Αλλά μην τοποθετήστε το σίδερο-ons από είναι τα λογότυπα πνευματικά δικαιώματα και χρήση τους πρέπει να καθαρά προσωπικό. Διαλέξτε παστέλ χρώματα, αν θέλετε να μαλακώσει το βλέμμα του ντεκόρ σας.
Μενού? Χάμπουργκερ, σαλάτες πατάτας και hot dogs είναι τέλεια για αυτό περίσταση με veg πιατέλες και platters κρέας ρίχνονται στο να φιλοφρόνηση μενού. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε munchies σαν φτερά κοτόπουλου και πλευρών και πλήρως φορτωθεί nachos? Παρόλο αυτά επίσης μεγάλες όσο ορεκτικά. Όσο για το κέικ babyshower, ψήνουμε σε σχήμα στρογγυλό και διακοσμήστε αρέσει μια μπάλα ποδοσφαίρου ή μπάλα μπάσκετ. Μπορείτε να ψήνουν επίσης μικρές cupcakes να πάει με αυτό και να διακοσμήσει τους το γκολφ, τένις ή μπάλες.
Παιχνίδια? Σχετίζονται με τον αθλητισμό παιχνίδια είναι καλύτερα για αυτό το δροσερό μωρό ντους θέμα. Παιχνίδια όπως το σπορ trivia ή κονσόλα παιχνιδιών που έχει συσταθεί, τα οποία είναι διασκεδαστικές, καθώς και ανταγωνιστική, μπορεί να γίνει. Αν έχετε μια πίσω αυλή, που είναι ακόμα καλύτερη, γιατί εκεί μπορείτε να παίξετε ένα παιχνίδι πίσω αυλή του badminton ή ένα ποδόσφαιρο. Σιγουρευτείτε να κανονίσουμε για λίγα καρέκλες υπαίθριο ώστε η φιλοξενουμένους που δεν θα παίζει, να χαλαρώσετε και chat ή απολαύστε το παιχνίδι.
Δώρα, ευνοεί και Βραβεία? Δώρα δεν απαραίτητα να να αθλητισμός-συγκεκριμένες αλλά μπορείτε έχετε πολλή δώρα για το μωρό που είναι κεντροθετημένα γύρω αθλήματα. Ενδύματα, κλινοστρωμνής, λάμπες κλπ. σε χρώματα ομάδα μπορεί επίσης να θεωρηθεί για αθλητικές δώρα ντους μωρών. Για τους φιλοξενούμενους, μπορείτε να δώσετε τις δωροεπιταγές ή τα εισιτήρια στα τοπικά παιχνίδια. Αλλά αν θέλετε να δώσετε κάτι που είναι λίγο φθηνή, μπορείτε να επιλέξετε ποτηροθήκες και μπουκάλια νερού. Για το βραβεία, μπορείτε να δώσετε τρόπαια μίνι και παιχνίδια.
Το ντους σπορ θέμα μωρών είναι βέβαιος να είναι ένα χτύπημα μεταξύ φιλοξενούμενοί σας επειδή όλοι μπορούν συμμετάσχουν χωρίς συναίσθημα αριστερά έξω. Είναι ένα από εκείνων θέματα ντους μωρών όπου όλοι να απολαύσετε στο hilt. Έτσι, την επόμενη φορά που θα σχεδιάζουν ένα μωρό ντους, δοκιμάστε το ντους αθλητικό θέμα μωρών. homecoming λίγη πρωταθλητής σας είναι βέβαιος να θυμόμαστε.