Σύντομη μορφές τρίχας για τις γυναίκες

Παρά το γεγονός ότι μεγάλες κοτσίδες Ραπουνζέλ που αιχμαλώτισε πρίγκιπας της γοητευτικό, σήμερα είναι δύσκολο να διαχειριστεί κοτσίδες σαν κι αυτήν. Σύντομη κομμωτές κέρδισε τη δημοτικότητα από τη γέννηση του κλασικού Bob στο The 20s. Κέρδισε την αίγλη όταν Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας, sported κοντά μαλλιά ή, πιο πρόσφατα, η Victoria Beckham είναι δει φορώντας τα μαλλιά της μικρής. Νωρίτερα, σύντομη μαλλιά στυλ προορίζονταν για την αυτοπεποίθηση και την πολυάσχολη επιχειρηματίες, αλλά σήμερα, ο καθένας να το φορέσετε για μια τολμηρή και σπορ εμφάνιση. Ας ρίξουμε μια ματιά στα μοντέρνα σύντομο μαλλιά στυλ για τις γυναίκες.
Κλασικό Bob? Μπορεί να είναι κλισέ, αλλά το κλασσικό Bob είναι το καλύτερο σύντομο στυλ μαλλιών για τις γυναίκες. Μπορείτε να επιλέξετε μια αντεστραμμένη bob με τις άκρες στυλ να παραμένει πιο κοντά στον λαιμό. Η περικοπή Τ.Θ., με ασύμμετρα ανατροπές του, είναι επίσης "σε". Ήταν η πρώτη sported από Victoria Beckham και εξακολουθεί να είναι ένα από τα πλέον-ζήτησε-για περικοπές στα σαλόνια.
Pixie? Είναι ένα χτένισμα με τα μαλλιά πολύ μικρό, που βρίσκεται κοντά στα πλαϊνά και πίσω μέρος του κεφαλιού, αλλά λίγο περισσότερο στην κορυφή. Μπορείτε να έχετε ακόμη και παραλλαγές σε αυτό το στυλ των μαλλιών από την κατοχή περιθώρια ή κτυπήματα σε διάφορα μήκη. Για να γράψετε ένα βλέμμα πιο σέξι, ισιώστε τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού σας και αφήστε τους να πέφτουν χαλαρά σε ένα μάτι.
Σύντομη Θαλασσοκόρακες? Εάν επιθυμείτε να έχουν μια δροσερή και μπέρδεμα πάνω βλέμμα, ένα σύντομο θαλασσοκόρακας είναι ακριβώς για σας. Έχει πολλαπλές άνιση στρώματα, με τα κομμένα άκρα με ένα ξυράφι. Δεν είναι μια συνιστώμενη χτένισμα για σγουρά τους τύπους μαλλιών καθώς παίρνουν κατσαρός και παρουσιάζει δυσκολίες. Γυναίκες με μακριά μαλλιά μπορεί επίσης αθλητισμό μια shag hairstyle.
Σγουρό Bob? Σγουρά σύντομο μαλλιά στυλ για τις γυναίκες περιλαμβάνουν μια σγουρή ή κυματιστή Bob με μαλλιά κομμένα μέχρι το πηγούνι και στο ίδιο επίπεδο με το αυτί. Μπορείτε να έχετε τα στυλ στα κύματα ή απλά αφήστε τους στα φυσικά μπούκλες. Μπορείτε να έχετε ακόμη και τις άκρες ανάποδου. Για να είναι πιο σπορ, έχουν τα κόβουμε πολύ σύντομα, ακριβώς πάνω στο αυτί σας και δείτε τη διαφορά στο βλέμμα και την προσωπικότητά σας.
Sedu κοντά μαλλιά στυλ? Sedu το ίσιωμα των μαλλιών ή ένα σίδερο, είναι οι καλύτεροι φίλοι μιας γυναίκας στο styling μαλλιών. Μπορείτε να έχετε έναν τέλειο χτένισμα Sedu αν είστε έτοιμοι να περάσουν λίγο περισσότερο χρόνο Hair Styling κάθε πρωί. Πριν αποκτήσετε Sedu σύντομο hairstyle, πρέπει να έχετε ένα τέλειο σύντομο ύφος τρίχας που είναι κατάλληλο για χαρακτηριστικά του προσώπου και την προσωπικότητά σας.
Pixie κουρέματα είναι επίσης μεγάλη για σγουρά μαλλιά. Αλλά θα πρέπει να εξαρτηθεί από τις καλύτερες σπρέι μαλλιών να διατηρήσει αυτό το στυλ των μαλλιών. Το στυλ μαλλιών Gamine είναι επίσης ένα από τα τελευταία σύντομη στυλ μαλλιών για τις γυναίκες. έχουν σύντομη Αφροαμερικανός στυλ μαλλιών για τις γυναίκες πρόσφατα έγιναν δημοφιλή από διασημότητες όπως η Rihanna. Την περικομμένη pixie ή ένα στυλ μαλλιών είναι το καλύτερο σύντομο στυλ μαλλιών για μαύρες γυναίκες. Αν θέλετε κάτι εντελώς τρελό και περιπετειώδες, μπορείτε να επιλέξουν την faux γεράκι (fohawk) unisex στυλ μαλλιών!
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του να έχετε ένα σύντομο hairstyle είναι ότι είναι εύκολα στη διαχείριση και φροντίδα. Αν σκέφτεται να πάρει ένα κούρεμα, έχουν γίνει από έναν αξιόπιστο κομμωτήριο. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε προσωρινά τις επεκτάσεις τρίχας, αν θέλετε να μακραίνουν τα μαλλιά σας. Σύντομη μαλλιά στυλ για τις γυναίκες βοηθήσει να τους δώσουμε μια αυτοπεποίθηση, σούπερ έξυπνο βλέμμα. Επίσης, είναι άνετο για να έχει μια σύντομη στυλ μαλλιών το καλοκαίρι. Με μια μικρή παραλλαγή στο σύντομο ύφος τρίχας σας, μπορείτε να αλλάξετε βλέμμα σας από σέξι για αξιολάτρευτο.