Γκαράζ Δάπεδα: Γκαράζ Sealer Όροφος

Ένα γκαράζ είναι μια επέκταση του σπιτιού σας. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να διατηρήσει το γκαράζ τον ίδιο τρόπο όπως κάνετε όλα τα άλλα μέρη του σπιτιού σας. Το δάπεδο γκαράζ είναι τακτικά εκτεθειμένες σε στοιχεία όπως η σκόνη, βρωμιά, λέρα, λάδια και λίπη, κυρίως μεταφέρθηκαν από τις ρόδες του οχήματός σας. Τα υλικά αυτά συχνά βλάβες και αποχρωματίζει το δάπεδο. Καθαρισμός ένα κατεστραμμένο τσιμεντένιο πάτωμα είναι δύσκολο έργο. When γκαράζ sealer όροφο εφαρμόζεται στο δάπεδο γκαράζ, θα προστατεύει το σκυρόδεμα από οποιαδήποτε βλάβη και καθιστά την επιφάνεια λεία. As αποτέλεσμα, ο καθαρισμός του δαπέδου γίνεται εύκολη και ζημιές στο σκυρόδεμα μπορεί επίσης να αποτραπεί.
Ένας μοναδικός τρόπος για να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στο φέρον πάτωμα γκαράζ είναι να προσθέσετε λίγη ακρυλική μπογιά με ένα ελκυστικό χρώμα. Όταν το εφαρμόζει στο πάτωμα, θα φανεί θεαματική. Πτώσεις του πετρελαίου και αντιψυκτική κάνουν συχνά το δάπεδο του γκαράζ είναι πολύ ολισθηρό. Εάν βραχεί, μπορεί να είναι πιο επικίνδυνη. Μερικοί κυνηγοί δάπεδο του γκαράζ είναι διαθέσιμα με πρόσθετο μη ολισθαίνοντες αναμιγνύεται με αυτό. Η εφαρμογή αυτού του τύπου σφραγιστικό θα σας δώσει την ασφάλεια από οποιαδήποτε ατυχήματα που προκαλούνται λόγω της ολισθηρό δάπεδο.
Πώς να επιλέξει τη σωστή Sealer δάπεδο του γκαράζ;? Υπάρχουν τόσες πολλές ποικιλίες των sealer πάτωμα γκαράζ διατίθεται σε αγορά που παίρνει είναι δύσκολο να επιλέξετε αυτό που είναι καλύτερο για σας. Some κυνηγοί αξίωση να στεγνώσει πιο γρήγορα, μερικές είναι διαθέσιμα σε πολύ φθηνή τιμή και άλλοι είναι ακριβοί. Μερικά από αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους τοίχους γκαράζ, καθώς και. Θα πρέπει να επιλέξετε αυτό ιδιαίτερα σήμαινε για τους ορόφους γκαράζ μόνο, δεδομένου ότι θα έχουν μια καλύτερη και ισχυρότερη επίδραση στο πάτωμα. Πάντα προτιμούν ένα φημισμένο εμπορικό σήμα του sealer πάτωμα γκαράζ. Εάν δεν είστε ενήμεροι οποιωνδήποτε τέτοιων σημάτων, τότε περνούν από τα βασικά συστατικά και τα ειδικά χαρακτηριστικά που αναφέρονται στην ετικέτα. Αυτές οι κυνηγοί πάτωμα γκαράζ ότι οι συνθετικές ρητίνες εποξειδικές συνιστάται ιδιαίτερα διότι το τελευταίο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να αποφευχθεί κάθε είδους υγρό που προκλήθηκε από που έρχονται σε επαφή με το σκυρόδεμα που ακολουθεί.
Πώς να υποβάλετε αίτηση Γκαράζ Sealer Όροφος;? Γκαράζ κυνηγοί δάπεδο πρέπει να εφαρμοστεί σε πολύ καθαρά επιφανειακή. Ως εκ τούτου, το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να καθαρίσετε το δάπεδο καλά. Πρώτον, σκουπίστε το δάπεδο με σκληρή σκούπα για να ξεφορτωθούν όλα τα χαλαρό ρύπο και τα συντρίμμια. Θα βρείτε ορισμένες δύσκολες κηλίδες από λάδια, γράσο και χημικές ουσίες στο δάπεδο γκαράζ που πρέπει να αφαιρεθεί πριν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το sealer ή αλλιώς, το sealer δεν θα κολλάει καλά με το πάτωμα. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιούν εμπορικές καθαριστικά δαπέδου γκαράζ. Διαδώστε το καθαρότερο γενναιόδωρα σε όλο το δάπεδο γκαράζ και θα του επιτρέψει να εγκατασταθούν εκεί για περίπου μία ώρα. Πάρτε μια βούρτσα με σκληρές τρίχες και τρίψτε το πάτωμα με αποφασιστικότητα, ιδίως το σκληρό λεκέδες και τις ρωγμές. Εάν χρειαστεί, ρίξτε ένα άλλο παλτό του καθαριστή on οι λεκέδες που είναι πολύ πεισματάρης. Μόλις το δάπεδο είναι απαλλαγμένο από όλα τα σήματα και τη σκόνη, ξεπλύνετε καλά με ένα λάστιχο. Αφήστε το υγρό πάτωμα γκαράζ για να στεγνώσει για τις επόμενες 24 ώρες.
Ταινία Βάλτε ζωγράφου στους τοίχους και στην πόρτα του γκαράζ, έτσι ώστε δεν παίρνουν καμία χρώση με το σφραγιστικό, κατά λάθος. Πάρτε μικρά τμήματα του δαπέδου σε μια στιγμή να εφαρμοστεί η sealer. Ξεκινήστε την εφαρμογή του στεγανωτικού από το απώτατο γωνία του γκαράζ και να ολοκληρώσετε κοντά στην πόρτα του γκαράζ. Κάθε φορά που καθορίζουν ένα παχύ στρώμα του επιστρώματος και απλώστε το ομοιόμορφα με μακριά λαβή βούρτσα ρολό. Φροντίστε να μην καταλήγουν να κάνουν μία πισίνα του sealer ορόφου στο πάτωμα γκαράζ! Όταν έχετε κάλυψε όλο το πάτωμα με στεγανωτικό δάπεδο του γκαράζ, αφήστε το να στεγνώσει εντελώς. Μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία ξήρανσης με τη χρήση ενός ανεμιστήρα. Για να θεραπεύσει εντελώς, θα πρέπει να περιμένετε για 3-4 ημέρες προτού να αρχίσετε πραγματικά τη χρήση του γκαράζ.
Ένας αριθμός βλαβερές χημικές ουσίες είναι παρούσες σε σφραγιστικά δάπεδο του γκαράζ και συχνά δίνουν τοξικούς καπνούς. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τον κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό όταν επιλέγετε να το εφαρμόσετε στο δάπεδο γκαράζ. Τα ρούχα σας θα πρέπει να καλύπτει έως και ολόκληρο το σώμα σας. Να φοράτε μπότες, γάντια, προστατευτικά γυαλιά, μάσκα προσώπου πριν ξεκινήσετε την εργασία. Κρατήστε το γκαράζ σας με καλό εξαερισμό, έτσι ώστε οι επιβλαβείς αναθυμιάσεις μπορούν να πάρουν μια έξοδο.