Είδη σημύδες

Birch δένδρα ανήκουν στο γένος Betula and Betulaceae οικογένεια. Birch είναι στην πραγματικότητα η κοινή ονομασία για τα δέντρα που ανήκουν σε γένους Betula. Η ταξινομική των δέντρων Birch μπορεί να δοθεί ως εξής:? Βασίλειο - Plantae (Φυτά)? Division - Magnoliophyta (Ανθοφόρα Φυτά)? Κλάση - dicotyledons? Παραγγελίας - Fagales (Οξυά, Birch Οικογένειας)? Οικογένεια - Betulaceae (Birch Οικογένειας)? Γένος - Betula (Birch)? Birch δένδρα έχουν δημοφιλή διακοσμητικά δένδρων που χρησιμοποιούνται για εξωραϊσμό. Η μοναδική εμφάνιση Birch δέντρων είναι λόγω χαρτιού τους όπως φλοιών και κομψό λεπτή φύλλωμα. Κάθε τύπος σημύδας έχει διαφορετικό είδος του φλοιού χρώμα και χαρακτηριστικά. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά τα είδη σημύδες.
Crimson Frost Birch? Crimson σημύδα παγετού δίνει την πιο επίδραση ευχάριστο ανάμεσα σε όλους τους τύπους των Birch δέντρα και ως εκ τούτου, είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη δέντρο Birch για τον εξωραϊσμό. Τα χαρακτηριστικά του Crimson σημύδας παγετό που καθιστούν πιο ελκυστικές είναι, λευκά φλοιός σε τόνο κανέλα και το βαθύ σκούρο κόκκινο χρωματισμένα φύλλα. Το χρώμα του φυλλώματος ποικίλλει από κατακόκκινο το καλοκαίρι έως πορτοκαλί-κίτρινο το φθινόπωρο.
Κληρονομιά του ποταμού Birch? Η αντίσταση στις ασθένειες και πολύχρωμες bark είναι τα χαρακτηριστικά της πολιτιστικής κληρονομιάς του ποταμού σημύδας που το καθιστούν ελκυστικό είδος δέντρου Birch για τον εξωραϊσμό. Ο φλοιός φλούδες και έχει χρώμα σολομού. Τα φύλλα της Κληρονομιάς του ποταμού δέντρο σημύδα είναι τριγωνικό σχήμα και να έχουν οδοντωτές άκρες.
Ευρωπαϊκή Λευκής Birch? Ευρωπαϊκή Λευκής Birch, ονομάζεται επίσης ως Silver Birch, είναι ένας τύπος δέντρου Birch που χρησιμοποιείται σπάνια για τον εξωραϊσμό επειδή το δέντρο έχει χαμηλή αντίσταση στη έντομο προβλήματα. Ο φλοιός αυτού του τύπου Birch είναι μη ξεφλούδισμα και το φλοιό γίνεται μαύρη, με την αυξανόμενη ηλικία του δέντρου. Τα φύλλα αυτού του δέντρου έχουν αυτό το γυαλιστερό πράσινο χρώμα και κιτρινίζουν κατά τη διάρκεια της πτώσης.
Jacquemonti Birch? Jacquemonti Birch ή Λευκό-αποφλοιωμένες Ιμαλαΐων Birch έχει bark που έχει το λευκότερο χρώμα μεταξύ όλων των δέντρων Birch. Το φύλλωμα του δέντρου είναι σκούρο πράσινο χρώμα, και ως εκ τούτου την αντίθεση του λευκού φλοιό και σκούρα πράσινα φύλλα κάνει την εμφάνιση αυτού του δέντρου είναι πολύ κομψό. Τα σκούρα πράσινα φύλλα είναι δερματώδη και κίτρινα το φθινόπωρο. Το δέντρο είναι κατά κύριο λόγο βρίσκονται σε ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες.
Βιβλίο Birch? Βιβλίο Birch καλείται επίσης ως White Birch ή Κανόε Birch. Το δέντρο λέγεται ότι είναι η πιο δένδρο παρακαλώντας Birch στη Βόρεια Αμερική. Ο φλοιός του δέντρου είναι καφετιά, όταν το δέντρο είναι νεαρό και μετατρέπεται σε λευκό και φλούδες με την αυξανόμενη ηλικία του δέντρου. Τον φλοιό του τις φλούδες δέντρων σε χαρτί, όπως τη μορφή και ως εκ τούτου το όνομα. Τα φύλλα είναι σκούρο πράσινο χρώμα με είδε-δόντι άκρα και γίνονται κίτρινα το φθινόπωρο.
