Πισίνα Επισκευή Deck

Το κατάστρωμα πισίνας είναι ο χώρος που περιβάλλει τις πλευρές της πισίνας. Δεν υπάρχει ακριβής ορισμός για το κατάστρωμα πισίνας. Ωστόσο, το κατάστρωμα πισίνας είναι συχνά η κατασκευασμένη επιφάνεια που περιβάλλει όλες τις πλευρές της πισίνας. Τις περισσότερες φορές, αυτή η επιφάνεια είναι κατασκευασμένη με τη βοήθεια των λίθων, πλακιδίων πλίνθους και ξύλο. Πισίνα Η επισκευές καταστρώματος που απαιτούνται είναι πολύ συχνά, οφείλεται στους ακόλουθους λόγους. ? Διάβρωση: Η πρώτη και κύρια αιτία για την υποβάθμιση της ποιότητας κατάστρωμα πισίνας, είναι η επίδραση της διάβρωσης. Το κατάστρωμα πισίνας έρχεται συνεχώς σε επαφή με πολλά φυσικά παράγοντες και στοιχεία, ότι ο καιρός. Λόγω της διάβρωσης εμφανίζεται κυρίως λόγω του ήλιου, του ανέμου και της βροχής. ? Η συνεχής έκθεση σε νερό: Συνεχής έκθεση με τα αποτελέσματα του νερού στην ανάπτυξη του βρύα για την επιφάνεια της πισίνας. Περαιτέρω περισσότεροι, πολλοί μικροοργανισμοί και ακαθαρσίες, συσσωρεύοντας ξεκινήσει για την επιφάνεια του καταστρώματος. ? Little μελανά σημεία: Η συσσώρευση των μικροοργανισμών και των υδάτων, το αποτέλεσμα σε μόνιμη αύξηση των μικροοργανισμών από την επιφάνεια του καταστρώματος. ? Ολισθηρός Επιφάνεια: Η συνεχής χρήση του δαπέδου τείνει να κάνει το πάτωμα πολύ ολισθηρό, που είναι μάλλον επικίνδυνη λαμβάνοντας υπόψη το μικρό ποσότητα νερού που είναι πάντα παρόντες στο κατάστρωμα. ? Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τύποι επισκευών κατάστρωμα της πισίνας, που μπορεί να γίνει στο κατάστρωμα της πισίνας. Μερικά από τα κοινά, επισκευές καταστρώματος πισίνα, που μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια απλών εργαλείων και υλικών, παρατίθενται παρακάτω.
Pool Deck Επισκευή # 1: Στίλβωση και Ζωγραφική? Στίλβωση και ζωγραφική επιφάνεια της πισίνας, είναι η καλύτερη δυνατή θεραπεία για την αποκατάσταση της καταστρώματα πισίνας. Στίλβωση είναι μια εξαιρετική μέθοδος διατήρησης των επιφανειών πέτρας και του ξύλου υγιή, καθαρή και ελκυστική. Αν η επιφάνεια του καταστρώματος έχει αρχικά αποτελείται από υλικά παρόμοιο με σκυρόδεμα, τότε είναι συχνά βαμμένα με αδιάβροχο χρώμα.
Pool Deck Επισκευή # 2: Pool Deck Resurfacing? Αν η επιφάνεια του καταστρώματος έχει υποστεί ζημιά, πέρα ​​από ένα ορισμένο επίπεδο, τότε πολλοί άνθρωποι θεωρούν ξαναέρθει στην επιφάνεια του καταστρώματος της πισίνας. Pool κατάστρωμα resurfacing προϋποθέτει την κατάργηση της κατεστραμμένης επιφάνειας και αντικαθιστώντας την παλιά με ένα καινούργιο. Σε αυτή την περίπτωση, μόνο την επιφάνεια της πισίνας, αντικαθίσταται και η γέφυρα παραμένει ανενόχλητη. Αυτή η διαδικασία είναι μάλλον ακριβή, αλλά επαναφέρει τη γοητεία της γέφυρας. Ξαναέρχεται στην επιφάνεια μπορεί να γίνει και με τη βοήθεια των επισκευών σκυροδέματος στην πισίνα κατάστρωμα.
Pool Deck Επισκευή # 3: Deck καθαρισμού και στεγανοποίησης Ρωγμές? Ο ευκολότερος τρόπος επισκευής κατάστρωμα πισίνας είναι να καθαρίσετε όλα τα ρήγματα και τα μαύρα στίγματα από την επιφάνεια της πισίνας. Τότε μπορεί κανείς να βελτιώσουμε είτε το σύνολο της επιφάνειας ή να σφραγίσει τις ρωγμές με γύψο του Παρισιού. Πολλοί κατασκευαστές των χρωμάτων έχουν επίσης άρχισε να κατασκευάζει ορισμένα είδη των διαφώτιστων χρωμάτων, τα οποία μπορούν να διατεθούν στο κατάστρωμα της πισίνας.
Αρκετές διαφορετικές τεχνικές επιδιόρθωσης κατάστρωμα της πισίνας γίνονται καινοτόμες και είναι επίσης να τεθούν στη χρήση. Η καλύτερη επιλογή είναι η χρήση υλικών, όπως πέτρα ή κεραμίδια κατασκευασμένα από κομμάτια από πέτρες, χαλίκια, κ.λπ. για να κάνουν το κατάστρωμα της πισίνας. Το πλεονέκτημα της χρήσης υλικών όπως τα σχέδια πισίνα κατάστρωμα σχεδιασμός σας είναι ότι, αυτές οι επιφάνειες δεν είναι μόνο πολύ ανθεκτικό, αλλά είναι επίσης πολύ αποτελεσματική για την παροχή από την πισίνα σε πολύ γοητευτικό βλέμμα και το έτος συγκομιδής προσφυγής. The πέτρα επιφάνειες απαιτούν επίσης λιγότερη επισκευών και φροντίδα. Οι επιφάνειες αυτές είναι επίσης σε θέση να επιβιώσουν ακατέργαστων καιρικές συνθήκες και τη χρήση. Οι επιφάνειες πέτρα μπορούν επίσης να επισκευαστούν πολύ εύκολα.