Ποταμός Birch? Ποταμός Birch καλείται επίσης ως Κόκκινη Birch και απαντάται σε νότιες Ηνωμένες Πολιτείες. Ο φλοιός είναι σολομός χρωματισμένο that ξεφλουδίζει. Τα φύλλα είναι τριγωνικά σχήμα με οδοντωτό άκρα και το γυρίζουν σε κίτρινο χρώμα σε πτώση. Το δέντρο δεν είναι ευπαθή στις ασθένειες.
Κίτρινο Birch? Κίτρινο Birch μπορεί να ζήσει μέχρι και 300 χρόνια και τα όμορφα χρώματα των φύλλων κάνουν το δέντρο πολύ όμορφο τύπο Birch. Ένα πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό του δέντρου είναι ότι τα υποκαταστήματα ή τα κλαδιά του δέντρου κατά την κοπή και να δώσει μια φυσική πυραλίς μυρωδιά. Το φλοιό του δέντρου είναι κίτρινο-πορτοκαλί χρώμα που μετατρέπεται σε καφεκόκκινο ως ηλικίες δέντρων. Αυτός ο τύπος Birch χρησιμοποιείται ευρέως για την ξυλεία και ανευρίσκεται κυρίως στο βορειοανατολικό Ηνωμένες Πολιτείες.
Δακρύζει Birch του Young? Αυτό το είδος της Birch έχει ασύμμετρη δομή υποκατάστημα που το καθιστά μοναδικό δέντρο για να φυτευθούν σε μικρές αυλές ή μικρούς κήπους. Το φλοιό του δέντρο λευκό χρώμα που ξεφλουδίζει και τα φύλλα είναι σκούρο πράσινο χρώμα οποία περιστρέφουν κίτρινο πτώση.
Ο πίνακας δίνεται κατωτέρω θα δώσει μια λεπτομερείς πληροφορίες για περιστατικά της ανωτέρω απαριθμούνται τύπων Birch Δέντρα.
Type Of Birch TreeHeight (σε πόδια) ShapeSpread (σε πόδια) Έδαφος? Crimson Frost Birch30 to 35Upright and oval20Good για βαρέα αργιλο? Ευρωπαϊκό Λευκής Birch ή Silver Birch40 to 50Oval, multitrunked10 to 30Acidic εδάφους? Κληρονομιάς Ποταμός Birch40 to 70Pyramidal ή οβάλ, multitrunked40 to 60Suitable για όξινες και υγρό χώμα και προσαρμόζονται με αργιλώδες, υγρό χώμα? Jacquemonti Birch ή White-αποφλοιωμένες Ιμαλαΐων Birch25 to 60Upright, στενά οβάλ και μόνο-ζευκτικοποιημένη με χαμηλή έδαφος υποκαταστήματα 15Rich, κατάλληλο για ελαφρώς αλκαλικό έδαφος? Βιβλίο Birch ή Λευκό Birch or Canoe Birch50 to 70Pyramidal σε παράτυπες, multitrunked30Suits καλά με αλκαλικά? ποταμό Birch ή Κόκκινος Birch40 to 70Pyramidal ή οβάλ, multitrunked40 to 60Suitable για όξινες και υγρό έδαφος επίσης προσαρμόζονται με αργιλώδες, υγρό χώμα? Κίτρινο Birch60 to 80Irregular crown30Well στραγγιζόμενα και εύφορο αμμώδες έδαφος? του Young δακρύζει Birch15Weeping habit20Damp, καλά στραγγιζόμενα, ουδέτερα?
Έτσι, τώρα όταν ξέρεις όλα τα είδη των δέντρων σημύδας, να ενισχυθεί η εξωτερική σας με τη φύτευση ενός δέντρου σημύδας επιλογής σας. Birch δένδρα με χαρτί-όπως φλοιών και πολύχρωμα φύλλα τους έχουν πάντα το φαβορί δένδρα των ιδιοκτητών σπιτιού για τον εξωραϊσμό.